2008 Ekim Anneleri

yusuf eymen de öyle bi bakıyo ki babaya ben sana göstercem len annemi nie üzüon sen der gibiii :mymeka: off ne anlam çıkardım be bi bakıştann

gı o şekil nası baktı halen hayret ediyon, bi süzdü bubasını bubası da ona bakıyo amanaaaaaaaaa manzara mütüş yani delikafadulden

çıtırım biz hiiiiç koymalım o zaman site neyim çöker Allah korusunn kaydirigubbakcemile5

meran bak napıyom :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ibolya lem kocanla yusuf eymenin başının altındaki yastık kanaviçe mi kııı sen mi işledin kaydirigubbakcemile3 elinden her iş geliyo hemiiiiiii

bu şekilde gülmene sevündüm canım
az önce sen kendin için zeksü deince bende başka bir yerlerimle güldüydümm :dance:

ibolya lem kocanla yusuf eymenin başının altındaki yastık kanaviçe mi kııı sen mi işledin kaydirigubbakcemile3 elinden her iş geliyo hemiiiiiii

yok lem çeyizimden, biz elyaf sevmiyoz anam, ben hele hiç rahat edemiyom, illaki pambuk gibi yastıklarda yatcen delikafadulden

dbest o kanavıceyı bende farkettıydım...eskı kafalı olduğuu onceden de soledıydı bu karı bıze zaten

o sıze sakacuktuu..koycemm emmee bu vatandastan huylandım:1ninca:

yok lem bi halt etcek olsa aslanlar gibin dikilirdi karşımıza, korkusundan misafir olabilü, yada siteye nası üye oluneceyni bilemiycek kadar tecrübesiz bi şahsiyet de olabilü, bence önceliklen insani bi davette bulunmak lazım, gel gıııı üye ol da senle de fingirdeşek barabar :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…