- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
yağmurcum benim 2. doğumum ve normal doğurmuştum inşallah buda öyle olacak ama hiç kimsenin doğumu birbirine benzemez benim ilk doğumumda açılmam çok geç olmuştu 3 gün sancı çekmiştim ama açıklık ancak 3cm di 4. gün suni sancıyla açılımımı çoğaltıp doğum yaptırdılar ama kaç tane arkadaşım var hiç sancı çekmeden açılımı olup doğuran yani kimsenin ki kimseye benzemiyor allah kolay doğumlar nasip etsin cümlemizevalla kızlar beni zaman yaklaştıkça korku sarıyo
okadar saat sancı çekip doğuramazda sezeryana alınırsam diye daha beter tırsıyom
hangilerimizin 2. doğumu ve normal olcak tecrübelerinden bahsetselerdi
nisanurcum içinden ne geliyorsa onu yaz bu senin bebişin onu en iyi sen anlatırsın
çok haklısın canım çekilenler bir süre sonra unutuluyor allah sağlıkla bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin:Saruboceq:günaydın ekim annelerim nisanurcum ve diğer arkadaşlarım sanırım korkmamamnın sebebi şu; biz ne olursa olsun nasıl olursa olsun çıkarmayacakmıyız bebişlerimizi onlara sağlıklı bir şekilde kavuşalım sancının da acısı geçer sezeryanin de önemli olan yavrularımıza kavuşmak bir de şöyle düşünün ya bebeğimiz hiç olmasaydı allahım ne kadar sancı ne kadar acı verirsen ver yeterki bebeğimiz olsun diye dua etmezmiydik insan beyni acıları daha çabuk unutmaya ayarlı bundan birkaç yıl sonra belki bir kaç gün sonra doğuma dair hatırlayacağımız tek şey yavrumuzu kucağımıza aldığımız anki heyecanımız mutluluğumuz olacak inşallah hadi cesaret bişey yok hepimiz sağlıkla doğurup en geç 1 haftya sonra hiçbir acı hissetmeyeceğiz hepinizi öpüyorum ve kolay doğum diliyorum
Selam kızlar nasıl gidiyor koca göbekli son günler :)
Benim bugün canım sıkkın biraz. Dün akşam eşimin anlayışsızlığının tutması ve benim inadımın tutması sebebiyle biraz atıştık. Benim sinirlerim bozuldu başladım ağlamaya, zaten gerginiz ya. Annemle babam da bizim yanımızda yaklaşık 10 gündür. Onlar da şahit oldu bu duruma. Zaten biraz da onlar var diye kalaslık yaptı kocacım. Aradığı hiç bir şeyi yerinde bulamıyormuş. Nankörlük yapıyor ya nasıl sinir oldum. O insancıklar bana bakmak için geldiler, evimizin işini yapıyorlar, yemeğimizi yapıyorlar. Bana istirahat etceksin dedi doktorum sürekli yatıyorum. Ben ağladım diye baktım annem de ağlamış. Ah ana yüreği işte biz senin gözünün içine bakıyoruz birşey ollma diye, kocan niye üzüyor seni gereksiz yere diyor canımcım. Hala tadı yok annemin de, babamın da. Benimki gönlümü almak için akşam kekler falan yaptı bize ama ne fayda gönlümüz kırıldı. Napcam ben böyle doğumda da gerginlikler olursa çok üzülüyorum. Bir de kayınvalidemler de gelecek doğumdan sonra. Oh seyreyle cümbüşüİçime sindirmeyecekler hiçbir şeyi.
muhaha kek yaptı he e o da iiymiş kızım nankörlük etmeÇok üzgünüm çoook
saka tabiki.suara onlarında mı psikolojisi bozuldu ne bi tuhaflar.benmkide ööle.ki daha dediğin gibi gelenler oldukca ortalık hakkatten cümbüş yeri olucak.benmkide anasını görünce dötü kalkar:mymeka: bi şımarır bööle bi haller falan:mymekaff bakalım nelerle karsılacazfisfisfisbenmde korkum o doğumdan sonra hiçbirşeyin zevkini cıkaramıycakmısım gibi gelio.hatta cok üzülüp sıkılıcamda sütüm azalıcak korkusuda bastı şimdiden:çok üzgünüm:
waterlilly ve celen hiç bişeyin sizi üzmesine sıkmasına müsade etmeyin boş verin her şey olacağına varır bu 9 ayın çilesini ezasını çeken bizleriz sonunun en güzel mükafatını alanda bizler olacağız:ecrin_bebek: gelenler elbet bir gün gidecek veeee bizler bebişimizle ve kocişimizle kalacağız ha gerçekten bu erkek milleti yalnızken kedi iki insan gördümü aslan kesiliyor:mymeka: bizde onların hesabını yalnızken keseriz olur biter klava:
selam kıslarr...
ay bi enerji bi enerji sabah beri ev temizliyom duramıyom yerimde herüfü yakalasam affetmiycem bu gazla ama misafşfirliktete olmaz bea:jeyyar:
hem jübilede yaptık şimdi açılış yapıp çoçuğu bırtlatmıyımmsırnaşık şey
ne leen bu bi karamsarlık bi hüzün önüme diziveririm hepinizi relaks olcaksınız meleğiniz sağlıkla kucağınızda olsunda önemi varmı kızlar ne şekilde doğduğunun..valla ben mıçımı yırtım normal doğurcam diye doktorum madalyamı takcaz normal doğurdun diye ilk bebek sezeryan olduğu için iç kanama riskin var ben yapmam dedi bende ok dedim bitti gitti...
korkmayım bacularım hiç bişiycik olmuycakk..hepiniz çok güsel anneler olacaksınız sütünüzde gelecek bebişinizde emicek ama moraller hep güsel olmalıııyerimseniben
selam kıslarr...
ay bi enerji bi enerji sabah beri ev temizliyom duramıyom yerimde herüfü yakalasam affetmiycem bu gazla ama misafşfirliktete olmaz bea:jeyyar:
hem jübilede yaptık şimdi açılış yapıp çoçuğu bırtlatmıyımmsırnaşık şey
karı azdın gene artık benim herüfte hiç pas vermi ödü patlıyo patlarım diyeeeeeeeee:roflol:he valla bendede b, enerji bi enerjihihoyyyt adamda gözüme bi seksi duruoki:1shok: dedim vallaa onada o da bana sapık dedi-tatlicadiarzu- salonun kapısını cifliodu taciz ettim
ama tık yok kendini bugun temizliğe adadı sanırımCADIARZU
karı azdın gene artık benim herüfte hiç pas vermi ödü patlıyo patlarım diyeeeeeeeee:roflol:
ya hani filmlerde eve gelen tem,zlikciye veya calısan hizmetcisine asılan sapık herifler var ya onun gibi oldum:jeyyar: onlar cam silerken asılıo bende kapı silerken:jeyyar: annaamm dur bi daha deniim barikaydirigubbakcemile
tamam anladım celen bayrama bebişyle girmek istiyo destina bacım yazıver doğum yapan ekim analarına celeni karı azdı herüfün üstüne atladı cifli cifli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?