2008 Ekim Anneleri

gelelim drun dediklerine kahverengi kan olduğu için pek önemsemedi zaten o lk aylarda olan kanamadan kalanlardır ama tabi bi bakalım dedi ultrasonda herşey normalmiş nst ye girdik hemşireler beni orda unuttu tam 40 dk nst de yatmak zorunda kaldım sinirden köpürdüm resmen rahimde kasılma ykmuş ama bebğin solunumunda ufak bi düşme varbi noktada dedi o da kordonun bacak arasına falan sıkışmasından olabilirmiş 36. haftanda olsan sezeryan önerirdim dedi magnesyumu hergün alcakmışım dinlenecekmişim şu 3 haftayı da atlatalım sonra hiç bişey olmaz dedi

ohhhhhhhhh beeeeeeeeeeee
kızım çatladık heeee çok sevindim valla aman dinlen çok geçmiş olsun

ulen biz burda meraktan doğurcaz garı komşuya oturmaya gidiyo yaa..:mymeka:
hadi çok geçmiş olsun yannız anlamadım yani şimdi36.haftanda olsaydın sezeryanamı girecektin:uhm:

çalışabilir raporumu verdi
kızlar dedğiniz gibi çok stres yapmadım panik yapmadan şakalaşarak gittik eşimle çok şükür bişey yokmuş ama korkmadık da değil eşim sevk almaya gidince ben hastane çantamı toparladım duş aldım her önleme karşı akşama çantayı güzelce yerleştircem doğum yapan komşuma sordum o da benm dr a yaptırttı nelere ihtiyaç olduğunu falan hasta bezimi falan götürmem gerekiyomuş o kız sezeryen oldu epidural de ilk iğnede uyuşmadan başlamışlar ameliyata hissettim ve çok korktum 2. yi yaptılar o a çok ağır geldi diyo 1 hafta olmuş doğum yapalı kızın hali perşandı Allahım nolur normal olsun benimki

Son düzenleme:
kıslar böyle durumlarda sakın duş falan almayın eğer bebiş erken doğum riskine girmişse duş bunu tetikleyebilir..kaydirigubbakcemile5

Nisanurcum çok büyük geçmiş olsun.a.s..içimiz rahatladı valla..şükürler olsun Allahıma:Saruboceq: gelişmeleri yarın okurum kaçıyorm ben kociş yemek bekliyo valla meraktan hazırlayamadım daha..herkesi çok sefiyom ve öpüyomm:1hug:

:lepi::lepi:kaydirigubbakcemile2 kıııızzzz nisanuurr valla yüreğime inecekti.geçmiş olsun hem sana hem de sitedeki tüm arkadaşlara.Allah bir daha böyle korku yaşatmasın.ama sana da şunu söyleyeyim.bugün seninle birlikte sanki hepimiz hastaneye düştük.ve hepimiz sanki seninle birlikte içimdeki korkum birden dışarı fırladı.Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsinŞeniz

ewvet doru diyosunz kızmakta hakılısınız hepinizi çook meraklandırmışız tekrar tekrar özür diliyorum
ya destina ben de anlamadım benim dr. biraz böyledir ilk aylarda da 30günlük rapor verdiydi benim gözlerim faltaşı gibi olduydu önemli bişey mi var diye yook her hamile kadar riskin var ama dinlen demişti adam gözümü korkutuyo ki kendimi yormayayım kordon sıkışması bence normal o an çocuga giden oksije azaldığından kalp atışı da zayıflıyomuş
bi de yadenin dediği bana mantıklı geldi dr. ilk söylediğimizde bişey mi yaptınız dedi ben de yok dedim eşimin geldiği gün yani pazaretsi yaptıydık ondan olabilir mi acaba bakın kaynanam haklıymış

ayy kızlarrr valla ben alışveriş yapamamıştım.şimdi halası bissürü şey almış.amaaaa görünce pek heveslendim.küçücük.ya bunlar bebişimin kafasından nasıl geçecek?:uhm:yaaa valla ben yarın kocamı önüme katıyım ben de alıyım biraz bişiler.halası özene bözene almış ben de alıyım.valla iştaha geldim.

Geçmiş olsun Nisanur. İnşallah olması gereken zamana kadar sağlıkla geçirirsin kalan haftalarını. Tabi arada bu korkular kendimize daha çok dikkat etmemiz için bir ihtar oluyor. Senin tecrüben aynı zamanda bizim için de bir ders oldu.Ben de 35. haftadayım ve zaman gerçekten çok yavaş geçiyor bana göre. Ama madem bu zamana kadar Allah'ın izniyle geldik şu bir kaç haftada da dişimizi sıkıp sabır göstereceğiz.
Herkese selamlar...

kızım tecrübe konuşuyo.bi de kadına söylemediğiniz kalmadıydı.kadın size boşuna mı demiş çiçek sulamayın diye.her eskinin vardır bi bildiğiiiii.hadi sıkıysa şimdi de sula bakalım çiçekleri.

len ,biz burda meraktan cıldıralım sen komsuna git otur!!!evinde otu artık.çıkma biyere.o çiçeklrinde başlatma haa!!

:asigim:nisa çiçek sulama faslı bitti sanırsam zaten hepimizi aldı bi korku bundan sonra kimse yanaşmaz heiflerekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3senağlama:roflol:

kızlar bişey sorcam bakın hele
şimdi bu yünlüleri yıkayacazda siz ne yaptınız deyin hele bozulmalarından korkuyom yünlü programınamı atsam siz naptınız

ben onları da bebek deterjanıyla elde yıkama programında yıkıycam işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…