2008 Ekim Anneleri

celencim hadi gözün aydın kocan da geldi sağsağlim dğuma kadar gitmez herhalde artık:sm_cool:10gün ya şimdik senin için gün saycaz hayırlısı kaydirigubbakcemile5
hepsi yetişir merak etme
neyse gidem de salata yapam hadin hayırlı iftarlar herkeşe:1hug:

slm kızlar bugün arkadaşım doğum yapmıştı oraya gittim 40 haftası dolmasına rağmen sadece 2 cm açılmış suni sancı vermişler ancak üçü bulmuş mecburen sezeryan yapmışlar 4 kilo doğmuş çocuk ilk defa bu kadar küçük bebek gördüm yaaaa 4 kilo olmasına rağmen bu kadar küçükse benimkine dokunamam heralsde nese işte bide kız öle yatıyo ya çok mu zor ki bu sezeryan yaaaaaa

çıtııııııııııııııııır bacım yetiş acele erken normal doğum yapmanın yolunu bul sezeryanden korktum valla

günaydınn kızlar vaktimiz azaldı bunu net hissedebiliyorum iki gündür düzensiz ama eskiye nazaran daha fazla yalancı sancım olmaya basladı oturduğum yerden bile çok yavaş kalkıyorum çünkü aniden kasılmam olabiliyor sizlerde durum nasıl

günaydınnn,iyi sabahlarr,,,,iyi pazarlar....
benım sancılardan bişi cıkmadı kızlar..hemen gecti zaten uzun surmedi..:çok üzgünüm:
cuma günü aksam randevumuz vardı biliyorsunuz..
doktor oooo iyice yerleştirmiş kızımız aşağıya kafayı dedi.
yakın bunun doğması bayramın sonunda buyuk ıhtımal dedi:teytey:
3 kg olmuş kızım benım,ehh yeter sağlıklı olsun da...
artık boyu olculemıyormuş,soylemedı dr.
neyse..
ben boğazımda sorun olduğunu doktora gıttiğimi ve antıbıyotık verdiğini soledim.
içme dedi.
bende zaten kendımı iyi hıssedıyorum şükür,başlamadım hiç..
pastıl aldım sadece,bol bol ıhlamur fılan ıdare ediyorum..:
bacaklarımda ani acı oluyor sanıyelık hemen gecıyor bu ara..bebek hareket ederken bacaklara gıden sınırlere değiyormuş oyuzden oluyormuş bunuda öğrenmiş oldummşakkıdı
beyazzambakcım 4 kılo bebeğe küçük mü dıyosunnnaniknanik
sezaryen olunca ole yatıyorsun tabi amelıyatlısın sonuçta..boşuna demıyoruz normal doğum diee ben hala bulammadım doğurmanın yolu yontemını...az kaldı zaten gerçi uğraşsam nolcekk kendı tesrıf edecek yakında..
hayırlısı olsun celencım tarıhın belli olmuş..benımde o günlerde inş doğmuş olacak bebeğim aynı anlarada kucağımıza alıcaz mis gibinnnnn:asigim:
yeşimmerve bende kasılma fılan olmuyor hıc oyle ama,bebk hareket ederken asagı tarafı cıkcak gıbı cokkk acıtıyor.doğumda kımbılır nasıl acırr diye düşünüyorumm:a015:
edhak dun annemdeydim annem lahana sarmış,,ohh catlaaacokacimcoook
aynı şey çok kızartma ıstediğimde olmuştu bır gıtmiştim annem kızartma yapmış...
kalbi çok temizz bır karıyımmm canımsositososito

tünaydın len millet.zaman azaldıkca sanki işler daha bi coğaldı:çok üzgünüm: mıcımın üstüne oturucak zamanım yok gibi gelio :uhm: herkescikler niiirdee:sm_confused:

nisanurum cok saol bitanem.kocacım allah izin verirse kasım ın 7sine kadar izinli.yıllık izni kullandık.naniknanik

yeşimcim aynısı bende olmaya basladı.öncedende vardı dediğin gibi düzensiz ağrılarım.hala düzensiz ama sık.geceleri bile uyku uyutmayan cinsinden oldu.su 9 günlük tatil bitsede ööle doğsa süpriz yapmasa zilli.tatilde olursa özelde yapabilirm dedi doktorum.şimdik durduk yere 2+3 milyar vercek halimiz yok ki:çok üzgünüm:

bende seni merak etmi,ştim cıtırcım pıtırcım:1hug: şükür iisin.bayramda olursa cınarlıya mı gidicen yoksa tahircim hastaneyimi arıycak??nasıl konustunuz onu?

