işte bakın ama büyütünnn
vışşşşşş, o bacak nie çıkmış lem o masanın altından öle, çorabın rengi manya k seksi haaa :roflol:
aynı seyı ben diyeceğğdim
merancım maşalahh canım snadaa allah mutluluğunuzu daim etsın
öle ben parlak çurap giyerim minimin altına cahal karular :mymeka:
kaldığına değdimi yavruusss
bırbırımızı gormek daha guzel oldu..a.s.
hernekdar bugun ıbolyayanın yamulmussun kocan nerdeydı cumlesı bıraz ağır kacsada
seviim sizi ,hepücücüünüzüü..
iyi geceelr canlarumm,yarın artık aksam soohbetıne gelırım buyuk htımal.gunduz pek guzel olmuyor.hem ev işleri,çocuk,vs..gunduz bunlarla ılgılneyım ıstıyorum.şakkıdı
iyi gcelerr:1hug:
bırbırımızı gormek daha guzel oldu..a.s.
hernekdar bugun ıbolyayanın yamulmussun kocan nerdeydı cumlesı bıraz ağır kacsada
seviim sizi ,hepücücüünüzüü..
iyi geceelr canlarumm,yarın artık aksam soohbetıne gelırım buyuk htımal.gunduz pek guzel olmuyor.hem ev işleri,çocuk,vs..gunduz bunlarla ılgılneyım ıstıyorum.şakkıdı
iyi gcelerr:1hug:
walla anacım güzellik yarışması mı yapsak ne...ben jüri olcam ama sizinle yarışamam
yok anam yanış anladın aneee, tersmi konuştum lem, özür dilerim afet yaa vallaha kasıtlı bişey deeldi kötü niyetlen sölemedidim :çok üzgünüm: a.s.
sen bızı sadece corabınla bılem dövesınndelikafadulden
kes len kes tamam seviimm senii:teselli:
hişştt çaktırma olumm...mütevazi takılmaya çalışıomm :içelim:sen bızı sadece corabınla bılem dövesınndelikafadulden
hişştt çaktırma olumm...mütevazi takılmaya çalışıomm :içelim:
ibolyacım ılk okuduğumda cus dedim ama kotu nıyetli olmadığını bılıorum canım.merak etme,sorun yok:icecream:affettin dimi, morellem bozuldu yaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlama
hişştt çaktırma olumm...mütevazi takılmaya çalışıomm :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?