- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
nisanurum cok saol bitanem.kocacım allah izin verirse kasım ın 7sine kadar izinli.yıllık izni kullandık.naniknanikcelencim hadi gözün aydın kocan da geldi sağsağlim dğuma kadar gitmez herhalde artık10gün ya şimdik senin için gün saycaz hayırlısı
hepsi yetişir merak etme
neyse gidem de salata yapam hadin hayırlı iftarlar herkeşe
yeşimcim aynısı bende olmaya basladı.öncedende vardı dediğin gibi düzensiz ağrılarım.hala düzensiz ama sık.geceleri bile uyku uyutmayan cinsinden oldu.su 9 günlük tatil bitsede ööle doğsa süpriz yapmasa zilli.tatilde olursa özelde yapabilirm dedi doktorum.şimdik durduk yere 2+3 milyar vercek halimiz yok ki:çok üzgünüm:günaydınn kızlar vaktimiz azaldı bunu net hissedebiliyorum iki gündür düzensiz ama eskiye nazaran daha fazla yalancı sancım olmaya basladı oturduğum yerden bile çok yavaş kalkıyorum çünkü aniden kasılmam olabiliyor sizlerde durum nasıl
bende seni merak etmi,ştim cıtırcım pıtırcım:1hug: şükür iisin.bayramda olursa cınarlıya mı gidicen yoksa tahircim hastaneyimi arıycak??nasıl konustunuz onu?günaydınnn,iyi sabahlarr,,,,iyi pazarlar....
benım sancılardan bişi cıkmadı kızlar..hemen gecti zaten uzun surmedi
cuma günü aksam randevumuz vardı biliyorsunuz..
doktor oooo iyice yerleştirmiş kızımız aşağıya kafayı dedi.
yakın bunun doğması bayramın sonunda buyuk ıhtımal dedi:
3 kg olmuş kızım benım,ehh yeter sağlıklı olsun da...:
artık boyu olculemıyormuş,soylemedı dr.
neyse..
ben boğazımda sorun olduğunu doktora gıttiğimi ve antıbıyotık verdiğini soledim.
içme dedi.
bende zaten kendımı iyi hıssedıyorum şükür:başlamadım hiç..
pastıl aldım sadece,bol bol ıhlamur fılan ıdare ediyorum..:
bacaklarımda ani acı oluyor sanıyelık hemen gecıyor bu ara..bebek hareket ederken bacaklara gıden sınırlere değiyormuş oyuzden oluyormuş bunuda öğrenmiş oldummşakkıdı
beyazzambakcım 4 kılo bebeğe küçük mü dıyosunnnaniknanik
sezaryen olunca ole yatıyorsun tabi amelıyatlısın sonuçta..boşuna demıyoruz normal doğum diee ben hala bulammadım doğurmanın yolu yontemını...az kaldı zaten gerçi uğraşsam nolcekk kendı tesrıf edecek yakında..
hayırlısı olsun celencım tarıhın belli olmuş..benımde o günlerde inş doğmuş olacak bebeğim aynı anlarada kucağımıza alıcaz mis gibinnnnn
yeşimmerve bende kasılma fılan olmuyor hıc oyle ama,bebk hareket ederken asagı tarafı cıkcak gıbı cokkk acıtıyor.doğumda kımbılır nasıl acırr diye düşünüyorumm
edhak dun annemdeydim annem lahana sarmış,,ohh catlaaacokacimcoook
aynı şey çok kızartma ıstediğimde olmuştu bır gıtmiştim annem kızartma yapmış...
kalbi çok temizz bır karıyımmm canım
destina senin ilki genel anestesizmiydi canımselam kıslar giremiyom siteye sabah beri:mymeka:
bıktım bu database error muhabbetindenn..-tatlicadiarzu-
yağmurcum bebeği ilk 5-10 dakika içinde alıyolar uzun süren dikiş muhabbeti falan zataen totalde bi aksilik olmassa 30-40 dakika sürüyo sezeryann..
bu arada baharcımda doğum yapmışş atilla bebek hoşgeldii..5 oğlumuz 3 kızımız var hadi bakalım kıs anaları doğurun yavaş yavaşşş....
günaydınnn,iyi sabahlarr,,,,iyi pazarlar....
benım sancılardan bişi cıkmadı kızlar..hemen gecti zaten uzun surmedi..:çok üzgünüm:
cuma günü aksam randevumuz vardı biliyorsunuz..
doktor oooo iyice yerleştirmiş kızımız aşağıya kafayı dedi.
yakın bunun doğması bayramın sonunda buyuk ıhtımal dedi
3 kg olmuş kızım benım,ehh yeter sağlıklı olsun da.
edhak dun annemdeydim annem lahana sarmış,,ohh catlaaacokacimcoook
aynı şey çok kızartma ıstediğimde olmuştu bır gıtmiştim annem kızartma yapmış...
kalbi çok temizz bır karıyımmm canım
destina senin ilki genel anestesizmiydi canım
ne kadar zaman sonra kendine geldin uyandın
evet canım genel anesteziydii..
15:30 da girdim 15:40 da kızım doğdu odada gözlerimi açtığımda saat 16:30 du
ama bi 10 dakka falan uyanmadan hayal mayal bi vşeyler hatırlıyorumm..uyanmadan odaya almıyolar zatenn..kaç kilo oldu kızmı doğdu sağlıklımı diye sordum bunların cevabını ameliyathanede aldım ama gözlerim daha açılmamıştıı......
themizcim güzel haberlerini alıyoz ne mutlu sana işallah en yakın zaman da şakır şakır akar memişlerin de kızımız da doyar:Saruboceq:
afiyet olsun kız edhakne diyek bebişe yarasıncokacimcoook
yadecim bişey yoktur ya doktorlara güven olmuyo biliyosyun onlar sezeryan için bahane üretmeye birebir başka birine daha görün bencea.s
beyazzambakcım niye korkuyon yav relax olalım bak bana bugün duramadım gene pencere silidim balkon yıkadım perdeler yıkandı şimdik de kızımın şekerlerine ne yazsam diye wordü açtım kara kara düşünüyom daha doğuma çoook varmış gibim geliyo:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?