2008 Ekim Anneleri

iyi akşamlar ve muhabbetler kızlar akılım güldürdün sırnaşık şeybeni demek bant yapıştırıyon evet iyi fikir denenebilirkaydirigubbakcemile3
ben sordum şekerim anadan doğma giriyosun ister sezeryan ister normal olsun illa görcekler orayısositososito

hehe yok kısım giydirmiyolar hatta ameliyat elbisesinin arkası açık toto dışarda yani giyer giymez yat yatağa dolaşma öylee:roflol:

ayrıca sezeryan dikişleri çok yukarda olmuyo canım yani iç çamaşırının içinde kalıyo dikişli kısım benimki öle ...

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

anammmmmmmmmmmm o niye lennnnn, arkası neden açık bebek öndeeeeeeeeeeeeeekafamçokkarıştı

anacım valla bugün pek takılamadım sabah beri işleniyom oğluşun tül halı vs. aldık ya onları yerleştirdik bak yarın çok takılcam söz kendimi affettircem ayrıca bi sürü foto eklicem!

ay çakılım ömürsün valla oldu olcak altına pantalon giy nasılsa işleri senin göbekle:roflol::roflol:
demek popo açık önlük:uhm: normal doğumda da mı aynı şeyi giyiyoz yoksam kendi geceliğimizle doğurabilir miyiz
ya bu arada duydunuz mu dünyada bi kadın yediz doğurmuş biz bi taneyle zor başediyoz anam telaffuzu bile ürkütüyoo:Saruboceq:

eee demek totoyu da görmek istiyolar yapcak bişey yokki göstercensengözlerimebaksanab herşey bebişler için kaydirigubbakcemile5
hem tüm ameliyat elbiselerinin arkası açık olur zati

off hele ben gülşencim dün lostta bi doğum sahnesi vardı ayy benim ödüm koptu kadının yüzündeki tüm damarlar çıktı ıkınırken ben diyorum vazgeçtim doğurmaycam ama nafile artık çççok geç dimi

o ne beeee kedi yavrusu gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -tatlicadiarzu-

sen 33 haftandasin ben 29+4 cakiltasim bende tututusurum elbet valla kabus gibi ruyalarima giriyor Allahim sen kolay dogumlar nasip et amiiiiiiiiiiiiiiiiin

Bu arada ben yarın dra gidiyom malum şu çalışıabilir raporunu alcam bi de bebişi görürüz tabi korkuyorum gene suyu az falan derse diye napim ya deve gibi su içiyorum

a

nisanur izleme yaf oyle seyleri benim filaman kanallarim var hergun 10 dogumu gosteriyorlar dogum yapanin her yerini goruyorsun okadar canli yani ilk baslarda izlerdim ve aglamaya baslardim esim yasakladi simdi :) actirmiyorlar cok kotu oluyor insan offfffsenağlama

izlemiycem evet haklısın bazı şeyleri bilmemek ve görmemek daha iyidr dimi
kızlar ben emzirme sütyeni aldım şu an giydiimin 1 beden büyüğünü acaba 2 beden mi büyük alsaydım yoksam yeter mi?

biz gelince bi ortam sessizleşiyo ya neyse gidiyoz hadi konuşun bakalım iyi geceler herkese:1closedeyes:

ya nisanur o emzirme sütyeni bana çok itici geldi, o açılan kapanan kısmı üstüste geliyo , kaba duruyo gibiydi, almadım ama sen kullanmışın nasıl rahat mı alsam mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…