2008 Ekim Anneleri

günaydın koğuşş
herkes erkenci valla bu gün kim doğurdu diye giriyorum her seferinde prize ve ilkimcimden hala ses yokk..
kıs celen geçti tabi 1 haftacık sonra cemren yanında untursun artık bütün çektiğin sıkıntıları..hakket bacum başka çocuk yapcanmı nan sen..
watercım iyi dileklerin için teşekkür ederimmm...allah hepimizin yavrusunu kendine bağışlasınn....
kıs çıtır doğurmadınmı daha kasım annesi olma sensırnaşık şey

ya çıtır bende grip oldum bacum ya slya sümük vaziyetleri boğazımda kaşınıyyy..sen ilaç kullanmadan iyileşmiştin gargara margara diyodun yaz helemirmirmirmir

şimdi ben hamileliğim boyunca iğne kullandım.ve her hamileliğimdede bu bööle olucak.doktor kes iğneyi dediğinde geriye 4 tane kalmıstı.istersen onlarıda bitir dedi.gerek yok dedim son kullanma tarihi 2010.lazım olur dedimkapiişyerimseniben

şimdi ben hamileliğim boyunca iğne kullandım.ve her hamileliğimdede bu bööle olucak.doktor kes iğneyi dediğinde geriye 4 tane kalmıstı.istersen onlarıda bitir dedi.gerek yok dedim son kullanma tarihi 2011.lazım olur dedimkapiişyerimseniben

hee kapiş kapiş sen bu gazla zaten kırkını zor çıkarırsınn..hizmetçi fantezileri ümlü rüyaları falannn:roflol:

ben budamayıda stopluyorum artık:1no2: bebeğim karnımın ortasına ööle bi toplandı ki ödüm bi tarafıma karıstı:1no2: bayram bayram olacağı bu zaten:mymeka:

slm kızlar dün öğleden beri hastanedeydik size erken doğururum demiştim sancıyla gittim düzenli sancı çıktı 1 cm de açıklık varmış bu arada açıklığı kontrol ettirmek hem iğrenç hem çok acıyo doktor yatış verdi ama ben istemedim kendi doktorum da yoktu zaten neyse işte 1 haftaya kalmaz doğurursun dedi belki bugün doğurursun belli olmaz dedi

beyazzambakk hooppp şişş noluyoozz ben doğurcam daha yaa:mymeka:
tutun bıtarafınızı doğurmayın bakem daha:1closedeyes:
benımkının hiç nıyetı yok gelmeye vallahi hayret edıyorum ya.
sanırım haftaya olucak ole gıbı gelıyor..
destınam bana dr elma sırkesıyle gargara yap dedi
ama ben yapmadan ıyıleştım..

bbenımde oyle gıcıklanıyor gıbı oldu ama ağır gecırmiyormuşum demekki ki cabucak gecıverdı,antıbıyotiğe de gerek kalmadı..
denemedığım yol kalmadı su cocuğu doğurmak için.bir care arkadaşlar lütfennn
gelmıyoooooooooo biturlu ya : (

herkese iyi bayramlar arkadaşlar.valla bizim bayramla ilgimiz neyimiz yok.çok da hüzünlü bi bayram geçiriyorum.hep düşünüyorum.acaba Allah'ım bana o minicik yavruyu koruyabilme gücünü verecek mi?o meleği istediğim gibi yetiştirme şansını verecek mi?dedim size yalandan ,dolandan,riyadan,ikiyüzlülükten,dedikodudan uzak yetiştireyim.daha doğrusu yetiştirelim.Allah bize o gücü ve şansı versin inşallah.sonra düşünüyorum.acaba ben nasıl bir evladım?yetiyor muyum?anneme-babama iyi bir evlat olabildimmi,olabiliyormuyum?kardeşime iyi bir abla olabiliyırmuyum?bazı şeyler artık yetmiyo bana.ailemle ilgili.çok iyi bir eşim.bundan hiç bir şüphem yok.Allah sonuna kadar böyle mutlu ,huzurlu,sağlıklı ve sevgi dolu evliliğimi devam ettirebilmemi sağlasın inşallah.sizleri de ailenize,eşinize ve evlatlarınıza bağışlasın inşallah yüce mevlam senağlama

