2008 Ekim Anneleri

eylülcüm canını sıkma bidenem herkes yaptığının karşılığını bulur bigün hiç üzülmene değmezki
ulen destina numaralrı da sildirdin aferin sana ben kaydettiydim tele siliyim bari

sağolun kızlar.taşınmayla alakalı aslında evet destinam.çünkü ben sadece eşimle ve bebeğimle yaşamak istiyorum.benimle bi problem yok.Allah razı olsun elleriden geleni yapıyolar ama ben de onların bi dediğini iki etmiyorum.yukarda Allah var.eşimle kız kardeşinin yaşadığı problemler var.ama eşim babasını ikna edemiyo.bizimle hep beraber oturun.ayrılmayalım diyo.ben de eşimi kıramıyorum.ama bebeğimi BEN yetiştirmek istiyorum.senağlama senağlama senağlama

eee iptalmi şimdiibenneyaptımki temizlik falan yapılıodu gecen gün??hay allah.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım yaabenneyaptımki

yok hayatım iptal değil.eşyalar toparlanıyo.artık yapacak bişi yok.gidiyoruz.Allah'ım hayırlısını versin inşallah

Günaydın ekim anneleri ben Fatoşun ablası Müge.kardeşim dün sabah saat 09:05 te epedural sezeryan ile doğum yaptı.Yağız Egemenimiz 3 kg 20 gr 51 cm dünyaya geldi.anne de bebeğimizde gayet sağlıklı.fırsat bulduğunda kardeşim doğum hikayesini yazacak.hepinize selamı var.a.s.hayırlı doğumlar diliyorum hepinize.

günaydınnnhihoyyyt
teşekkürler mügüş haber verdiğin içina.s.
fatoşcum allah analı babalı büyütsün ayy ne güzelll misler gibi kollarındadır şimdi yağız egemen darısı başımıza:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

günaydın kıslar... saol mügüş haber verdiğin için. fatoşcum gözün aydın ne güzel kavuştun yavruna...darısı bize inşallah....Allah analı bablı sağlıklı bi ömür nasip etsin...

MERHABA KIZLAR...ASLINDA destinaya msj göndermiştim ama aldımı size haber verdimi hiç bilmiyorum.şimdi evdeyiz.oğluşum iyi maşallah 4000 gr civarı doğdu.doktorumuzun boy ölçmemek gibi bi prensibi varmış,o yüzden bu hafta boyunu bilmiyoruz.spinal sezeryan oldu dogumum.spinal kesinlikle çok iyi bir yöntemmiş dogumdan sonra 4-5 saat hiç agrı sancı hissetmedim.sonrada agrı kesiciler fln derken suanda kendimi iyi hissediyorum.oğluşum çok uslu teyzeleri,çekik gözleri var.sütüm bugun geldi humana annesütü çayı içtim işe yaradı galiba.84 kilo ile girmiştim doğuma suanda 76 kiloyum.67 ile başlamıstım hamilelige...aklıma başka birsey gelmiyor.detaylı birşekilde yazcam size.(bilgisayarımı götürmüştüm ama sadece 1 kere açtım ondada amcaya teyzeye gösterdik bebegi.siteye girmeye çalıştım ama hata verip durdu tekrarda denemeye zamanım olmadı.)hepinizi öpüyorum...yalnız sunu söylemek istiyorum hep içimde korku varda doktor sağlıklı desede sanki bişeyler olcak kucagımıza oğlumuzu alıp gelemecek gibi ama boşuna yaşamışım o korkuları.benim gibi strese giren varsa aman düşünmeyin...boşu bosuna yemişim kendimi...hepinizi öpüyorum kızlar...kolay dogumlar sağlıklı bebekler diliyorum.hepiniz için dua ettim doguma girerken unutmadım...

günaydın kızlar phatosh hayırlı olsun bebişin meran seninde canım sağlıkla büyütün inşallah meran yazdıklarını okuyunca biraz rahatliyorum ben de hep erken doğum istiyorum ama korkudan bir gün hareket etmeyecek bebeğime bişey olacak kucağıma alamayacağım diye çok korkuyorum o yüzden bir an önce doğurmak istiyorum yazdıklarını okuyunca biraz rahatladım inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla alırız kucaklarımızam

