ARKADAŞLAR ŞUAN BURDA OLANLAR LÜTFEN FİKİR VERİN BANA YARDIMCI OLUN BUGÜN BENİM SÜREKLİ KASILMALARIM OLDU DAHA DOĞRUSU ONLARIN KASILMA OLDUĞUNDAN NEMİNMİYİM BİLMİYORUM.NETTEN OKUDUĞUM VE DUYDUKLARIMA GÖRE KASILMA.KARNIMDA SERTLEŞME OLUYOR VE SÜREKLİ TOPLANIYOR SIK SIK AMA AĞRI FALAN YOK FAZLA BELİM AĞRIYOR BİRAZ OKADAR.SİZCE DOĞUM YAKLAŞIYORMU BU KONUDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ.BİDE BENİM BEBEK TERS MAKAT GELİŞ YANİ.ONUNLA NORMAL DOĞUM SANCISI AYNIMI YOKSA OMAKAT GELİŞİN KASILMALARI FARKLIMI.YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.BEKLİYORUM LÜTFEN YAZIN...kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar..mirmirmirmir
cok keyıfsızım bugün:1no2:
hava kapalı ızmırde,gokde gürül gürül..
ahhaa başladı şimdik yağmur..
canım sıkılıyor ,,sanırım havadan olsa grek..
artık her sabah bugunde gelmedi dıyerek kalkıyorum.
azıcık bır ağrı gırer gıbı olsa sevınıyorum.
ahh yaşasın başlıyor dıyorum kıiiiii,ağrı fılan yok..
gelmıyor iştee gelmıyorr..senağlamasenağlamasenağlama
iyiyimm canım cok saol,sen nasılsın???
serencım hamıleleiğimin ılk zamanlarında senınle sohbet etmiştik sanıyorum yanlış hatırlamıyorum değil mii???
benım sat 5 ocak
27 gunde bır adet oluyordum.
ınternetten hesaplama yapınca 10 ekım gozüküyor.
5-6 gunum daha var yani ama sabırsızlanıyorum.
senın kac gun gectı gununu?
Ya kızlar adaçayı, nane falan fazla tüketildiğinde erken doğum yapabilir diye okumuştum. Ama rahim kaslarını gevşetiyor mu, yoksa kasıyor mu bilmem. Miyadı dolmuş gebeliklerde de doğumu başlatır mı acep?? Gevşetiyorsa riskli olabilir.
aynıyız kıssss:teytey:
evet senınle konusmustuk cnm o yuzden drek sana yazdım :1hug:
ama doktorum bana 29 eylulde bekle dedı ozaman dogum olacak cunku senın bebek ıkı hafta onden gıdıyo demıstı o nedenle bende eylulde beklıyordum ama eylul getı hala tık yok:))) sanırsam aynı zamanda doguracaz dedıgın gıbı bende cok sabırsızlanıyorum bıran once kucagıma almak ıcın gun sayıyorum
anam kalkınca yatınca agrı var ama ole sıddetlı dgl bı ıkı sefer sancı gırdı okadar sendede oluyor dımı cnm bunlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?