KIZLARRRRRRRR
Benim bir teklifim var ya biz birbirimizi böyle merak mı edeceğiz haberleşebileceğimiz hiç bir şey yok baksanıza önerim tlf.nolarımızı ya da maıl adreslerimizi yazsak olmazmı ki???Bilmiyorum ama site yönetimine aykırımı bu???Yani gizlilik felan var mı konuda???Bileniniz varmı yardımmmmmmmmmmm
valla aynısını ben teklif edicektim olcayım.mail olmaz.internete giren burdanda hbr verebilir.ama su tel.işini halledebiliriz de nasıl:uhm: burdan verirsek yanarızyasakkelime hadi zamanında olsa neysede bööle vaki,tsizleri merak etmek zor valla:çok üzgünüm:
ya hakkat kevser kajo nerde??acaba??yok yok:1no2:
onların en son nezaman girdiklerine nasıol bakıoruz bilen varmı?
onlara ait tüm mesajları tarattırarak bakılıyor
onu nasıl yapıcamı bi bilsem??isimlerinin üstüne mi tıklıycaz?
valla aynısını ben teklif edicektim olcayım.mail olmaz.internete giren burdanda hbr verebilir.ama su tel.işini halledebiliriz de nasıl:uhm: burdan verirsek yanarızyasakkelime hadi zamanında olsa neysede bööle vaki,tsizleri merak etmek zor valla:çok üzgünüm:
ya hakkat kevser kajo nerde??acaba??yok yok:1no2:
onların en son nezaman girdiklerine nasıol bakıoruz bilen varmı?
Ya haklısın CELEN' im burdan veremeyiz e nasıl olcak ya bak yakında ÇAKIL doğuracak nasıl bilgi alacağız yaaaaaaaaa ÇAKIL bilgisayara girip haber verene kadar bekle dur tabii ondan sonra sırayla hepimiz için aynı şey geçerli ha tabii bebeişlerimiz vaktini beklerde süpriz yapmazlarsa ne olacak böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?