resimleri nasil goruyorsunuz millet tarif ediverin tabi sakincasi yoksa
zaten benim de uykum geldi anasını satim dün sabahtan beri 4 saatlik uykuyla duruyom gidip zıbarim bari, b saatten sonra böcüğün ateşi yükselmez herhal
canım gormek ıcın bısı yapmaya grek yok.ama sıldiğimiz ıcın goremıyorsun su anda.
hıh bende bu anı beklıodum nezman gıtcek bu karı diesengözlerimebaksanab
hem yeni üye olmuş hem hll halil olabilüü yaniiklava:
ne sandınn??ehehheistihbarat servisi felaket çalışıo eferim ula öptüm alnındaan Şeniz
hıı tabi canım gidince de ah ibolay gelse vah ibolya gelse diye ağlaşıyonuz ama :mymeka::sm_cool:
benimde son 20 dakikam.kal len 20 dak.daha bozma asabımı :mymeka:
ne sandınn??ehehhe
yeni nick harıkaa IBOLAYYY CIMMdelikafadulden
senin fot.görenler haber verio birbirlerine millet sıraya görcek seni görmek içinn :roflol: artık buranın müşterisii hiiiç eksik olmazhalil gel lem bura bişi etmicem söz :jeyyar::roflol:
aman sen herşeyi çok doğru yapıyon da sankim, yatışın bileme yamuktu fotoda :mymeka: yamuk karı
işte saabahtan beri sölüyom da alay ediouz, banu alkan gibi karıyım olm, ışığı gören gelio lem :roflol:senin fot.görenler haber verio birbirlerine millet sıraya görcek seni görmek içinn :roflol: artık buranın müşterisii hiiiç eksik olmaz
len bi yer var karular fotoğraflarını koyuyorler len goşun goşun kaydirigubbakcemile diolar
yafrimm ona yamuk değell yan yatmak dıyoruz bız.cahüllll
resmen yamulmuşun itiraf et hadi, o gün kocan nerdeydi çıbık söle :1ninca:
len benim hızıma siz yetişemionuz yavaş karularr...ben bugün adamla niye küstüm pc yavaşlıo deyii demi unuttunuz muu çok hızlıyım lenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?