2008 Ekim Anneleri

celen kocasıylan hehehehihoyyyt
beyazzambakda doğurmaya calışıodur benım gibinkaydirigubbakcemile3
eylül.b ev taşıyordur hala,,,
nisanur da temızliklerı bıtırememiştir hala:roflol:
diğerlerı hakkında fıkrım yokkkkaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar
bayramda gelemedim, geçmiş bayramınız kutlu olsun a.s.

benim karnım baya büyüdü artık zor taşıyorum ama bende de hiç belirti yok :sm_confused: karnım nerdeyse kaburgalarıma yapışık yani okadar yukarıda bir de zaten kızım çok hareketli o yüzden kasılma olsa da anlamam heralde karnım sürekli toplanıyo gibi çünkü.. suyum gelirse ancak o zaman anlıcam doğurduğumu :roflol:
yarın dr kontrolümüz var bakalım ne diyecek..

ben burdayyyyyyımmmmm.girdim okudum biraz önce ama yazmaya fırsat olmadı.ufo sipariş etmiştik ufomuzu kuruyoduk kızlarrr.canım çoookk sıkılıyo yaa bu aralar.her an tetikte olmak ta insanı geriyo valla.daha muhabbet konumuz da kalmadı sanki.sessizce bekliyo herkess

ya kızlar ne gergin iş he bu beklemek yarın çatı tabiri var anladınız siz onuuu oyyyy doktorcum ne etcek bakım
dün benim midem bi şıkıştı ödüm patladı he kızlar her dakka gelcek diye bekliyoz kimsede olmuyo forumda doğuranlardan tık yok zaten

yeşim şu ladynin bebeklerin doğum kilosunu yazda listeye ekliyelim gıı:roflol:
yeşim bek hızlıymışl senin köpekte senin hamileliğin boyunca ikinci hamileliği haa napsın senin karnını şiş gördükçe özeniyodur garibann..
sizin mahallenin erkek köpeklerinin keyfi pek bi yerinde ozaman
ayyy çok güldümm bsşıma gelcek varr

canımcım gül hep neşeli ol:roflol: evet bizimki azgın :jeyyar:biraz eee birazda endamlı güzel valla bu sene dediğin gibi benimi kıskandı ne bir senedede ikinci doğumu oldu bu arada yavrularının üzerinden kalkmıyo havada yağmurlu ya gerçekten bizim ladydide ekim anası oldu

simdi bu durumda gülsem mı alasam mı bılmıyorum yeşimcim:uhm:
senın lady kadar olamadık yaniibenneyaptımki

sorma çıtırım bizimkiler benle dalga geçiyo doğuramazkiii diyelülülülülülü laelaelaelaelae
neyse canım sağlıkla doğuralımda geç olsun dicem ama beklemek en zoru sağlıkla gelsin bebişlerimiz:ecrin_bebek:

ayyy keşke ben de doğursam artıkkk hayırlısıylan :Saruboceq: beyazzambak ile günümüz aynı.. ben dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm inşallah iyi bir şeye işarettir :Saruboceq:

kızlar kusura bakmayın giremiyorum nete bilgisayarımız bozuldu bayramın 1. günü yaptıramadık da şimdik internet cafedeyik laptop baktık kocamlan pazartesiye almış oluruz herhalde sizleri çook özledim bu arada ben de hala doğurmadım 12den beri çarşıda geziyoz çıtır kıı sen de doğurmamşıln daha neyse eşim tepemde şu laptopu alınca bol bol görüşürüz herkesi öpüyoruz

Normal doğumcular 40-41'i zorlayacaksınız gibi. Aslında ne çelişkili durum. Ben dua ediyorum kızım çarşambaya kaar gelmesin diye. :1shok: Doktorum da şehir dışında. Sizse bir an öönce doğuralım diye dua ediyorsunuz.:CüvCüv:

listede niye yokum ben yineklava:, fazla uğramıyoz diye unutuyonuzmu beni yoksa, yazmıyosak da takip ediyoruz yane, çok pis doğurasım var zaten bu ara sıranızı alıveririm heaaa :roflol:

he unuttumm..edıt butonunuda kaldıtmışlar mesajıda düzeltemiyomm:1closedeyes:
ulen karnım baya indi benümm çarşamba günkü kontrolüme kadar doğurmassam iyi olurdu..
daha salı pazarına gidicemmmhihoyyyt

he unuttumm..edıt butonunuda kaldıtmışlar mesajıda düzeltemiyomm:1closedeyes:
ulen karnım baya indi benümm çarşamba günkü kontrolüme kadar doğurmassam iyi olurdu..
daha salı pazarına gidicemmmhihoyyyt

aman doğur da kurtul be, hafifleyverirsin vallaha, benim canım sıkıldı artık, uyuyamıyom uyanamıyom herşeyim altüst oldu, artık doğurup kurtulmak istiyom yav, bizim de çarşamba pazarımız var ama benim kociş izin vermiyo, yakında buzdolabımızı farelerle bölüşcez :roflol:

slm kızlar bugün yazamadım çok rahatsızım ayağa kalkamıyorum bayağı sancım var ama gitmek istemiyorum hastaneye normalde özele gidiyordum ama doktorlar iziznliymiş almıyolar doğumları direk kadın doğum hastanesine gönderiyorlar sıkabildiğim kadar sıkmaya çalışacam

zambağım dınlen canım bol bol..ama geçmezse artık evde olmaktan ıyıdır,gıdersın ozaman hastaneye.
benımde ağrım olsa keşkee

zambağım dınlen canım bol bol..ama geçmezse artık evde olmaktan ıyıdır,gıdersın ozaman hastaneye.
benımde ağrım olsa keşkee
Ya olmasın valla kötü oluyor yaw bende bayramın ilk günü çok sancılandım doğrmayım diye dua ettim hani olsunda normal bi günde olsun yaw bayramda dr.mız falan olmuyor yerinde stres oluyo insan neyseki atlattık bayramı:))

Kızlar selam ne zamandır siteye giremiyordum çünkü İdil hanım biraz erken geldi.Pazar gecesi aniden suyum geldi ve arife günü sabahı beni sezaryene aldılar çok şükür ikimiz de iyiyiz birtek süt sıkıntımız kaldı şu anda sağarak veriyorum çünkü bizim zilli biraz inat çıktı kızım 3700kg doğdu dedikleri gibi ultrason değerleri yanıltıcı oluyor doğuma girerken hepiniz için dua ettim ben muradıma erdim darısı sizlerin başına.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…