2008 Ekim Anneleri

naptın aradınmı nisacım.hala online gözüküosun.buralardaysan ses ver bacım.meraktayız hepimiz

canım siteden çıktıktan sonrada bi süre online gözükülüyo..büyük ihtimalle nisanur gitti:uhm:hayırlı haberlerini beklemekten başka yapılacak bişey yok.:Saruboceq:
umarım herşey yolundadır.

hmm.ya allah korusun bişe olsa nasıl hbr alıcaz??kimsede tabi tel.falan yok dimi??

onun hastane evin hemen karşısıydı umarım bişiy yoktur gelir birazdann..
üff çok canım sıkıldı ya zaten bi sıcaklar basıyo bişeyler oluyoo sabahtan beri kızıma çatıyorum sonrada üzülüp ağlıyorumm ayyy geçsin şu sıcaklar artık yaaaa

ben kajo ve kevser için de endişeliyim uzun zaman oldu yoklar , inşallah herşey yolundadır..............

merhaba kızlar yaa benide heyacan bastı nisanurcum umarım herşey yolundadır dualarımız seninle iyi haberlerinizi bekliyoruz
destina bugün benimde kendimi hayattan soyutlayasım var kimseyle konuşmak hiç bişi yapmak istemiyorum hamilelik hormonlarından işte nolcek:CüvCüv::çok üzgünüm:

amannninnnn :1shok:noldu nisanuraa acaba yaaaaaaa rabbim inşallah bişey yoktur.nasıl haberleşecez off ya birimize bişey olsa valla haber alamıycaz ha kızlarr.:1no2:dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok galibaa.rabbim hepimizi ve de bebişlerimizi korusun.amiinnnn:Saruboceq:

nisanur kanamadan bahsederken daha önce kanamamda olduğu gibi demiş ya..daha önce ne olmuştu bilen varmı?benim haberim yok da??bu hamileliğinde kanaması falanmı olmuştu.??valla aklım onda kaldı.inşallah iyidir ikiside:Saruboceq:

fatoşcum ilk zamanlar da onun da düşük tehlikesi vardı kanaması oluyodu.benim de aynıydı konuşuyoduk.onu kastediyo.üfffff nasıl haber alcaz yyaaa

KIZLARRRRRRRR

Benim bir teklifim var ya biz birbirimizi böyle merak mı edeceğiz haberleşebileceğimiz hiç bir şey yok baksanıza önerim tlf.nolarımızı ya da maıl adreslerimizi yazsak olmazmı ki???Bilmiyorum ama site yönetimine aykırımı bu???Yani gizlilik felan var mı konuda???Bileniniz varmı yardımmmmmmmmmmm

yaprak dökümü başlıyor mu yoksa:uhm:
tırsmaya başladım :1no2: ama çok şükür çoğu gitti azı kaldı yani bundan sonra Allahın izniyle doğum yapsakda riskler azaldı iyice herkesten hayırlı haberler beklemekten başka yapacağımız kalmadı :teselli:

valla aynısını ben teklif edicektim olcayım.mail olmaz.internete giren burdanda hbr verebilir.ama su tel.işini halledebiliriz de nasıl:uhm: burdan verirsek yanarızyasakkelime hadi zamanında olsa neysede bööle vaki,tsizleri merak etmek zor valla:çok üzgünüm:
ya hakkat kevser kajo nerde??acaba??yok yok:1no2:
onların en son nezaman girdiklerine nasıol bakıoruz bilen varmı?

onlara ait tüm mesajları tarattırarak bakılıyor

ya 3 saat olmus yazalı.hastane evinin karsısındaydı.şlimdiye gelmiş olması gerekmezmiydi.off deli olucam meraktan( inşallah ii haberlerle gelir.zaten duygusallık had safhada gözlerim dolu dolasıyorum evde( allahım hayırlı haberlerle gelsinlerrr(

Ya haklısın CELEN' im burdan veremeyiz e nasıl olcak ya bak yakında ÇAKIL doğuracak nasıl bilgi alacağız yaaaaaaaaa ÇAKIL bilgisayara girip haber verene kadar bekle dur tabii ondan sonra sırayla hepimiz için aynı şey geçerli ha tabii bebeişlerimiz vaktini beklerde süpriz yapmazlarsa ne olacak böyle

kajo
Nilüfer

User Lists Son Aktivitesi: Bugün 13:37

kevsererduran
Menekşe

Mesaj gönder User Lists Son Aktivitesi: 14-08-2008 18:10

olcayım hadi zamanında olsa tamam.zaten hepimiz büyük ihtimal yazıcaz doğuma gidiyorum die.bi kaç gün sonrada inşallah ii hberler verilicek.o yöçnden içimiz hep rahat olucak.ama bööle ani gelişmeler olduğunda kötü oluo yaa.diamond u anlamadık.yazık kız geldi yazdı.e şimdi nisanuru beklemek zulüm oldu bana yaw??aklım kaç km ötede.insan hiç tanımadığı birini bu denli mnerak edebiliyormus demek.anlasılmaz bir bağ olusmus kızlar hepimizin arasında.annesi bile bu kadar merak edemezdi heralde:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…