zambak inşallah doğurursun da meleğini kucağına alırsın.bak burdaki karılar doğurabilmek için gece gündüz ıkınıyo ama ne çare???tık yok.:roflol:

kızlar amma da paspallaştım.valla üstüme başıma hiç bakmıyorum.bi uzun hırka geçirdim sırtıma bir de bol pantalon giydim.saçımı da yukardan topuz yaptım.valla kocam amma da paspal bi karı oldun sen neden kendine bakmıyosun diye de bana kızıyo.bir yandan da hak veriyo.gerçi diyo şu kargaşada kendine giyecek bulduğuna dua edelim diyo.inşallah doğumdan sonra iyice strese girip tereör estirmem.çünkü hamile kadınlar doğurduktan hemen sonra eski kıyafetlerinin içine girmeye çalışıyolarmış.olmayınca da strese giriyolarmış.bizde olmaz demi kızlar yaa

ben .kaprı pantolon almıştım 2 tane artık hava soğudu gıyemıyorum onları.
bır tanesı de bıraz daha kılo aldığım icin olmuyor pantolunum.
su an esorfmandan baska bişi gıyemıyorum ben.üzerıne bişi gecırıverıyorum.onun ustune de uzun kollu hırkam kalça hızsında olan hırkamı,tamamdır...
bu saatten sonra yenı kıyafet almıycama gore ıdare edıyorum..
doğumdan sonra da kılo verene kadar esorfman gıymeye devam...

bu arada doktor çatı muayenesi yaptı çatın dar normal doğum zor dedi benim doktor olmadığından bişey soramadım ben normal doğum yapamam anlamına mı geliyor sizce yoksa zor olsa da yaparım anlamına mı geliyo olabilir biraz saçma oldu ama napim kime sorayım kafama takıldı işte

yapman zor anlamına gelıyor işte zambağım..adam soylemiş acıkca..
sen yıne kendı doktoruna danış bu kouyu..
tek normal doğum yapan ben olcam heralde
hehe

zambakcım catı muayenesini asıl yapıo?el,inimi sokuo:lepi:

zambakcım catı muayenesini asıl yapıo?el,inimi sokuo:lepi:

yok canım açıklık muayenesini iki parmağını iyice sokarak muayene etti ama çatı muayenesini elini yumruk yaptı ve vajina bölgesine bastırarak kemiğin yapısını anlamaya çalıştı ama açılık muayenesi çok kötü ya iki üç defa yaptılar canım çok acıdı

sıkmışsındır kendını o an acıyacak diye ondan acımıştır.. rahat olmak gerekıyor.ozman acımıyor canım.
hem biz normal doğumcuların alışması lazım di mii?? :)
kımse yok buarada ya bende gıdiim bari..

benımde arıfe gunu catı muayenem yapıldı cok acımadı 1 cm acıklık var dedı drum benımde bebegın kılosuna baglı su anda dogum seklım ama normal ıstıyom ınsallha 3 kıloyu gecmez de yaparım

napıyonus bayram kuşlarıı..
ben alışverişteydim bugün bi makine bulsam ekliycem. pusetini araba koltuğunu küvetini bide buhar makinesini aldımm...chicconun bakım çantasını aldım bide niveanınki çok küçükj geldi bana içine bez ıslak mendil kıyafet fdalan sığdıramam dedimm..
valla bi sabahlığım kaldı kızlar doğurcaz hala çantam hazır diil..terzi söküğünü dikemezmiş sizin başınızın etini yedim hazırlayın hazırlayın diyee kendimin hala hazır diil..:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…