sevsinler seniiii...edeplidir edeplii bilmezmiyizz naniknanikzekzü olduğum kadar da edeplüyümdür lülülülülülü
dbest o kanavıceyı bende farkettıydım...eskı kafalı olduğuu onceden de soledıydı bu karı bıze zaten
gazı yok ama bu saatlerde çok huysuzlanıyo hala uyumadı yaaaa tam dalıyo geri uyanıyo
yok lem bi halt etcek olsa aslanlar gibin dikilirdi karşımıza, korkusundan misafir olabilü, yada siteye nası üye oluneceyni bilemiycek kadar tecrübesiz bi şahsiyet de olabilü, bence önceliklen insani bi davette bulunmak lazım, gel gıııı üye ol da senle de fingirdeşek barabar :roflol:
ağlıyo yaaa ben gaçtım benim neyime muaabbete katılmak ben bebeğimle uğraşayım delikafadulden
yaaa ben de insan ırkına karışmak istiyom oysaaaaa nolur alsanıza beni aranıza :roflol: :roflol:
sevsinler seniiii...edeplidir edeplii bilmezmiyizz naniknanik
Bunlar bizim herifler olmasin bu karilar ne yapiyo diye bakmaya gelmis olabilirler
gel kız gel azcıkta sen yaz relax olay uyudu sanırsam hele azcık daha duram
dadınızdan yenmiyonuz bu ağşam ehehehe :roflol:
Siz ne anlarsiniz kiz o bir yastikta kocayin yastigi sanirsam uzun simdi herkes ayri ayri ayni yastiga bas koycan dimi kiz ibolya arkandayim bacim
karıya bak ya çağırmaya bak gel beraber fingirdeşekk lafa bak lafaa :roflol:
ay uyudu sanırsam hele azcık daha duram
dadınızdan yenmiyonuz bu ağşam ehehehe :roflol:
Siz ne anlarsiniz kiz o bir yastikta kocayin yastigi sanirsam uzun simdi herkes ayri ayri ayni yastiga bas koycan dimi kiz ibolya arkandayim bacim
karıya bak ya çağırmaya bak gel beraber fingirdeşekk lafa bak lafaa :roflol:
celen okumaktan çıldırceek yarın -tatlicadiarzu- ...ya ben gelince mi bu sayfalar katlanıo banamı öle gelio :uhm:
yok bacım sen ibolyayı tanımamışın
bu ibolya kocasına karşı şiddet neyin uyguluyo, elyaf yastıklan olmaz kiii anacım bu goca goca yastıkları mahsus yapmış kocasının gafasını ezmek içünn.. multifonksiyonel yastıklı ibolya karısı eheheheh :roflol: :roflol: :roflol:
celen okumaktan çıldırceek yarın -tatlicadiarzu- ...ya ben gelince mi bu sayfalar katlanıo banamı öle gelio :uhm:
yok bacım sen ibolyayı tanımamışın
bu ibolya kocasına karşı şiddet neyin uyguluyo, elyaf yastıklan olmaz kiii anacım bu goca goca yastıkları mahsus yapmış kocasının gafasını ezmek içünn.. multifonksiyonel yastıklı ibolya karısı eheheheh :roflol: :roflol:
ahanda bu davettınden dolayı kactı sonundaaa,,korktu galıba:roflol::roflol::roflol:
zekai zekaii bilioz öle dediğinice ben öle yazdım uleyyn :mymeka: çok bilmiş karuu neyse bilmeyenler öğrendiler yinede sğl :tomato:katlanıo demıo kızım kıllanıo dıyo onun tabırınce sayfaların coğalması demek,ben sana anlatimmm:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?