cınarlıda düşünmüyoruz celencım.
bız hala karataş mı buca mı kesın karar veremedık.
işte doğum başladığında karatasa gıdersek arayacağız oraya gelecek.
bucaya gıdersek de hastaneyı aramasını isteyeceğiz.
bayram olması problem değil sehır dışında olmayacak.gelır hemencikk
bıranonce olsa da kurtulsam valla..

merhabayın len hiç birikmemeiş herkesler nirde
çıtırım ben de seni merak ettiydim sancı mancı dediydi noldu diye hayırlısı zaten senin kızın da gününü doldurmasına azcık kalmış
ben de ne bi sancı ne de bi kasılma işareti var sadece bacak aramda sürekli bi ağrı okadar benim doğuma çok var herhalde
celencim benim de o kadar çok yapacak işim varki gözümde büyüyyo eşim sağolsun ramazan da hiç biişe karışmam hepsi ramazan sonrasına dedi bi lamba beğendim onu bilem almaya gitmiyo herüf bayramdan sonraymışşş kızımın odasına diktirdiğim kırlentleri de bi türlü alamadım tam 4 defa gittim birinde hazır değildi diğerlerinde de erken kapatmış karı o da bayram sonrasına kaldı((

kızlar az zamanımız kaldı korkuyom heeeeeeeeee iyice bide deyin hele narkoz verildikten kaç dakka sonrasına kadar bebişin alınması lazım
çıtırcım valla iki doğum şeklide zor ne yapalım benim kuzen normal doğurdu güya alt hep parçalanmış 1 hafta oturamadı ne farkı var sezeryandan dedim kendi kendime

selam kıslar giremiyom siteye sabah beri:mymeka:
bıktım bu database error muhabbetindenn..-tatlicadiarzu-
yağmurcum bebeği ilk 5-10 dakika içinde alıyolar uzun süren dikiş muhabbeti falan zataen totalde bi aksilik olmassa 30-40 dakika sürüyo sezeryann..
bu arada baharcımda doğum yapmışş atilla bebek hoşgeldii..5 oğlumuz 3 kızımız var hadi bakalım kıs anaları doğurun yavaş yavaşşş....

kızlar zaman azaldıkça sancılar artıyo ben sizden gerideyim ama sanki sizden önce doğuracam gibi geliyo 3 gündür geceleri hiç ama hiç uyumuyorum sadece sabah 4-5 arası 1 saat uyuyorum karnım acaip sertleşiyo belimle birlikte çok kötü sancı yapıyo arada birde bacak arama bıçak saplanıyor gibi oluyo doğuracakmışım gibi geliyo ne gece uykusu ne gündüz çok yorgunum artıkın mirmirmirmir sancım olduğu zaman da ki günün çoğunda oluyo yatmak oturmak fayda etmiyor öle evin içinde deli danalar gibi dolaşıyom laelaelaelaelae

birde açılma var gibi bende bazı şeylerden dolayı anladım tabi :jeyyar: :jeyyar:

slm kızlar. Bi cee deyip gitmek zorundayım.
Bebeğimi aldım sonunda kucağıma. hepinize çok teşekkür ederim dualarınız ve iyi dilekleriniz için. Ameliyat masasında dua ettim sizlere. İnşallah sizlerde yavrularınızı kucağınıza sağ salim alırsınız.
Dünyalar tatlısı, afacan mı afacan, güçlü kuvvetli bi kızım var artık. Doğumum rahattı. Daha sonra detaylı bi şekilde doğum hikayemi yazacağım. Kızımın fotoğrafını da eklerim. Tek sorunum sütüm az. Hep süt yapacak şeyler yiyorum ama yine de yeterli değil. Mama takviyesi yapıyoruz mecburen. Aç kalırsa sarılık olurmuş.
Güçlü kuvvetli dedim ya, drydeniss de bahsetmiş, göğsümü tutamayınca elimdeki serum hortumunu öyle bir tuttu ki, bıraktırmak için çok uğraştılar. Tabi bu arada benim canım çok yandı ve kanamaya başladı elim. Neyse yine de böyle azimli olması hoşuma gidiyor. Ben elimle göğsümü vermesem bile çoğu zaman kendisi bulup emiyor. Ahh bi de sütüm çoğalsa, yavrum doysa. Benim kopyammış, öyle söylüyorlar. Ama gözleri babasına benziyor bence. Çok yaramaz değil. Çok ağlamıyor. Saçları uzun ve koyu kahverengi. Gözleri şimdilik lacivert. Neyse çok fazla kalamayacağım. Kızımı uyapdırıp biraz daha emzirme çalışmalarına başlamamız lazım.
Phatosh ve Merancığım sizleri de tebrik ederim. Darısı tüm hamişlerin başına. Allah hepinize sağ salim yavrularınızı kucağınıza almayı nasip eder inşallah.