:teytey: fatoş ve meran güle güle büyütün bebeklerinizi doğumunuz rahat olmuş, bebekler de iyiymiş çok sevindim a.s darısı başımıza..

oh oh sabah sabah güzel haberler alıyoruz ne güzel mügüşcüm teşekkür ederiz bizi habersiz bırakmadığın için egemen yağızımız hoşgeldi dünyamıza
merancım sen de canım hemen kalkmışın çok geçmişler olsun yavrunla uzun sağlıklı huzurlu bi ömür geçirin işallah

eylülcüm seni ilgilendiren bişey yokmuş canını sıkma bidenem anne babalar evlatlarından hiç bi zaman ayrılmak istemezler ama herkesin de kendi hayatı var ne güzel aynı evin içinde yaşayıp da sorunun olmamış bugüne kadar

ya ne güzellll fatoşcum da merancım da sağlıklı bir doğum yapmışlar ikisi de oğluşlarını koklaya koklaya bayrama girecekler:1hug:
fatoşcum merancım allah bebişlerinize uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah
kızlar darısı başımızaa:dance::dance:
ben de istiyom artıkımmmmmmmmm:çok üzgünüm::ecrin_bebek:

selam kıslarrhihoyyyt
ne güsel haberlerle başladık güne yaaa..egemen yağızda tamerde hoş geldiler aramızaaŞenizŞeniz

merancım benim hattım iptal olmuş ya alamadım mesajını bende sana doğumdan önceki gün özel mesaj attım ama sende onu almadın heralde site kendi kendine mesajlarımı silip duruyooo...

mügüşş çok teşekkürlerrr..fotoşumada merancımada geçmiş olsun bol sütlü bol kakalı günler diliyorumm:teytey:

EVET SIRA KİMDE KIZLAR KİMİN ŞAFAĞINI SAYIYORUZZ..

ilkimcimin 3 ekimdi celenim 10 ekimiydi gızz hadi bakalı yakın olnlar yazsın şafaklarııhihoyyyt

biz geldik len ekim analarılaelaelaelaelae doktorcumdan geliyorum.allahıma binlerce şükür bebişim ii 2600gr olmus.tahmini boyda 47 cm flan dedi??ilaçlarımı kesti.artık sadece kan ilacımı alıcam ve tombiş olması için ii beslenicemcokacimcoookgünümüzüde aldık.8 ekim carsamba inşallah meleğim dünyaya teşrif ed,icek.salı gününden yatırıcam dedi persembe cıkarsınız dedi.belden uyusturmalıynıs:1ninca:2 saat yoğun bakımda kalıcakmısım.o arada bebek odaya gönderilicekmiş:çok üzgünüm:yani bnm şafak 10:sm_cool:
phatoshumnunda meranımında bebişleri hayırlı birer evlat olurlar inşallah.allahım analı babalı büyütsün yeğenlerimizi:1hug:

geldimi gız kocann..
demek 10 gün heee..hihoyyytya bitti sende doğuruyon işte ..
artık uğramassında buralara

geldimi gız kocann..
demek 10 gün heee..tya bitti sende doğuruyon işte ..
artık uğramassında buralara

hee geldi len:icecream: siftahı benden bereketi allahtan:icecream::roflol:
annnaaamm ne öslemişim haa:ecrin_bebek:
aslında şimdilik uğrarım die düşünüyorum ama bu bayram araya girince biraz zor oldu.
haliıcıylan konustuk şimdik.bayramın ertesi günü alıcak.hallılar gidince temizlik için kadın tutulucak.ctesi veya ptesi bnm kuaföre gidip aklanıp paklanmam gerekicek.e ondan sonrada hastane günleri baslıoycak.anlıycan feci sıkıstım::çok üzgünüm:ikeadanda bebiş için lamba perde falan beğenmiştim doğum olmadan çnce onlarıda almamız gerekicek.vıışş ii sıkışmışım loo:bbo:

celencim allah kolaylık versin ne güzel sende tarihini almışsın kocan da geldi yetiştirirsiniz işleri
merancım allah analı babalı büyütsün saol canım duaların içina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…