cok moralim bozuksenağlama.evin içinde ciddi sorunlar yasıyoruzsenağlama.evliliğim sallantıya girmek üzere:çok üzgünüm: napsam ne etsem bilmiyorumsenağlama allahım yardımcım olsunsenağlama
arkadaşlar bebegım 2 bucuk aylık bu gun sabah kustu coktu şimdi de kustu ateşi falan yok acaba soguk mu gectı :çok üzgünüm:
iyiakşamlar
celen kızzz sen kocana aşık bir karıydın pek nete giremiyorum ne oldu nazar falan mı değdi amaaa canını sıkma düzelir her şey bebekle beraber hayata ancak uyum sağlayacaksınızdır allah mutlu yuvanızı daim etsin:teselli:
belki bu kadar cok asık olmasaydım üzüntümde bu kadar fazlaolmazdısenağlama
acaipp seytan bı karusun kanumcaa:roflol:
ayy ben hıc yapamamm bole seylerr valaamirmirmirmir
cok moralim bozuksenağlama.evin içinde ciddi sorunlar yasıyoruzsenağlama.evliliğim sallantıya girmek üzere:çok üzgünüm: napsam ne etsem bilmiyorumsenağlama allahım yardımcım olsunsenağlama
benim koca aşırı gs lidir bu aksam maca gidecekti diğer odada uyuyup kalmış gördüğüm halde kaldırmadım şimdi kalkınca soracak beni niye kaldırmadın diye bende ben seni gitti sanıyordum aaaa içerde uyuyup kalmışmısın hiç görmedim görsem kaldırmazmıyım canımmmm dicemmm:roflol::roflol::teytey:
kadının fendi erkeği yendihihoyyyt
anacımm kımsecıklerr yokkkkk....,ibolyaaa nırdesünnn???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?