- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
gelelim drun dediklerine kahverengi kan olduğu için pek önemsemedi zaten o lk aylarda olan kanamadan kalanlardır ama tabi bi bakalım dedi ultrasonda herşey normalmiş nst ye girdik hemşireler beni orda unuttu tam 40 dk nst de yatmak zorunda kaldım sinirden köpürdüm resmen rahimde kasılma ykmuş ama bebğin solunumunda ufak bi düşme varbi noktada dedi o da kordonun bacak arasına falan sıkışmasından olabilirmiş 36. haftanda olsan sezeryan önerirdim dedi magnesyumu hergün alcakmışım dinlenecekmişim şu 3 haftayı da atlatalım sonra hiç bişey olmaz dedi
he doğru diyonda bacım insan hastaneye gidiyom bakıyolar ordan burdan diye temiz olmak istiyor kızlar 37i bi atlatsak hayırlısıylakıslar böyle durumlarda sakın duş falan almayın eğer bebiş erken doğum riskine girmişse duş bunu tetikleyebilir..kaydirigubbakcemile5
gelelim drun dediklerine kahverengi kan olduğu için pek önemsemedi zaten o lk aylarda olan kanamadan kalanlardır ama tabi bi bakalım dedi ultrasonda herşey normalmiş nst ye girdik hemşireler beni orda unuttu tam 40 dk nst de yatmak zorunda kaldım sinirden köpürdüm resmen rahimde kasılma ykmuş ama bebğin solunumunda ufak bi düşme varbi noktada dedi o da kordonun bacak arasına falan sıkışmasından olabilirmiş 36. haftanda olsan sezeryan önerirdim dedi magnesyumu hergün alcakmışım dinlenecekmişim şu 3 haftayı da atlatalım sonra hiç bişey olmaz dedi
kızlar bişey sorcam bakın hele
şimdi bu yünlüleri yıkayacazda siz ne yaptınız deyin hele bozulmalarından korkuyom yünlü programınamı atsam siz naptınız
ilşkiyle alakası olsa kanaman ilşkiden sonra olurdu canımm..
peki bidaha nezaman kontrole çağırdı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?