2008 Ekim Anneleri

ben ikna ettim kapattığımız dükkanı geri açtık hani doğumu tetikliyomuş ya bizde kızımız bir an önce gelsin rahim kasılmalarım sıklaşsın diye çalışmalara başladık :jeyyar:

çatlayın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii naniknanik lülülülülülü naniknanik lülülülülülü

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh lan bu karıların hepsü azdı valla az kaldı lennnnnnnnn durun kocası yüz vermeyenlerde var korkudannnnnnnnnnn ne korkarsa sanki

vay anasınııı:1shok: nasıl ikna ettin len:uhm: hem ne ööle nispet yapıon:mymekalan var olmayan var dimi:mymeka:

tütütü maşallah herüfüne benim herüf yırttı temizlik işnden annem geldi dinleniyo bizimki
celen sezeryan demi senin genelmi olcak 8 gün var sanırım
he bacım sezayen olceem.sordum genel mi die.belden uyusturmalı dedi.ama anlamadığım neden 2 saat yoğpun bakımda kalıcam:sm_confused:ben zaten ayıkım??

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh lan bu karıların hepsü azdı valla az kaldı lennnnnnnnn durun kocası yüz vermeyenlerde var korkudannnnnnnnnnn ne korkarsa sanki

ne azı len daha doğumdan sonra 40 gün var önümüzde:çok üzgünüm: off takvime çetele atmaya dvm yani:çok üzgünüm:

merhaba kızlar...baktım süpriz doğum falan yok...herşey yolunda yani...oğluşumun fotografı kızlar umarım görünüyordur.bugun 5 günlük kontrolu vardı doktor teyzemiz sağlıklı dedi kilo alımıda iyiymiş ohh dedik evimize geldik.sütümde geldi çok şükür kesinlikle tavsiye ediyorum humana anne sütü çayını kızlar doğum çantanıza koyun bence...emzik verdik bizimkine hemen aldı çünkü meme oyuncak oldu onun için.doktorda emzik tavsiye etti.yoksa saatlerce emiyoo...2,5 saatte bi 40 dk.emiyor.çok yoruluyorum ama o uyuyunca uyumaya çalısıyorum bende.birde kızışım vardı biliyorsunuz 4 yaşında o da seviyor kardeşini ama biraz zor oluyor.arkadaşlarımız annemler burda onlar çok ilgileniyorlar kızımla yoksa işimiz zor.haliyle ilgi 2 ye bölündü ki çogu zaman bebekle ilgileniyorum emzirmesi bile uzun sürüyor.ikinci anne olacaklar mutlaka yanınızda ilk çocugunuzun dilinden anlıyan birileri olsun...şimdilik bu kadar.hepiniz umarım sağlıklı birşekilde kucaklarınıza alırsınız cennet kokulularınızı...

naber kızlar?2 gündür giremiyorum malum taşınma falan.ya amma da zor işmiş bu taşınma haaa.neyse celen gözün aydın kocişin gelmiş temizliği bile yapmış.diğer kızları da almış bi korku gidiyo.korkmayın kızlar.hayatımızın en güzel anlarını yaşayacağız.bugün benim odayı taşıyacaz.yarın görümcemin,öbür gün de Allah izin verirse kayınvalideminkini taşıyacaz.yani bu bayramda bayram falan yapmıyoruz.hepinize şimdilik iyi bayramlar.kendinize iyi bakın.ben gelmeden doğurmayın haaa Şeniz

selamlar herkeslere benim bilgisayar elden gidiyodu nerdeyse bu akşam aç kapa zor kendine geldi çok korktum len bayramda yaptırcak adam da bulamayız diye
ekylülcüm anlamadım şimdik siz hepberaber mi taşınıyonuki herkesin odası taşınıyo yani sen evi ayırmıyomuydun:uhm:
merancım resmi göremedim ama oğlunun iyi olmasına çok sevindim sütün de geliyomuş maşşşalh yeni doğduklarına meme hastası oluyomuş bebeişler:1hug:

gelelim bugüne gamyoncuiremsusabah bi iş aşkıyla uyandım aynı destinamın olduğu gibim perdeleri falan yıkamaya devam kocam kalktı o da halı sildi yer sildi sildi ama beni de yedi bitirdi en son perdeleri asarken aaaay dedim ben yapacam ya sinir etti beni bi iş yapıyo bin laf :mymeka:neyse bunu gönderdim dışarı bi de bana tembih ediyo sakın ben yokken iş miş yapma diye len vücudun yorgunluğu değil kafa yorgunluğu adamı bitiriyoklava:başaladım işe kalan perdeleri de çıktım paşa paşa astım sildim süpürdüm kafam rahatt ammmmaaa bu sefer de yerimden kalkamıyom bugün ilk defa kanepeden kalkerken ağladım ya çok canım acıdı bacaklarımı açamıyom ki neyse benim öküze geleleim bana gelmiş iftara ne yiycez diyoomakarna falan da beğenmez kendileri git dedim kendine lahmacun falan yaptır ben makarna yapcam ay ben sinirlendim yaa ağla ağla yemek yaptım neyse bu geldi yemiycen mi gfalan dedi yok inadım tuttu yemedim bi de bana niye surat yapıyon diyo yav yemekten sonra da gitti yattı horulduyo şimdik ohh ben de üstünü örtmedim kötükedihüso

bu aKŞAM SON 1 SAATTE EN AZ 5 DEFA kasılma oldu rahimde off doğursam da can sıkıntım geçse

ulen niye kimse yok bu nisa çıtır falan nirde bayramda kimsemiz de yok zati yanımızda ne güzel upuzun tatildi gidemedik burda kaldık(

bak çıtırım kasım annelerindeymş park yatak alanlara sorum var diye bi başlık var ordan buldum ya ne çok aradıydım

