yok bacım geri geldim.mutfak balkonunun kapısına gecmiş kabak çiçeği gibi meydanda olcaz.fingirdeyemedim:CüvCüv:
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh lan bu karıların hepsü azdı valla az kaldı lennnnnnnnn durun kocası yüz vermeyenlerde var korkudannnnnnnnnnn ne korkarsa sankiben ikna ettim kapattığımız dükkanı geri açtık hani doğumu tetikliyomuş ya bizde kızımız bir an önce gelsin rahim kasılmalarım sıklaşsın diye çalışmalara başladık :jeyyar:
çatlayın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii naniknanik lülülülülülü naniknanik lülülülülülü
vay anasınııı:1shok: nasıl ikna ettin len:uhm: hem ne ööle nispet yapıon:mymekaben ikna ettim kapattığımız dükkanı geri açtık hani doğumu tetikliyomuş ya bizde kızımız bir an önce gelsin rahim kasılmalarım sıklaşsın diye çalışmalara başladık
çatlayın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii naniknanik lülülülülülü
he bacım sezayen olceem.sordum genel mi die.belden uyusturmalı dedi.ama anlamadığım neden 2 saat yoğpun bakımda kalıcam:sm_confused:ben zaten ayıkım??tütütü maşallah herüfüne benim herüf yırttı temizlik işnden annem geldi dinleniyo bizimki
celen sezeryan demi senin genelmi olcak 8 gün var sanırım
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh lan bu karıların hepsü azdı valla az kaldı lennnnnnnnn durun kocası yüz vermeyenlerde var korkudannnnnnnnnnn ne korkarsa sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?