2008 Ekim Anneleri

oh oh ne güzel bitirmişiniz kavuşuyorsunuz bebişlernize ben daha 14 haftalık hamileyim
mart annesi olcam allahımın izniyle bu ikici gebeliğim 1. i kaybettim karnımda öldü
allahım bana kısmet olcakmı bugünler
allahım bebişlerinizi analı babalı büyütsün

günaydın ekim annelerim nisanurcum ve diğer arkadaşlarım sanırım korkmamamnın sebebi şu; biz ne olursa olsun nasıl olursa olsun çıkarmayacakmıyız bebişlerimizi onlara sağlıklı bir şekilde kavuşalım sancının da acısı geçer sezeryanin de önemli olan yavrularımıza kavuşmak bir de şöyle düşünün ya bebeğimiz hiç olmasaydı allahım ne kadar sancı ne kadar acı verirsen ver yeterki bebeğimiz olsun diye dua etmezmiydik insan beyni acıları daha çabuk unutmaya ayarlı bundan birkaç yıl sonra belki bir kaç gün sonra doğuma dair hatırlayacağımız tek şey yavrumuzu kucağımıza aldığımız anki heyecanımız mutluluğumuz olacak inşallah hadi cesaret bişey yok hepimiz sağlıkla doğurup en geç 1 haftya sonra hiçbir acı hissetmeyeceğiz hepinizi öpüyorum ve kolay doğum diliyorum

selam ekim anaları kayınvalidemdeydim epeydir yazamıyorum sezaryanlar geliyo sırasıyla darısı normallerin başına, benim 38 haftam bitti ama halen sancı mancı hiç bişiyim yok ama gece olunca beni afakanlar basıyo bi sağ bi sol bi sağ bi sol sabaha kadar dönüp duruyom bide oturup kalkmak çok güçleşti başkada problem yok normal sanırım

günaydın canlar bu neya kimse kalmamış yandık biz yoklamayla gelmeyenleri değilde gelenleri kontrol edelim hadi kızlar son zamanlarımızda dağılmayalım senağlama
yağmurcum benim 2. doğumum ve normal doğurmuştum inşallah buda öyle olacak ama hiç kimsenin doğumu birbirine benzemez benim ilk doğumumda açılmam çok geç olmuştu 3 gün sancı çekmiştim ama açıklık ancak 3cm di 4. gün suni sancıyla açılımımı çoğaltıp doğum yaptırdılar ama kaç tane arkadaşım var hiç sancı çekmeden açılımı olup doğuran yani kimsenin ki kimseye benzemiyor allah kolay doğumlar nasip etsin cümlemize

çok haklısın canım çekilenler bir süre sonra unutuluyor allah sağlıkla bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin:Saruboceq:

beyezzambakcım seni moralbaşımız ilan ediyorum kız rahatladım valla bu yazıyı kopyalayayım beynime sürekli tekrar ediyim
yeşimcim sağolasın canım sanada

tünaydın len millet:ecrin_bebek: hakkat kimsecikler kalmamısÇok üzgünüm çoookdaaha coğumuz doğurmadık üstelik.doğurubca kimsecikler kalmıycak burda sööliim:mymeka:
kocacım temizlik yapii ben yatiimsositososito karnın burnunda sana iş mi yaptırıcam dedi hayatımın bitanecik öküzüŞeniz
gerci düün gezmeye götür beni dedim bu halinle nereye gitcen dedi :mymeka: ama olsun :1hug:

Selam kızlar nasıl gidiyor koca göbekli son günler :)
Benim bugün canım sıkkın biraz. Dün akşam eşimin anlayışsızlığının tutması ve benim inadımın tutması sebebiyle biraz atıştık. Benim sinirlerim bozuldu başladım ağlamaya, zaten gerginiz ya. Annemle babam da bizim yanımızda yaklaşık 10 gündür. Onlar da şahit oldu bu duruma. Zaten biraz da onlar var diye kalaslık yaptı kocacım. Aradığı hiç bir şeyi yerinde bulamıyormuş. Nankörlük yapıyor ya nasıl sinir oldum. O insancıklar bana bakmak için geldiler, evimizin işini yapıyorlar, yemeğimizi yapıyorlar. Bana istirahat etceksin dedi doktorum sürekli yatıyorum. Ben ağladım diye baktım annem de ağlamış. Ah ana yüreği işte biz senin gözünün içine bakıyoruz birşey ollma diye, kocan niye üzüyor seni gereksiz yere diyor canımcım. Hala tadı yok annemin de, babamın da. Benimki gönlümü almak için akşam kekler falan yaptı bize ama ne fayda gönlümüz kırıldı. Napcam ben böyle doğumda da gerginlikler olursa çok üzülüyorum. Bir de kayınvalidemler de gelecek doğumdan sonra. Oh seyreyle cümbüşü İçime sindirmeyecekler hiçbir şeyi.