iyi geceler hatunlarra.s.
kociş evde malum onunla vakıt gecırıyoruz gıremedım sıteye.yattı simdide bi damlayım dedim:ecrin_bebek:
nisanur saol ya canım.ama nerden bulmuş ki acaba bu uyku setini??:uhm:
valla bende aynı senın gibiyim bırıne bır laf anlatıp anlayıp yapmasını bekliceğime ve yaparkende laf işiteceğime kendım yapıorum kafam rahat ohh:icecream:
ama artık bıtır işleri güçleri ,ne kaldıkı surda..
1 saatte 5 kasılma ha:1shok:
bende kasılma denılen o sey yok.nasıl oluyor ya bı anlatıverın sunu..belkıde oluyor ben farketmıyorumdurkaydirigubbakcemile3
bende de aynı bacak arası ağrısı devam..yatarken kalkerken,yatakta donerken,yururken...cok feci cokkbenneyaptımki
YARIN BAYRAM...:teytey:
belkıde bu hepımıızn gecırdiği en guzel bayram..
bebeklerımizi ya kokluyoruz doyasıya ya da koklamamıza cok az zaman kaldı..
ben sımdıden hepinizin bayramı mubarek olsun,yapılan tum dualar kabul olsun inş..:Saruboceq:

Orgazm, hangi durumlarda doğum sancısını başlatabilir? Böyle bir durumda ne yapmak gerekir?

Orgazm rahimde kısa süreli kasılmalara neden olabilmektedir. Miyadına ulaşmamış bir rahimde bu kasılmaların doğum sancısına ulaşma olasılığı düşük. Öte yandan erkek orgazmıyla birlikte vajinaya boşalan meninin içinde bulunan prostaglandin adlı maddeler rahimğzının olgunlaşmasına ve kasılmalara duyarlı hale gelmesine neden olabilmektedir. Bu iki faktör miyadına gelmiş bir gebelikte beraberce etki ederek zaten yakında başlayacak olan doğumu tetikleyebilir ve çoğu durumda da öyle olmaktadır. Bizim cinsel yaşamı bazı durumlarda kısıtlamamızın nedeni işte bu. Çoğul gebelik taşıyan, erken doğum riski yüksek olan, kanaması olan, suyu gelmiş olan anne adaylarında bu iki mekanizma (kadın orgazmının rahimde kasılma yaratması ve erkek orgazmıyla birlikte meniden vajinaya geçen prostaglandin maddeleri) doğum eyleminin başlamasına neden olabilmektedir.

bak çıtırcım bi siteden yazı buldum oku bakem

bunu şu kasılmaların sıklığı kaç olmalı onu araştırıkene buldum yani başka bişeye bakmıyodum haa
kasılma olunca sanki bebek toplanıyomuş gibi bi his oluyo rahim sertleşiyo karnım dışarı fırlayacakmış gibi yani

hımmm o bende de oluyor arasıra,ama gecıyor hemen.ben bebeğin hareketınden dolayı oluyor sanıyordumm....:ecrin_bebek:
nısanurum yazıyı okudum,ben gıdeyım barı kocişimin yanına:jeyyar:

sevvgili nisa38 bazen kocaların öyle damarları tutuyor...söylemeyip kendin yapsan -niye söylemedin- söylesen-5 dak oturuyordum- diye bir surat yapıyor benimkisi....biz de yalnızız..kimsemiz yok tatilde de haliyle gidemedik.. RABBİM yalnız bırakmasın inşallah..

ohhhhhhhhh nisanur.adama yerleri de sildirmişin.zati hep diyom bu celen size kötü örnek oluyo diye.siz anlamıyonuz:roflol:neyse bana gelelim.nisacım canım biz hep birlikte taşınıyoz.aslında ben taşınmak istemiyorum evimiz dükkanın hemen üstünde.yani istediğim her an(zırt pırt)kocacımın yanına inebiliyorum.ben istiyodum ki onlar yeni eve gitsin biz de dükkanın üzerindeki evde kalalım karı koca.ama dediğim gibi bizi bırakmıyolar.neyse zaten ilk bizim yatak odasını taşıdık.yarın da görümceminkini taşıyacaz.en son da kayınvalideminkini.bakalım.Allah her şeyin hayırlısını versin.

Kocalarına iş yaptıranlar işte benim derdim de buydu. Valla söylesen bin dereden su getirirler canları istemezse, söylemesen e ben yapardım niye demedin. Az kaldı az.
Yalnız ne diyeyim hatunlar bu ekim analarının en büyük derdi çiçekler anladığım kadarıyla. Bizim çiçekler çoktan kurudu.
Bir deee son doğum haftasındaymış gibi bu ne acelecilik. Garibim bebişler az daha rahat yerlerinde kalsalar fena mı. İlla ki çıkacak bu yavrular. Sakin sakin çıksınlar yazık.

kız eylül naqptın anacım bende tek çıkıyosunuz eve sandıydımm..
sen madem önden onların eşyaları gönderseydin ya sıra seninkilere gelince bi katakulle yapıp vazgeçtim biz taşınmıycaz dükkana yakın olsun deyiverirdin:1closedeyes:

yağmurcum işte her şeyin normali makbuldür derler ya ondan normal istedim hem benim kız daha küçük kucağiıma zıpğlar tekme falan atar oynarken zorlanmıyım dediydim ama kısmettt..

kıs celen demek temizlikçi fantezisi haCADIARZUseni gidi seni iyi herüfe hizmetçi kıyafetü giydirmedin:roflol:

bu arada malum kıslar yarın bayram teleştan giremeyebilirim hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum kızları öpüyorus oğluşumla:lepiğlanlarıda tokalaşıyoz:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…