ibolyacım ılk okuduğumda cus dedim ama kotu nıyetli olmadığını bılıorum canım.merak etme,sorun yok:icecream:
:roflol: mütevazı karıya bak senn:roflol:
hadı len gıdsın zıbarın:mymeka:
Gunaydin kizlar kimsecikler yok eee gece yarilarina kada fingirdesirseniz tabì simdi uyuyo olursunuz mucuk mucuk hepinize benimde uyku gozumden akiyo ama su asi icin kalktim bi atlatsaydik sunu
günaydın herkese sadecce 2.5 gün girmedim ve sayfa uçmuş okuyamıyom hepsini kaçırdığım şeylere üzüldüm ama hepsini okuyacak vaktim yok
günaydın güzel anneler.............................ben geldimmmmmmmmmmmmmm................nasılsınız , geçmişi okuyamıyorum , çok özledim sizlerle sohbeti ama fırsatım olmuyor .....................şu sıra işlerim çok yoğun , çok yoruluyorum ...
yine de fırsat buldukca siteye girip bakınıyorum . kendinize ve kendinizden çok bebişlerinize iyi bakın ....
günaydınnnn anacım nassn eyimisin, bu arada sen ekim anasıymışın yav, bebeğin neler yapabiliyo bi sölermisin bizimkiler de sizin kadar olunca neler yapcak merak ettim de
yok lem ben sabah erken kalktım da benim böcük bezine doldurmuş sabahlara kadar yarım kilo olmuş herhal bezi kaydirigubbakcemile3 üstüne bileme geçirmiş çişini, üstünü deiştim, sonra emzirdim, sona kustuk falza mı emdi ne bilim herşeyi çıkarttı, sona yeniden üst değiştik sonra yeniden emiştik, sona uyutayım diye salladım derkene bu saat oldu anacım anca, daha kavaltı bileme etmedim şimdi böcük uyuyo da fırsat bu fırsat geçtim bi bakim die, makinede çamaşırlar yıkanıyo, 3 makine çamaşırım var bugün, evler süpürülcek, aman ben de uykusuzum, nişleyem nerlere gidem bilmiyom vallaha, aşşa tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık, yatınca da uyuamıyom işin kötü taraafı, ukusuzluğa karşı bağışıklık kazandım herhal, siz de 2. ay aşısını olceydiniz dimi lem, gelince sağlık ocağından ne dediler buyo bi anlatıver merak ediyom
anacım yine gırgır yaparız biz korkma sen, bende bu kırılası çene olduktan sonra delikafadulden
Biz geldik 2.asiyi yaptilar cok agladi kuzum teyzesi ya icim ciz ette su verem asisi cok fena buyumesi guzel 3 bucuk kilo (boy 50) dogmustu bir aylikken 5 kilo (boy 57) oldu simdi 64 gunluk 6 kilo (boy 61) olmus nasil iyi bakiyomuyum
valla özlemcim bence fazla uzatmadan başla, çünkü gün geçtikçe sana daha çok bağlanıyor ve ayrılmak daha zor olacak,
2 gün öğlenleri gidemedim akşama kadar özledi resmen , akşam bana bakıp bakıp içini çekerek ağladı bebişim .......................
bunun sonu yok ki eninde sonunda işe başlayacaksın, şimdi kendine göre düzen kuracaksın ona alışacak sonra da bakıcıya ve onun düzenine alışmaya çalışacak , çalışan annelerin kaderi
çüüüşşş bu n beee ben 1371de bıramısım sayfa lmus 1394 okusammı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?