muhaha kek yaptı he e o da iiymiş kızım nankörlük etmeÇok üzgünüm çoook
saka tabiki.suara onlarında mı psikolojisi bozuldu ne bi tuhaflar.benmkide ööle.ki daha dediğin gibi gelenler oldukca ortalık hakkatten cümbüş yeri olucak.benmkide anasını görünce dötü kalkar:mymeka: bi şımarır bööle bi haller falan:mymekaff bakalım nelerle karsılacazfisfisfisbenmde korkum o doğumdan sonra hiçbirşeyin zevkini cıkaramıycakmısım gibi gelio.hatta cok üzülüp sıkılıcamda sütüm azalıcak korkusuda bastı şimdiden:çok üzgünüm:

Aynen ben de sütüm gelmicek diye korkuyorum. Zaten sezeryan olucam, illaki dikişlerimden sıkıntım olacak, süt sezeryanda daha geç geliyor kızımı habire boş boş emzircem o da yara yapacak. kuzucum da aç kalacak. Biraz negatifim galiba. Bakalım bizi neler bekliyor. Benim göğüslerde de tık yok , ne şişme ne süt sızntısı senağlama çabuk gelir inşallah sütüm.

waterlilly ve celen hiç bişeyin sizi üzmesine sıkmasına müsade etmeyin boş verin her şey olacağına varır bu 9 ayın çilesini ezasını çeken bizleriz sonunun en güzel mükafatını alanda bizler olacağız:ecrin_bebek: gelenler elbet bir gün gidecek veeee bizler bebişimizle ve kocişimizle kalacağız ha gerçekten bu erkek milleti yalnızken kedi iki insan gördümü aslan kesiliyor:mymeka: bizde onların hesabını yalnızken keseriz olur biterklava:

Heeeyyt be kim tutar bizi kötükedihüso fena halde gaza geldim yalnız kalacağımız günlere saklayayım öfkemi he he.

tabi ya canlarım niye biz üzülelim ki bırakın onlar pişman olurlar üzülürler aslında hoşuma gitmiyo değil yani beni üzdükten sonra pişman olup kedi gibi etrafımda dolanması :jeyyar: gönlümü almak için ne yapacağını şaşırması biraz sıkacaz mecburen doğuma kaynanam gelecek ve ben şimdiden sıkıntısını yaşıyorum ama herşey bebişler için birkaç gün hafta bazı şeyleri görmeyecez duymayacaz üç maymunu oynar sonra acısını çıkarırız klava:

heeeeeeeeeyyyyyyyt savulun kötü günler mutlu günler bizi bekliyoooooooooooooooor :sm_cool: :teytey: :dance:

selam kıslarr...
ay bi enerji bi enerji sabah beri ev temizliyom duramıyom yerimde herüfü yakalasam affetmiycem bu gazla ama misafşfirliktete olmaz bea:jeyyar:
hem jübilede yaptık şimdi açılış yapıp çoçuğu bırtlatmıyımmsırnaşık şey
ne leen bu bi karamsarlık bi hüzün önüme diziveririm hepinizi relaks olcaksınız meleğiniz sağlıkla kucağınızda olsunda önemi varmı kızlar ne şekilde doğduğunun..valla ben mıçımı yırtım normal doğurcam diye doktorum madalyamı takcaz normal doğurdun diye ilk bebek sezeryan olduğu için iç kanama riskin var ben yapmam dedi bende ok dedim bitti gitti...

korkmayım bacularım hiç bişiycik olmuycakk..hepiniz çok güsel anneler olacaksınız sütünüzde gelecek bebişinizde emicek ama moraller hep güsel olmalıııyerimseniben

destinam niye normal istedin de hele
waterliliy bu herüflkere arada öküzlük gelir takma canım hele anaları yanında olunca daha bi havalanırlar sen üzülmeki bebişte ailende üzülmesin

he valla bendede b, enerji bi enerjihihoyyyt adamda gözüme bi seksi duruoki:1shok: dedim vallaa onada o da bana sapık dedi-tatlicadiarzu- salonun kapısını cifliodu taciz ettim
ama tık yok kendini bugun temizliğe adadı sanırımCADIARZU

karı azdın gene artık benim herüfte hiç pas vermi ödü patlıyo patlarım diyeeeeeeeee:roflol:

karı azdın gene artık benim herüfte hiç pas vermi ödü patlıyo patlarım diyeeeeeeeee:roflol:

ya hani filmlerde eve gelen tem,zlikciye veya calısan hizmetcisine asılan sapık herifler var ya onun gibi oldum:jeyyar: onlar cam silerken asılıo bende kapı silerken:jeyyar: annaamm dur bi daha deniim barikaydirigubbakcemile

ya hani filmlerde eve gelen tem,zlikciye veya calısan hizmetcisine asılan sapık herifler var ya onun gibi oldum:jeyyar: onlar cam silerken asılıo bende kapı silerken:jeyyar: annaamm dur bi daha deniim barikaydirigubbakcemile

tamam anladım celen bayrama bebişyle girmek istiyo destina bacım yazıver doğum yapan ekim analarına celeni karı azdı herüfün üstüne atladı cifli cifli

tamam anladım celen bayrama bebişyle girmek istiyo destina bacım yazıver doğum yapan ekim analarına celeni karı azdı herüfün üstüne atladı cifli cifli

yok bacım geri geldim.mutfak balkonunun kapısına gecmiş kabak çiçeği gibi meydanda olcaz.fingirdeyemedim:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…