2008 Ekim Anneleri

birbirimize özelden tel.nolarımızımı göndersek acaba:uhm: yukarıda forum yöneticileri diye bi bölüm var olmazsa onlara sorup böyle yapabiliriz.bazen siteye giremediğimiz dönemler oluyo ya,benimde aklıma geliyo.sitenin başına bişey gelse Allah korusun bidaha kimse kimseden haber alamaz..:sm_confused:

sabah gözümü açar açmaz kızlar napıyor acaba diye düşünüyorum, bızdık izne ayrılacam evde internet yok dedi üzüldüm .......... öyle alışmışız ki birbirimize meraklanıyor insan elinde olmadan ................

kızlar ben eşime geçenlerde eğer doğum planlanandan önce olursa sen benden önce gelirsen eve siteye gir haber ver kızlara dedim.o da bana yani düşüneceğin en son şeyi ilk başta düşünüyon sen dedi.iyi olunca yazarsın nolcak dedi.tabi bilemiyo anlamıyo burda sadece bilgi paylaşımı yokki gönül bağı kuruldu bence. okadar vakit geçiriyoruz boş vakit değilya.offf duygulandım yaa Allahım nolur nisanurumza bişey olmasın sağlıkla evine dönsün bebişi de sağlıklı olsun.

nasıl gıdıyor kızlarr??nisanurdan haber yok değil mi??bende merak ettım ya valla.sırf onun için gırdım iş güç arasında.
tel numaralarımızı alalım hakket ya.önemlı bişi olursa haberşiriz.

Ya hakketen kızlar acayip bir gönül bağı var aramızda birimizin derdi hepimizin oldu süper bişey bu birbirini hiç tanımayan insanlar olarak ne de güzel bir bağdır ne iyi ettikte burada buluştuk ALLAH' ım nolur iyi haberlerini alalım sana emanetleri yarabbim sen koru onları

ya nisanur gelmemiş daha.valla çok merak ettim.yoksa doğum falan mı yaptı?son ayında ve kanaması olmuş.onu büyük ihtimalle hastaneye almışlardır.gözetim için.çünkü kendi başımdan biliyorum.bi de gelse hemen bize yazar haber verirdi durumuyla ilgili.inşallah erken doğum olmamıştır.inşallah sağlığı da iyidir.o ilk zamanlarda da çok çekti.yazık valla.Allah yardımcısı olsun.

meraktan ben doğuracam şimdi-tatlicadiarzu-
şu telleride aranızda nerdeyse son ben doğuracam özelden bana yazın numaralarınızı kaydettikten sonra silerimm..bende gönderim bi kaçınıza merak etmeyinn sapıklık yapmam:jeyyar:

onun evi hastanenin karşısındaydı solemişti.şimdiye gelmesı gerekti.kesın nst ye falan bağlamışlardır ve gözlem altında tutuyorlardır.hayırlı haberlerle gelır inş.allah hepımıze mıyadında doğum yapmak nasıp etsın.erken doğum cok zor..

:çok üzgünüm: benim çıkmam lazım , misafir gelecekmiş çaya , bişeyler hazırlayım ..............aklım da burda kalacak :sm_confused: neyse fırsat bulursam bakarım

hey allaaam yaa saat kaç oldu kıızzzııımmm(( hadi nası yapıosak yapalım tel nolarını verelim.

KIZLAR

Bende çıkıyorum aklım hep sizinle olacak şu tlf.no.ları nasıl veriliyosa yazında bende vereyim ve de sizlerinkini alayım hay ALLAH' ım ya görüyomusun ne olursun sen yardımcıları ol YARABBİM.İnşallah hayırlı haberler alırız.Akşam giremicem siteye bak şimdi tlf olsaydı arardım sizleri akşamda haber alırdım.Bir an önce halledelim şu işi.İyi haberlerle görüşmek üzere.Kendinize dikkat edin.:a015:

ya off 1 saattir giremiyorum siteyekötükedihüso tamda zamanını buldu.öldüm meraktan..destinacım ciddisin dimi..eğer öyleysen yollayalım sana noları??yada isteyen ben istiyorum diye yazsın burdan..o kişilere herkes nosunu özelden göndersin:uhm:başka bişey gelmiyo aklıma..fikri olan varsa söylesin..bende çıkmak zorunda kalıcam birazdan..arada bi bakarım gerçi nisanur için..hakkat biz doğurmasak bari meraktan çatladım..dua etmeye devam edelim biz:Saruboceq:kesin gözetim altında tutuyolardır..:çok üzgünüm:

üff yaaa kıslar hadi ben de çıkayım yemek yapıcam arada gelir bakarım.neyse sayfa açık kalsın.hadi nisanurummm ya...

bende cıkayım ya yemek yıyıp cıkcaz kocişle ama aklım burada olacak aksam gec donucema ama mutlaka sayfaya bakıcam haber var mı dıye.inş hayırlı haberler gelır allahımmmmm

ciddiyim tabi canım..bilmeyenler için tarif edeyimm nickimin üstüne tıklayınca açılan seçeneklerden özel mesaj gönderi seçin özel mesjı benden başka kimse okuyamaz ama ben genede garanti olsun diye kaydettikten sonra silerim.
hadi nisanur inşallah bişi yoktur boşuna üzülüyorusdurr..:Saruboceq:

ok canımcım..gönderdim sana noyuŞeniz
zaten yapsan yapsan sen yapardın bu işi...inşallah bu noları kullanmayı gerektircek üzüntülü şeyler yaşamayız hiçbirimiz..
eee bide hiçbizaman ortadan kaybolmaman gerekiyo:uhm:
ule sende birimize yolla numaranı..sana acil bişey olsa Allah korusun sana nasıl ulaşcazz:sm_confused:

selam kılzar öncelikle hepinize çok ama çok teşekkür ederim bi de özür diliyorum biraz ge kaldık işte hastanede nst ye falan girdik sonuç göstredik derken gelirkende komşuma uğradım beklettim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…