celen okumaktan çıldırceek yarın -tatlicadiarzu- ...ya ben gelince mi bu sayfalar katlanıo banamı öle gelio /QUOTE]
o da gitmeseymiş, hanfendinin teşrif etmeisini m i beklicektik, foslata foslata uyumayı biliyo ama :mymeka:
ibolyaya çok pis gaz veriyon merancım sen gelince coşuyo vallaaam kaydirigubbakcemile3 sayfaları okumağa yetiştiremiyoz
ne gazı olm, ben tek başıma bilem yeterim beaaaaaaaaa, şımartma şu karıyı :mymeka:
benim yok öle bi yastığım belliki işede yaramıoo ikide yookk :dilcikar:
karının hası orda değil burda burrraya geeeel gell orrraya gitmeee sositososito
karı kıskançlıktan fıttırdı delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
aynen öle kıss katılıorum sanaaeskiden yapılırsı o yastıklar ceyızlere..eh tabı eskımiş bı garısın sen artıkın.:jeyyar:
ben çıkıyom kızlar iyi kıllatmalar size kaydirigubbakcemile3
eskiden yapılırsı o yastıklar ceyızlere..eh tabı eskımiş bı garısın sen artıkın.:jeyyar:
celen okumaktan çıldırceek yarın -tatlicadiarzu- ...ya ben gelince mi bu sayfalar katlanıo banamı öle gelio /QUOTE]
o da gitmeseymiş, hanfendinin teşrif etmeisini m i beklicektik, foslata foslata uyumayı biliyo ama :mymeka:
ne gazı olm, ben tek başıma bilem yeterim beaaaaaaaaa, şımartma şu karıyı :mymeka:
karı kıskançlıktan fıttırdı delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
bak herkes seni tanımış neyle çalıştığını biliorlar ben sana gaz vermesem senin halin nicolur :mymeka:
ozlema77 huu huuu tanısaıbılırmıyukk
bak herkes seni tanımış neyle çalıştığını biliorlar ben sana gaz vermesem senin halin nicolur :mymeka:
puhahaha yorma kendini benim gazım bana yeter zarrt zartt zurtt vınnnnnnnnnn:roflol:
imzamı vercen ne merak ediontanışabilirmüyük acaba bende çok merak ettüm :uhm:
imzamı vercen ne merak edion
biliyoz olm bunu biliyoz, ya cahal karılar yaaaaaaaaaaaa :mymeka:
olabilü, banu alkandan neyim eksik, onun da ayva göbeee var benimde :roflol::roflol::roflol: olm bu arada benim sıpa uyandı lem, hıkır mıkır yapmaya başladı, acıktım demek istiyo, ıışık hızıla bi doyuram gelem böcüğümü, siz fingirdeşedurun
basak senın bebişte cok sırın mıs canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?