destina senin ilki genel anestesizmiydi canım
ne kadar zaman sonra kendine geldin uyandın

çıtırcım afiyet olsun canım bende biraz önce tencereyi sildim süpürdüm annemler geldi nihayet artık doğuma kadar yanımda annem ohh yatış zamanlarım başladısırnaşık şey
neyse sabah annemle beraber sardıydık yerken de aklıma gelmiştin hani cokacimcoook
bu arada annem babam kardeşim bi de biz ev curcuna gamyoncuiremsu bilgisayara sırayla giriyoz o yüzden pek giremicem bu aralar sizi özlicemmsenağlama
arada girer haberleri alırım doğuran moğuran yok dii mi:uhm:

kıs celen bu arada kocişin gelmiş gözünaydın oh uzunca bi süre de yanında seni de bulamayız artıkım burlarda doğurunca haber vermeyi untma bariii:roflol::roflol:

destina senin ilki genel anestesizmiydi canım
ne kadar zaman sonra kendine geldin uyandın

evet canım genel anesteziydii..
15:30 da girdim 15:40 da kızım doğdu odada gözlerimi açtığımda saat 16:30 du
ama bi 10 dakka falan uyanmadan hayal mayal bi vşeyler hatırlıyorumm..uyanmadan odaya almıyolar zatenn..kaç kilo oldu kızmı doğdu sağlıklımı diye sordum bunların cevabını ameliyathanede aldım ama gözlerim daha açılmamıştıı......

slmm kızlar maşallah bebeişlerimize darısı bizlerin başınaa...ben kararımı verdim normal doğum yapıcam tabi allah bilir ama..ya ben şimdiye kadar o kadar çok doktora gittimki 34. haftanın sonuna kadar herşey gayet normaldi bebek kilosu gelişimi son gittiğimde bebek 2 hafta geri dedi...bu nasıl iş ben anlamadım şimdiye kadr haftasıyla gayt uyumlu geçen hafta 3 gün büyük olan ebek şimdi nasıl küçük çıkıyor ve 1 haftad hiç kilo almamış görünüyorr son gittiğimde 32 hafta görünüyor dedi ben anlamdım bu işi.....bana bebeğin küçük dedi ve bu kadın benim doktorum...ama ,lkk defa muayene oldum..çünkü her randevu saatimde doğumda oluyorr. şansıma bende aynı hastanede başka doktora oluyodum.....

destina bacım darısı oğluna inşallah allah hepimize nasip etsin o günleti inşallah

themizcim güzel haberlerini alıyoz ne mutlu sana işallah en yakın zaman da şakır şakır akar memişlerin de kızımız da doyar:Saruboceq:
afiyet olsun kız edhakne diyek bebişe yarasıncokacimcoook
yadecim bişey yoktur ya doktorlara güven olmuyo biliyosyun onlar sezeryan için bahane üretmeye birebir başka birine daha görün bencea.s
beyazzambakcım niye korkuyon yav relax olalım bak bana bugün duramadım gene pencere silidim balkon yıkadım perdeler yıkandı şimdik de kızımın şekerlerine ne yazsam diye wordü açtım kara kara düşünüyom daha doğuma çoook varmış gibim geliyo:sm_cool:

yok canım ya kendimi yanlış mı ifade ettim acaba ben bir an önce doğurmak istiyom çok yoruyo artık beni birde karnımda oynadıkça kolunu baacağını tutasım geliyo çok özledim kuzucumu

ben sezeryanden korktum normal doğum istiyom ama erken olsun istiyom normal doğumumun çok kolay olacağına inanıyorum hiç stres yapmıyorum çok şey mi istiyom

Beyazambakcim sennin pek bi gözün karaymiş kii anladim şimdik derdini ay biz de çok istiyoz da dur bakem hergün olabilir artik sağsağlim olsunlar da azcik daha bekliyebilirz dimi söylemesi ayip beni yavaş yavaş korku sariyo da:)

valla kızlar beni zaman yaklaştıkça korku sarıyo
okadar saat sancı çekip doğuramazda sezeryana alınırsam diye daha beter tırsıyom
hangilerimizin 2. doğumu ve normal olcak tecrübelerinden bahsetselerdi
nisanurcum içinden ne geliyorsa onu yaz bu senin bebişin onu en iyi sen anlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…