2008 Ekim Anneleri

ARKADAŞLAR ŞUAN BURDA OLANLAR LÜTFEN FİKİR VERİN BANA YARDIMCI OLUN BUGÜN BENİM SÜREKLİ KASILMALARIM OLDU DAHA DOĞRUSU ONLARIN KASILMA OLDUĞUNDAN NEMİNMİYİM BİLMİYORUM.NETTEN OKUDUĞUM VE DUYDUKLARIMA GÖRE KASILMA.KARNIMDA SERTLEŞME OLUYOR VE SÜREKLİ TOPLANIYOR SIK SIK AMA AĞRI FALAN YOK FAZLA BELİM AĞRIYOR BİRAZ OKADAR.SİZCE DOĞUM YAKLAŞIYORMU BU KONUDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ.BİDE BENİM BEBEK TERS MAKAT GELİŞ YANİ.ONUNLA NORMAL DOĞUM SANCISI AYNIMI YOKSA OMAKAT GELİŞİN KASILMALARI FARKLIMI.YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.BEKLİYORUM LÜTFEN YAZIN...kaydirigubbakcemile5

canım makat gelişiyle kafadan geliş aeasında bi sancı farkı olucanı sanmıyorumm....belinin ortasından kasıklarına vuran ağrılar özellikle belli aralıklarla ise sancıdan bahsedilebilir 45 dk nir 1 saatte 1 gibi..karnım sertleşiyo demişsin bbek bi tarafta toplandığında sertleşme oluyo ama bu sertleşmeler beline ani veran sancılar ve kasıklarına saplanan ağrılarla oluyosa doktoruna danışmalısınn...

Tşk ederim destina burdan araştirdim elinizi karniniza koyun sik sik sertleşme ve toplanma oluyosa kasilmadir yaziyorda o kafami kariştirdi biraz.belimde ağri var sadec ama çok değil bide arada bir basen kisimlarima iğne batiyor gibi oliuyo çok acitiyor.bugün sik olunca bunlar merak ettim.saol cvp yazdiğin içinde canim .iyi geceler.

Gunaydin Kizlar,

Anlasilan Ekim Anneleri Nadasa birakti burayi.Bu sabahta cok sessiz.Herkesin keyfi yerindfedir insallah...

günaydın kızlar..mirmirmirmir
cok keyıfsızım bugün:1no2:
hava kapalı ızmırde,gokde gürül gürül..
ahhaa başladı şimdik yağmur..
canım sıkılıyor ,,sanırım havadan olsa grek..
artık her sabah bugunde gelmedi dıyerek kalkıyorum.
azıcık bır ağrı gırer gıbı olsa sevınıyorum.
ahh yaşasın başlıyor dıyorum kıiiiii,ağrı fılan yok..
gelmıyor iştee gelmıyorr..senağlamasenağlamasenağlama

CNMM MERHABAAA NASILSINNN
KIS BENDE EYLULDE DOGURACAKTIM AMA HALA DOGURAMADIM BEN SENDEN BETERIM DEDIGIN GIBI AZ AGRI GELSE NERDEYSE ZIL TAKIP OYNAYACAM
AMA TIK YOK YOK :çok üzgünüm:SENIN SAT TARIHIN NE??

iyiyimm canım cok saol,sen nasılsın???
serencım hamıleleiğimin ılk zamanlarında senınle sohbet etmiştik sanıyorum yanlış hatırlamıyorum değil mii???
benım sat 5 ocak
27 gunde bır adet oluyordum.
ınternetten hesaplama yapınca 10 ekım gozüküyor.
5-6 gunum daha var yani ama sabırsızlanıyorum.
senın kac gun gectı gununu?

selamlar kıslarrr..
madem normal doğumu göze aldınız 42.haftaya kadar bekleyebileceğinizi bilmelisiniz..
ama haklısınız ya insan doğsada artık mıncıklasam istiyoo..

