2008 Ekim Anneleri

resimleri nasil goruyorsunuz millet tarif ediverin tabi sakincasi yoksa

canım gormek ıcın bısı yapmaya grek yok.ama sıldiğimiz ıcın goremıyorsun su anda.

zaten benim de uykum geldi anasını satim dün sabahtan beri 4 saatlik uykuyla duruyom gidip zıbarim bari, b saatten sonra böcüğün ateşi yükselmez herhal

hıh bende bu anı beklıodum nezman gıtcek bu karı diesengözlerimebaksanab

halil gel lem bura bişi etmicem söz :jeyyar::roflol:
senin fot.görenler haber verio birbirlerine millet sıraya görcek seni görmek içinn :roflol: artık buranın müşterisii hiiiç eksik olmaz
len bi yer var karular fotoğraflarını koyuyorler len goşun goşun kaydirigubbakcemile diolar

işte saabahtan beri sölüyom da alay ediouz, banu alkan gibi karıyım olm, ışığı gören gelio lem :roflol:

len benim hızıma siz yetişemionuz yavaş karularr...ben bugün adamla niye küstüm pc yavaşlıo deyii demi unuttunuz muu çok hızlıyım lenn

len benim hızıma siz yetişemionuz yavaş karularr...ben bugün adamla niye küstüm pc yavaşlıo deyii demi unuttunuz muu çok hızlıyım lenn

senden başka kaç yerde fingirdiyom bilyonmu sen, artiz karı yesinler :roflol: olm internette bi site var, orda hız şamponasına katıcektim,benim müdür zorla sokuyodu beni, sen kesin şampiyon olursun diyodu, ne dion lem sen pehhhhhhhh mucuks canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…