çıtırım biz hiiiiç koymalım o zaman site neyim çöker Allah korusunn kaydirigubbakcemile5tabi gördüler benim gibi zekzü garıyı ondan oluo :roflol:
nie durmuyo aceba...gaz sancısı falan mı var kuzununanam benim cadı uyumuyoooo ya ben de size katılmak istiyommm
ibolya kız ben seni hep kumral tahmin ediyodum yusuf eymen bana benziyo diyodun ya alakası yok bikerem ayyyyynıııı babasıııı
git leynn kış kışş..bırı gıttıı sende gıtt lenn
çıtırım biz hiiiiç koymalım o zaman site neyim çöker Allah korusunn kaydirigubbakcemile5
yusuf eymen de öyle bi bakıyo ki babaya ben sana göstercem len annemi nie üzüon sen der gibiii :mymeka: off ne anlam çıkardım be bi bakıştann
çıtırım biz hiiiiç koymalım o zaman site neyim çöker Allah korusunn kaydirigubbakcemile5
git leynn kış kışş..
[
nasılımm??
bu şekilde gülmene sevündüm canımgı o şekil nası baktı halen hayret ediyon, bi süzdü bubasını bubası da ona bakıyo amanaaaaaaaaa manzara mütüş yani delikafadulden
meran bak napıyom :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ibolya lem kocanla yusuf eymenin başının altındaki yastık kanaviçe mi kııı sen mi işledin kaydirigubbakcemile3 elinden her iş geliyo hemiiiiiii
bu şekilde gülmene sevündüm canım
az önce sen kendin için zeksü deince bende başka bir yerlerimle güldüydümm :dance:
maskeli baloya gitmiş gibi o ne lem öle :roflol:
kızım ole sayfada goruntu nasıl cıkıo?? lınk ıstemıom
nie durmuyo aceba...gaz sancısı falan mı var kuzunun
o sıze sakacuktuu..koycemm emmee bu vatandastan huylandım:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?