destına bılıyoruz 42. haftaya kadar bekleyebıleceğimizi..
bunun adı sabırssızlanma ve bır an once gelmesını isteme..:ecrin_bebek:

aynıyız kıssss:teytey:
evet senınle konusmustuk cnm o yuzden drek sana yazdım :1hug:
ama doktorum bana 29 eylulde bekle dedı ozaman dogum olacak cunku senın bebek ıkı hafta onden gıdıyo demıstı o nedenle bende eylulde beklıyordum ama eylul getı hala tık yok:))) sanırsam aynı zamanda doguracaz dedıgın gıbı bende cok sabırsızlanıyorum bıran once kucagıma almak ıcın gun sayıyorum
anam kalkınca yatınca agrı var ama ole sıddetlı dgl bı ıkı sefer sancı gırdı okadar sendede oluyor dımı cnm bunlar??

Ya kızlar adaçayı, nane falan fazla tüketildiğinde erken doğum yapabilir diye okumuştum. Ama rahim kaslarını gevşetiyor mu, yoksa kasıyor mu bilmem. Miyadı dolmuş gebeliklerde de doğumu başlatır mı acep?? Gevşetiyorsa riskli olabilir.

selamm ben de doğurmadım hala:çok üzgünüm: çıtırr kız bak üzülme tek değilsin herkes bebişinin fotolarını koyarken bi senle ben göbüş fotosu koyacaz hala:roflol::roflol:
gerçi senin doğum benden 10 gün erken benim de sat tarihim 15 ocaktı desene o zaman en sona ben kalcammmirmirmirmir
üffffffffff bugün çok dr a gidesim vardı ama muayeneyi açmadı sanırsam :çok üzgünüm:sabah beri arıyom ama nafilee cebini de rahatsız etmek istemedim zaten açacağı varsa açardı neyse yarın yine denicemmm:jeyyar:

adaçayı nane çayı mı :1shok: gerçekten mi bi koşu alıp tüketmeye başlayalım o zaman :sm_cool::sm_cool:

selam arkadaslar size bir doğum haberi ama doğuran bizim köpek adı lady 4 tane yavrusu var kaniş cinsi evdekiler benle dalga geçiyor lady bile doğurdu bir sen doğuramadın diye :tomato:benim hamileliğim süresince bu onun ikinci anneliği yavruları okadar küçük ki çok tatlılar bende yavrumu istiyorum ama demek ki vakti var:sm_confused:

:roflol::roflol::roflol:yeşim bek hızlıymışl senin köpekte senin hamileliğin boyunca ikinci hamileliği haa:roflol::roflol::roflol:napsın senin karnını şiş gördükçe özeniyodur garibann..
sizin mahallenin erkek köpeklerinin keyfi pek bi yerinde ozaman:roflol::roflol::roflol:
ayyy çok güldümm bsşıma gelcek varr:roflol:

aa aynı mıyız ne güzelll..
bakalım hangimiz once doğurcakk:roflol:
bana da dr bayram sonunda olur demişti.
bayram geldı gecti
sen gelmez oldunnn sen gelmez oldunnnnbenneyaptımki
benım kasıklardakı kemıkler acıyor sadece ozellıkle gece donemıyorum yerımde bacaklarmı kıpırdatınca bıle cok acıyor.onun dışında ne bır agrı ne bısey hıcbişi yokkkk:1closedeyes:

simdi bu durumda gülsem mı alasam mı bılmıyorum yeşimcim:uhm:
senın lady kadar olamadık yaniibenneyaptımki

çıtır pıtır=burda
edhak=burda
yeşimmerve=burda
destina4=burda
waterlily=burda

çakıltaşım=kuzusuyla:ecrin_bebek:
kajo=kuzusuyla:ecrin_bebek:
phatosh=kuzusuyla:ecrin_bebek:

ilkimcim=bugün doğuracaktı:ecrin_bebek:
prize=eylül sonu sezeryanı vardı:ecrin_bebek:

celen=?
nisa77=?
nisanur38=?
eylül_b=?
beyazzambak=?
ok6872=?
bızdıkcan=?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…