2008 Ekim Anneleri

kizlar mrblar ekimanneleri bende ekim 4dogum yapicam isallah ama dunden beri kanamam geliyor hastaneyede gitmekdik agrimda yok 1saate falan geliyor bekliyorum ebem 5dk geldigi zaman hastaneye gitmem geektigini sioyledi bekliyorum cok sabirszlaniyorum cokta korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin herkese bolsanlar

günaydınnn tükkanı ben açtım bugün hadi hayırlısı kilcikızı doğuma gitmiş kızlar allah bir an evveli sağlıkla bebeğini kucaklamayı naip etsin

canım bir saatte gelen ağrı kasılman falan mı kanama diye yazmışsın :uhm:
kanama durumlarında oyalanmadan hastaneye gitmen gerek diye biliyorum ben ama:uhm:allah yardımcın olsun :Saruboceq:sen genede doktorunu ara bir danış CADIARZU

anneey kimsecikler yok leenn:1shok: millet doğurmaya mı gitti len.
cıtırım hala ıkınmadadırda diğerleri nerde:sm_confused:

slm kızlar ben de doğumu bekliyorum çıtırın inadına ondan önce doğuracam kayınvalidem geldi doğum olacak diye bakalım artık birde az önce çok yoğun kıvamda akıntı şeklinde bişey geldi ama kanlı değildi akınta da olamaz hem de aşırı bir yanma oldu gelirken sebebini bilen var mı acaba ne olabilir

doktorunu ara sor bence,sanci falan var mi...
yahu senden sabirsizini gormedim :) biz bir doguruyorcak sen dokuz dogurdun :) biraz dayan ayol,zorla doguracan,nasilsa icinde kalmayacak.icinde ne kadar cok kalirsa o kadar iyi hem..
Allah saglikla kucagina almani nasip etsinde ha bugun ha yarin...

selam kızlar bizde kızımla şimdilik bir hareketlenme yok doktor amcamızda sağolsun bir türlü gün vermiyo.kısmet bakalım Allah herkes için hayırlısını nasip etsin.

merhabalar efendümmm:sm_cool:
yoklama çekçekcekdim emme bayram izni diye almıyom:dilcikar:
yarın ful katılım istiyomm ona göre ..
dün benüm herüfe diyomki hastanede wires varmı laptopuda çantaya koyumm:jeyyar:kızlara haber verürüm deyii istersen çocuğuda wepcamle doğur dedii:roflol:
nisacım sesin çıkmıyo ya merakettim doğurmadın heraldeeŞeniz
bu çakılda hepten sattı bizi he bayramlaşmaya bile gelmiyoo:dilcikar:

artık doğurup kurtulmak istiyom ya çok ağrım sancım oluyo ama açılma olmadığından doktor bekle diyo napim çok yoruldum bitkin düştüm artık uykumdan gözümü açamıyorum ama yatabilmek ne mümkün

benim sancılar ancak 1 cm açtı daha fazla açamıyo 38 hafta dolmadığından da suni sancı falan da vermiyo zaten kendi doktorum da izinde devlet hastanesine gidiyom ama bütün devlet hastaneleri mi böyle yoksa sadece bumu bilimiyorum pisliğini anlatmaya gücüm yetmez sadece şunu söyleyeyim acilde kedi bile gördüm her yer sinek böcek üf midem bulandı işte mutlaka hastaneye yat dedi ama midem kaldırmıyor ki çok pis bana kağıt imzalattı hasta yatışı kabul etmedi sorumluluk kendine ait diye o yüzden biraz sıkıp pazartesiyi beklemek istiyorum kendi hastanem için çünkü şu an sadece doğum için tek bir hastane çalışıyor ve ben orda doğurmak istemiyorum üstelik orda epidural de yapmıyorlar sıkmam lazım biraz

zambakcım suyunun durumu iyiyse sancında hazırlıyıcı sancılardır umarım kendi doktorunu beklee..anlattığın hastanedede doğum falan yapma sakın enfeksiyon kaparsın alllah korusunn..yani bence şimdi bile tutsa doğum sancın başka bi hastaneye gitme sansın yokmu..

Zambakcim sen neredesin yaa,bayramda baska hastane calismiyor.Beterin beteri var desene.Aman sık disini.ozaman3-4 gun kaldi surda.

slm canlarımmmmm.yok desticim hala doğurmadım ama çookkk korkuyorummm.drum ptesine randevu verdi.ozamana kadar da doğum olabilir dedi.kafası yola girmiş dedi.bunu ptesi söyledi.3 400 grdı.bilmiyom valla.sancı yokta sanki hafif ince bir ağrı var sızı gibi.hayırlısı bakalım nolcek elbet bi şekilde doğurcaz.rabbim hepimize kolaylık versin.ayrıca pıtırımın ismi şevval olacak eğer doğurana kadar fikir değişmezse.söylediğimiz herkes çok beğendi.negatif bişey duymadık.ben 2 ismi çok seviyom ama yanına bişey uyduramadık karar da veremedik galiba tek isim olcak:çok üzgünüm:

zambakcımm ay inşallah orda doğurmaazsın.ben de devlet hastanesinde doğum yapcam ama mis gibi tertemiz hemşireler de çok sıcak ilgili.temizlik şirketleri ihale ile alıyolar işi.eğer yapamazlarsa hemen işlerne son veriliyor.senin dediğin hastane nasıl bir yer yahu kedi bile varmış:1shok:

nirdesiniz leenn ..in cin top oynuyo gene..bu garılaa doğurunca heç gelmiyolar buralae öksüz kaldıı

sorma destinacım bu garılar doğurunca burayı tamamen unutacaklar ara ara girip bakıyom ne var ne yok diye hiççç bi ilerleme olmuyo buraların tadı tuzu kalmadı doğursakta bebişlerle ilgilensek bari

hu huu kımsecıkler yok muu

zambakcım bosuna heveslenme sen daha doğurmazsın,destınamın dediği gıbı hazırlayıcı sancılardır onlar..
o hastane nasıl bır hastaneymış ole ya..ozelde yapma sansın yok mu?cok daha ıyı olur oyle bır devlet hastanesınde yapmaktansa...mirmirmirmir
celencım ıkınma tekniği işe yaramadı artık kendı halıne bıraktımnaniknanik
ha geldı ha gelecek zatii:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…