2008 Ekim Anneleri

napıyonuz karılar?valla ben evde meleğimle birlikte tek başımıza kafamızı dinliyoz.bizimkiler gitti bi yerlere.ohhh pek bi iyi oldu biliyonuz mu?evde tek kalmak meğer ne güzel bişimiş:roflol:

cok moralim bozuksenağlama.evin içinde ciddi sorunlar yasıyoruzsenağlama.evliliğim sallantıya girmek üzere:çok üzgünüm: napsam ne etsem bilmiyorumsenağlama allahım yardımcım olsunsenağlama

cok moralim bozuksenağlama.evin içinde ciddi sorunlar yasıyoruzsenağlama.evliliğim sallantıya girmek üzere:çok üzgünüm: napsam ne etsem bilmiyorumsenağlama allahım yardımcım olsunsenağlama

iyiakşamlar
celen kızzz sen kocana aşık bir karıydın pek nete giremiyorum ne oldu nazar falan mı değdi amaaa canını sıkma düzelir her şey bebekle beraber hayata ancak uyum sağlayacaksınızdır allah mutlu yuvanızı daim etsin:teselli:

arkadaşlar bebegım 2 bucuk aylık bu gun sabah kustu coktu şimdi de kustu ateşi falan yok acaba soguk mu gectı :çok üzgünüm:

suuuu benim bebeğim doğdu doğalı kusuyor günde iki üç kez hem kendimin hem onun üzerini değiştirmek zorunda kalıyorum tahliller ultrason her şekilde bakıldı bişi çıkmadı gelişimi ve kilo alımıda çok güzel ama faş faş kusuyor doktor bazı bebeklerde olabilir dedi yarın gene gidicez doktora tahliller tekrarlacak gene :çok üzgünüm:

belki bu kadar cok asık olmasaydım üzüntümde bu kadar fazlaolmazdısenağlama

belki bu kadar cok asık olmasaydım üzüntümde bu kadar fazlaolmazdısenağlama

canım sorun ne bilmiyorum ama bizdede bazı sorunlar oluyor tabi bu bizim adamölardan kaynaklanıyor dün beni ağlata ağlata mahvetti hala gözlerimin şişi inmedi anlayışlı bi insanken şimdi kendini düşünen bir megolaman oldu. takma kafana bu günlerde geçecek ben kendi adıma konuşayım sanki akşam oldumu içim daralıyor bi fenalık geliyor üzerime bu neden oluyo hala anlaöış değilim bunu eşime söylediğimde de bana kızıyo anlayış göstermiyor derdimi ona anlatmıcamda kime anlatıcam bilmiyorum başkada kimsem yok bi o var sen diyosun ya ekim babaları hödük he vallaha öyle.

suuuu cum eğer asırı değilse kusması korkma.her cocuk bıraz kusar...

clencım sen buyutuyorsundur yıne..üzülme..kac yıllık evlısın sen.olur boyle kavgalar tartışmalar..ınsan hersey bıttı sanıyor ama duzelır merak etme.içini ferah tut..bak canım yepyenı bır yasantıya başladınız..kucuk bır melek geldı once dunyaya sonra evınızı hatta sehrınızı değiştirdiniz..esınde cok bunalımdadır eminim.sende oyle...bildiğin bır ortamdan bambaşka bır yere gıttın..belkıı cok yalnızsın ve kocana sarıp duruyorsundur..esınde oyle..alışırsınız yavas yavas.üzme sen tatlı canını..:1hug:

benim koca aşırı gs lidir bu aksam maca gidecekti diğer odada uyuyup kalmış gördüğüm halde kaldırmadım şimdi kalkınca soracak beni niye kaldırmadın diye bende ben seni gitti sanıyordum aaaa içerde uyuyup kalmışmısın hiç görmedim görsem kaldırmazmıyım canımmmm dicemmm:roflol::roflol::teytey:
kadının fendi erkeği yendihihoyyyt

acaipp seytan bı karusun kanumcaa:roflol:
ayy ben hıc yapamamm bole seylerr valaamirmirmirmir

acaipp seytan bı karusun kanumcaa:roflol:
ayy ben hıc yapamamm bole seylerr valaamirmirmirmir

ne şeytanıııı gııı kötükedihüsomelek gibin karıyım :jeyyarnun bana yaptıklarının yanında bu devede kulak sırnaşık şey
neyse 2. yarı ben uyandırdım kalk canım sen maça gitmicekmiydin burda uyumuş kalmışsın dedim oda çaktırmadan yok ya ben vazgeçmiştim maça gitmekten dedi ama doğru internetin başına maçı takip etmeye geçti gitmicekmişmiş sen onu benim külahıma anlat neyse bugünkü bizim evde skor bir sıfır ben öndeyim şakkıdı

at kazana gitsin anam, kazanı boşa mı kurduk :roflol:
len şaka bi yana anacım öfkeyle kalkma hea, bak burda biz varız, hele hele ben varım, sana aceyip akıllar vereblirim, duruma göre numara düzeriz senin herife, ödünü patlatırız, üçbuçuk attırırız, hatta ayağına dıkşınyaaa dıkşınyaaaaa diye silah sıkar dans bileme ettiririz, yeterki sen iste anam, bende her türlü formül bulunur, hiç canını sıkma, her türlü herif itinayla yola getirilir, şu anda benimki yola gelmiş durumda :roflol:

:roflol::roflol::roflol: allah cezanı vermesin mülayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…