geldim len ekim anaları :mymeka:aha ağımıza bi yavru daha düşmüş:jeyyar: leyla bacım hosgeldin.anacım biz bi kazan kurduk.önden ekim babalarının en hödüğü olarak benm herifi attık içine.şimdi içinde ilikleri eriyesiye kadar haslanmakta:1closedeyes: kimi istiosan at hepiciğine kazan var.hatta gözdağı vermek veya uzaktan acı cektirmek için tribünümüz bilem var.
ama kazanı actığımız sayfa yokgeri getirin sayfamızı leeeyyynnnÇok üzgünüm çoook
zaten kafam atıkkötükedihüso
Günaydınlarr:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızım delırdııı hayırlarr olsunnkafamçokkarıştı
cocuk uyuyamıyor ya kafayı yicem.dun öğlen 3 gıbıydı uyandı gece yarımda dalabıldı cocuk anca.uykusu var deligibi ama uyuyamıyor.uyuyor,10 dk sonra kalkıyor ağlıyor dalamadı bıturlü...ağlamalar,mızıklamalar dellendım ıyıce valla.hıc benım cocuğum böle değildi yafisfisfisfisfisfis
cocuğumun huyu değişti aşıdan sonra resmen
leylacım sen de hoşgeldin canım
günaydınlar kızlar
taşıncakmışık biliyomusunuz şimdi elkadar bebeyle nasıl taşıncam ben eşimde anamlar gelsin diyo zaten kazan fikrine sıcaım gelsinlerde görsünler
kazana hain evsahibimizide ekleyebilirmiyik kızlar her nekadar kazanımız ortadan kaybolduysada
Günaydınlarr:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızım delırdııı hayırlarr olsunnkafamçokkarıştı
cocuk uyuyamıyor ya kafayı yicem.dun öğlen 3 gıbıydı uyandı gece yarımda dalabıldı cocuk anca.uykusu var deligibi ama uyuyamıyor.uyuyor,10 dk sonra kalkıyor ağlıyor dalamadı bıturlü...ağlamalar,mızıklamalar dellendım ıyıce valla.hıc benım cocuğum böle değildi yafisfisfisfisfisfis
cocuğumun huyu değişti aşıdan sonra resmen
Evet canim bende ekim 22de dogum yaptim kiz annesiyim ilk bebegim yeni uye oldum aynen benim herifde hoduk nerden bildiniz kazan muhabbeti nasilk oluyo kocalri icine atiyosak hemen atiyim
Sizinkiler nasil bi hodukluk yapiyo bilmiyorumda bizimki cok ilgisiz hic sormuyo bu evde aksama kadar bu cadiyla yoruluyomu diye gece birazda sen uyu kizimizla ben ilgilenirim felan hic yok hos yeni dogum yaptigim siralarda bile kalkmiyodu gece neymis ben epdralle dogum yapmisim sanki agri mi cekmisim hic biseyim yokmus amaan sorma kardess
günaydın kızlar...
hoşgeldin leylacım...bende Kayseriliyim yaaaa hihoyyyt
çıtırcım daha bunlar ne ki canım her hastalandıklarında yeni yeni huylar ortaya çıkaracaklar bu yaramazlar.''çocuğumun hasta olduğuna değil,huyunun değiştiğine yanarım''die bi söz var sengözlerimebaksanab
geçen dedim ya kazan muhabbetinde benimkinin uzun zamandır hödüklüğünü görmedim o yüzden benimki gibiler otursun die tribün gönderdim kazanın yanına hödüklük yapıp haşlananların halini görsün die şakkıdı
sağolsun eşim bakar çocuklara ben bu kadar çocuk seven adam hayatımmda görmedim.bazen sabaha kadar bekler başlarında işe gider uykusuz uykusuz yinede çocuk ister.benim yükümü omuzladığı halde ben 3.çocuk istemem diorum kociş ben bakarım dior.bu adamda bi tuaf :mymeka: ibolyanın dediği gibi hepsi ayrıı model :roflol:
çok genç anne olmuşsun leylacım...ben 21 i görünce diyarbakırlısın die düşünmüştüm...bebegini güle güle büyüt a.s.
ne okuduğun deil:ne anladığın önemli canım beniiim...hıhh... şakkıdı
icraatta kalite belgeside verirsin sen walla... kaydirigubbakcemile5lem ben 28 yaşında doğurdum da noldu,benim yaşımdakiler 2. kucakladılar be, erken evlenen döl alır hesabı, hoş ben 20sinde evlendim, erken evlenmekle de bi alakası yok da, iccük icraattaki kaliteyle alakalı sanırsam :roflol: mesela bak ben 8 senede bi denk getiriyom :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?