2008 Ekim Anneleri

geldim len ekim anaları :mymeka:aha ağımıza bi yavru daha düşmüş:jeyyar: leyla bacım hosgeldin.anacım biz bi kazan kurduk.önden ekim babalarının en hödüğü olarak benm herifi attık içine.şimdi içinde ilikleri eriyesiye kadar haslanmakta:1closedeyes: kimi istiosan at hepiciğine kazan var.hatta gözdağı vermek veya uzaktan acı cektirmek için tribünümüz bilem var.
ama kazanı actığımız sayfa yok geri getirin sayfamızı leeeyyynnnÇok üzgünüm çoook
zaten kafam atıkkötükedihüso

hoşbulduk celencim bi kazan muhabbetidir gidiyo ama kazanı göremedim hani nerde bende kazana atılacak bi hödük var

ya su ekim analarının bölümüyle ilgilenen eeeeyyy yüce insan bi zahmet kazanımızı geri buraya getirsen.orda bi esprisi yok.zaten kimse anlamıo...o bölümün burayla ilgili olduğunu anlatmak için daha napalım yaw????

sana demedikmi çıtırım yok benim kızım uyuyo yok çok akıllı al işte nazar değdi sonunda senin kız da diğer ekim bebişlerine uyum sağladı sen de rahtla emi güzelim akıllı çocuğa zorla nazar değdirttin

günaydın karılar delikafadulden yağmurcum anam ben de taşıncam vallaha bu kış gününde, napcan yav bi çaresini bulcaz artık, geçici bi süreyle bi arkadaşımın evine sığınacaz biz, eşimle ailem taşırlar artık eşyaları, başka bi alternatif yok netcen, hemi senin ev sahabı ne hayınlık etti len, yosan alamanyadan oğlum mu geliyo dedi terrrrbiyesiz evsahabınız

gı çıtırım korkma, ay dönümlerinde bebeler huy deiştirirmiş, benim sıpa da böle deeldi, çocuk 1 haftadır akşamları 6yla 10 arasında hır çıkartıo, nhaparsak durmuyo, senin hesap gözlerinden uyku akıyo kızık kızık oluyo gözleri yine de uyumuyo, tam daldırdım diyorum yerine yatırıyorum bi çığlıkla yine uyanıyo, gece 11 e kadar hep böyle gidiyo sonra nasıl oluyo bilmiyoru m 11den sonra uyumaya başlıyo, anacım iyi geceler çayı varmış ya ondan kullansana buyo, bi dene belki faydası olur yav, benim sıpa biberonda öğürüyo biberonla veremiom, bi ara verim dedim ne var ne yok kustu, geçenlerde gece yarısı uyumuyo diye eşim eczaneden iyi geceler çayı aldı geldi, azcıcık soktuk midesine zorla, onun etkisimi oldu bilmem saatlerce aralıksız uyudu çocuk, bi denesene o çaydan

Evet canim bende ekim 22de dogum yaptim kiz annesiyim ilk bebegim yeni uye oldum aynen benim herifde hoduk nerden bildiniz kazan muhabbeti nasilk oluyo kocalri icine atiyosak hemen atiyim

hoşgeldin canım aramıza, ben ibolya oluyrum, bana kısaca iş bitirici ibolya diyebilirsin :roflol: celen karısı da kazancı başı, ona da kısaca cadı diyebilirsin :roflol: diğer hatunlarımız hanımhanımcık hanfendi kişiler, kazana kimi atmak istersen atabilirsin, en boy kilo cinsiyet ayrımı yapmadan istediğin herkesi kazana atmana izin veriyoruz, müşteri velinimetimizdir, kazanda her zaman boş yerimiz mevcut kötükedihüso:roflol:

anaaaaaaaaa sen de bizle aynı dertten muzdaripsin len, benim hödük de ben işe gidiyom sen evdesin diyo,sanki evdeyim de zil takıp oynuyom hey allahım yav, sen işe gidince dinleniyon daha, ben 24 saat boyunca böcüğümle bi o yana bi bu yana savruluyorum evin içinde, iş yapacan çocuk durmaz, hayde kanguruya atarsın içinde uyur kalır rezil olur yavrucak, dışarı cıkmak istiyon hava soğuk çıkamıyon, ara sıra evine gelen giden de olmasa insan yüzü görmeycen, sanki ıssız adaya düşmüş gibiyim zaten, bi de benim herif hor hor horluyo mu uykusunda dellencem, yatak odasına kovaladım vallaha :roflol: şimdi yanlızım falan ama en azından uyuduğum zaman misler gibi uyuyorum, her ne kadar uykum deliksiz olmasa da horultusuz olması başlıca mutluluk nedenim vallaha :roflol:

ibolya iyi gecelr çayı da still tee gibimi diye merak ediyordum fiyat 18 ytl mi denemek istiyorum ama sırf deneme içinde o kadar para vermek istemiyorum ya içmezse diye bi fiyatını da yazıversen gıı

anacım ayrı model diil len aynı model, hay okuyuşuna kurban :roflol: kızım her erkek azcık hödüktür, kiminde az kiminde fazla olabilir, bu onun hödük olduğu gerçeğini değiştirmez, ulen bu kadar dedikodu yapıyom, kazen baba da erkek, sakın beni banlamasın :roflol:

çok genç anne olmuşsun leylacım...ben 21 i görünce diyarbakırlısın die düşünmüştüm...bebegini güle güle büyüt a.s.

lem ben 28 yaşında doğurdum da noldu,benim yaşımdakiler 2. kucakladılar be, erken evlenen döl alır hesabı, hoş ben 20sinde evlendim, erken evlenmekle de bi alakası yok da, iccük icraattaki kaliteyle alakalı sanırsam :roflol: mesela bak ben 8 senede bi denk getiriyom :roflol:

lem karılarrrrrrrrrrr ben geldim nerdesiniz beeeeeeeeeeeeeee, celennnnnnnnnnnnnnnnnn hala kocayı kazana atmaklamı uğraşıyon leen beceriksiz karı :roflol:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ibolya, beyazzzambak, leyla21, sarilal, vahide1204

nerdesiniz lem kaçmayın gelin burya

icraatta kalite belgeside verirsin sen walla... kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…