isim vermim arkadaslar ben gec kaldim konu kaldirilmis banlayamayacaklar
iyi akşamlar ve muhabbetler kızlar akılım güldürdün sırnaşık şeybeni demek bant yapıştırıyon evet iyi fikir denenebilirkaydirigubbakcemile3
ben sordum şekerim anadan doğma giriyosun ister sezeryan ister normal olsun illa görcekler orayısositososito
hehe yok kısım giydirmiyolar hatta ameliyat elbisesinin arkası açık toto dışarda yani giyer giymez yat yatağa dolaşma öylee:roflol:
ayrıca sezeryan dikişleri çok yukarda olmuyo canım yani iç çamaşırının içinde kalıyo dikişli kısım benimki öle ...
dogumda yaklasti :) ben azcik azcik birazcik ucundan korkmaya basladim:)
anacım valla bugün pek takılamadım sabah beri işleniyom oğluşun tül halı vs. aldık ya onları yerleştirdik bak yarın çok takılcam söz kendimi affettircem ayrıca bi sürü foto eklicem!
ay çakılım ömürsün valla oldu olcak altına pantalon giy nasılsa işleri senin göbekle:roflol::roflol:
demek popo açık önlük:uhm: normal doğumda da mı aynı şeyi giyiyoz yoksam kendi geceliğimizle doğurabilir miyiz
ya bu arada duydunuz mu dünyada bi kadın yediz doğurmuş biz bi taneyle zor başediyoz anam telaffuzu bile ürkütüyoo:Saruboceq:
aoff hele ben gülşencim dün lostta bi doğum sahnesi vardı ayy benim ödüm koptu kadının yüzündeki tüm damarlar çıktı ıkınırken ben diyorum vazgeçtim doğurmaycam ama nafile artık çççok geç dimi
biz gelince bi ortam sessizleşiyo ya neyse gidiyoz hadi konuşun bakalım iyi geceler herkese:1closedeyes:
aslında bana kalsa ben doğumada cicek sulayıp gideyim diyorum ama adam muslukları coktaaan kapattı-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?