2008 Ekim Anneleri

yok mu bugün kimsecikler?aloooo çok boşluyonuz bak karılar burayı.beni kendi kendime mi muhattap edeceniz?klava:

canım başka bi rahatsızlıktan ötürü ben de hastaneye gitmiştim 1 ay önce, doktor bana da antibiyotik ve 2 tane de merhem vermişti, merhem dahil süte geçiyomuş, öyle söyledi, ama emzirmede kullanılabilen antibiyotiklerdenmiş, zaten çocuk doktoruna sorarak vermişti, bence sein doktorun da emzirmede kullanılabilecek antibiyotiklerden vermiştir, iyice bi sormadın mı, emzikliyim demedinmi

e anacım ben şapka takmıştım, doktor terlediğini görünce şapka takma bak terliyo hasta edeckesin dedi :uhm:

bu arada ayın 7 sinde gelmiş bu mail bana, hani sağlık bakanlığına mail atmıştım pnomokok aşısı içün, maili 15 günde bir açınca böyle oluyo işte :=))

Sayın ........,
18.11.2008 tarihli elektronik postanız Genel Müdürlüğümüzce incelenmiştir.
Pnömokok aşısı Kasım 2008'de Mayıs 2008 doğumlu bebeklerden başlayarak sağlık ocaklarında ücretsiz olarak uygulanmaya başlamıştır.
Bebeğinizi en yakın sağlık ocağına götürüp ücretsiz olarak aşılatabilirsiniz.
Bilgilerinizi rica ederim.

Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü
Bulaşıcı Hastalıklar ve Salgın Kontrolü Daire Başkanlığı

len karrııı kasınıon sen haa:mymeka: vallaa yerim senicokacimcoook ev kaloriferli ama petekler kendini anca ısıtıo..oturduğumuz odada ufo yakıoyorum.mutfağa falan gidinc ne kadar kalorier yansada cıktığımız odaya göre soğuk oluo tabi:1ninca:
bizim bbugunki dıskımız sümüklü ve kötü kokuluydu.bu durumda neolmus olabilirfisfisfis

anam el atmadığın yer yok haa:1shok: nerden akl ettin buraları nerden buldun hoşşikdelikafadulden

celen bence sen doktora götür canım ya hem kötü kokuyor hem sümüksü diyorsun.özelliklede kız bebeklerde idrar yolu enfeksiyonuna nedende olabilir ishal.çok müsait oluyor kızlar
eylülcüm senin dediginde doğru anne sütünden geriye nerdeyse hiç atık kalmazmış bi yerde okumuştum bende çok şaşırmıştım. :1shok:
birde anne sütü hakkında birşey daha söyleyeyim bol su için süt olur deniyorya bence öyle değil.ne kadar protein yağ vitamin alıyorsanız sütünüz o kadar besleyici ve doyurucu oluyor.et,tereyağ yumurta bunlar anne sütünü zenginleştiyor aklınızda olsun.ben extradan multivitamin alıyorum doktorum bebegin daha dirençli olur demişti aynenn öylee deneyin farkı göreceksiniz :içelim:

yalanmı olm üşütüksün işte :roflol: hemi zaten biri beni yiyecekse o ancak sen olabilirsin, bu şerefi başka hiçkimseye vermem :roflol: bu arada sümükü ve kötü kokuosa dra git bence,ishal önemli bi şey, kızım sen beni ne sanıyon, her yere el atarım ben, bana bu alemde iş bitirici ibolya derler :roflol:delikafadulden

lan ibolya karısı valla celenin dediği gibi el atmadığın yer yok haa.kızım aslında sen kendini buralarda harcıyosun.bak sana söleyim.

...ya kızlar bizim eylülün suratında çok fazla alerji oluyo.ama neden kaynaklandığını anlamıyorum.acaba benim yediğim çikolatalar benim yüzümde sivilce yapıyo.sütümden geçip onda da alerji yapabilir mi?:uhm:ne dersiniz?

protein, yağ alcam derken 100 kilo olcem az kaldı delikafadulden:roflol::dance:

anacım ne alaka, beebeğin yimiyo ki çikolatayı, bana pek mantıklı gelmedi, belki mevsimsel olabilir, bol bol bebeyağı sür, ben sürekli sürüorum, benimkinde de sanki sivilcemsi gibi biişiler oluyodu, yüzü kurudu hatta geçenlerde, günde 2 defa falan bebeyağı sürüyorum, şimdi cildi yumuşacık pürüssüz, bu arada harbiden harcanıyom len burlarda, acaba bu seçimlerde başbakanlığa adaylığımı mı koysam :roflol:

muhaha zaten akıllının işi yok aramızdakaydirigubbakcemile5 körler sağırlar birbirini ağırlarlaelaelaelaelae
ya aslında ishal gibi deil artık..ama yeşilimsi sümüksü ve kkulu..ya benm hödüğe söölüyorum doktora gidelim die evham yapıosun dio sinir edio beniÇok üzgünüm çoook abi biriniz yakın kazanın altını yoksa ben herifi yakacamkötükedihüso

bence yapabilir çünkü çikolata çok yağlı...sütünde yağlanacağı için onada geçebilir.bak hatta şöyle söyleyeyim tamer doğdugunda yüzünde 1 tane sivilce vardı doktor uzattıgında o yüzündeki ne dedim dün kızartmamı yedin sen dedi evet dedim kızarmış patates yemiştim...karnımızdayken yada emzirirken işte farketmez ne yersek geçior yağlı şeylerde sivilce yapar

:roflol::roflol: anacım napayım, ruhumda var engel olamıyorum, yav senin hödük de bi acayip hödük, benimkisi de seninkinin tam tersi anacım, çocuk hapşu deyince hıh hasta oldu doktora götürelim diyo :roflol: fabrika hatası var bunlarda herhal delikafaduldendelikafadulden

yok anacım biz 100 kilo olmayız ya kemiklerimiz iridir,ya vücudumuz şişdir yada olsun yüzüm güzel deriz :lepi: asla 100 kiloyum demeyiz

alan almışşşşşşşşşş satan başından savmış dimi, he valla dğoru diyon, isterse 100 kilo olem çok da tınnnnnnnnn :roflol:delikafadulden

yok canım ölede olmaz bunlar kimseye fırsat vermemek için söyleyecek olduklarımız...kendi adıma söyleyeyim bu çocuklar sizin mi denilecek kadar harika bir vucuda sahip olmak içinde elimden geleni yapcam daa o zamana kadar kendimi bile kandıracak sözler bunlar :roflol:

len ne güzelkaynatıyosunuz beee bizim kasım analarında heeç iş yok

anacım demin gördüm seni, kız gel bura dicektim, sen benden erken davrandın, takıl anam ara ara buraya, celen bi manyak ben iki manyak, manyak dolu bura :roflol:

annnnnammmmmmmmmmmmmm kız hepsi senin miiiiiii, oynama şıkıdım şıkıdımmmmm :roflol: vallaha o günler bana çok uzak geliyo be anacım, önce beyinde kendimi hazırlamam lazım, sonra o gıcccık diyete başlaamam lazım, canımın çektğii şeylere bakıp sen benim düşmanımsın demem lazım, ohooooooooooo

[/URL][/IMG]ibolyacım araban bundanmı memnunmusun

he anacım aynısı, sadece rengi deişik, benimki lacivert kırmızı, sen nerden buldun buunu yaf sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…