kizlar mrblar ekimanneleri bende ekim 4dogum yapicam isallah ama dunden beri kanamam geliyor hastaneyede gitmekdik agrimda yok 1saate falan geliyor bekliyorum ebem 5dk geldigi zaman hastaneye gitmem geektigini sioyledi bekliyorum cok sabirszlaniyorum cokta korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin herkese bolsanlar
slm kızlar ben de doğumu bekliyorum çıtırın inadına ondan önce doğuracam kayınvalidem geldi doğum olacak diye bakalım artık birde az önce çok yoğun kıvamda akıntı şeklinde bişey geldi ama kanlı değildi akınta da olamaz hem de aşırı bir yanma oldu gelirken sebebini bilen var mı acaba ne olabilir
doktorunu ara sor bence,sanci falan var mi...
yahu senden sabirsizini gormedim :) biz bir doguruyorcak sen dokuz dogurdun :) biraz dayan ayol,zorla doguracan,nasilsa icinde kalmayacak.icinde ne kadar cok kalirsa o kadar iyi hem..
Allah saglikla kucagina almani nasip etsinde ha bugun ha yarin...
benim sancılar ancak 1 cm açtı daha fazla açamıyo 38 hafta dolmadığından da suni sancı falan da vermiyo zaten kendi doktorum da izinde devlet hastanesine gidiyom ama bütün devlet hastaneleri mi böyle yoksa sadece bumu bilimiyorum pisliğini anlatmaya gücüm yetmez sadece şunu söyleyeyim acilde kedi bile gördüm her yer sinek böcek üf midem bulandı işte mutlaka hastaneye yat dedi ama midem kaldırmıyor ki çok pis bana kağıt imzalattı hasta yatışı kabul etmedi sorumluluk kendine ait diye o yüzden biraz sıkıp pazartesiyi beklemek istiyorum kendi hastanem için çünkü şu an sadece doğum için tek bir hastane çalışıyor ve ben orda doğurmak istemiyorum üstelik orda epidural de yapmıyorlar sıkmam lazım biraz
benim sancılar ancak 1 cm açtı daha fazla açamıyo 38 hafta dolmadığından da suni sancı falan da vermiyo zaten kendi doktorum da izinde devlet hastanesine gidiyom ama bütün devlet hastaneleri mi böyle yoksa sadece bumu bilimiyorum pisliğini anlatmaya gücüm yetmez sadece şunu söyleyeyim acilde kedi bile gördüm her yer sinek böcek üf midem bulandı işte mutlaka hastaneye yat dedi ama midem kaldırmıyor ki çok pis bana kağıt imzalattı hasta yatışı kabul etmedi sorumluluk kendine ait diye o yüzden biraz sıkıp pazartesiyi beklemek istiyorum kendi hastanem için çünkü şu an sadece doğum için tek bir hastane çalışıyor ve ben orda doğurmak istemiyorum üstelik orda epidural de yapmıyorlar sıkmam lazım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?