2008 Ekim Anneleri

bu da benim küçük herüfüm :ecrin_bebek:

anamsizinki kitap okumaya bileme başlamış, kültürlü çocuk canımmmmmmmm:ecrin_bebek:

anacım özel mesajını bi aç baam bişey dicem

ya sorma oyuncak broşürü o dün nerdeyse 2saat baktı ona kendine oyuncak seçio ordan :roflol:

:roflol::roflol:vayyyyy paşamız kendi seçecek yaşa da gelmiş,y irim onu yirimmmmmmmmmm Şeniz

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook canım istedi beeeeeeeeee

kızlar ne diyecem yakında 2009 ekim anneleri doluşur buraya.bizide pışpışlarlar burdan heekaydirigubbakcemile3

zor pışpşlarlar, ben adamı ne ederim uleyn, bana bu alemde mafya ibolya derler kötükedihüso:roflol:

hey kim kovuyo kimse yokken biz vardık burda onlar 2009 olarak başlık açarlar açmasalar açtırırız heyt be

saçlarını başlarını yolarız dimi leyn Çok üzgünüm çoookdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

kızlar yaaa bebişleriniz gündüz nasıl uyuyolar??

benim kızı dün gece 2330 gibi uyutmayı başardım sonra 0030 da uyanır gibi oldu emzirdim tekrar yatırdım beşiğini salladım uyudu neyse, 0400 de uyandı ve uyumak istemedi ama emzirdim, beşiğini salladım 40 dakka kadar, uyudu, sonra 0700 de uyandı yine emzirdim yatırdım 0830 da uyandı 0930 da uyuttum 10da uyandı, 1030 da uyuttum 1130 da uyandı.1230 a kadar uyanık durdu 1230da uyudu şimdi 1330da yine uyandı..

sizinkiler nasıl ya çok merak ediyorum:uhm: benim kız gece 1 kere kalkıyo emmeye ama gündüz yarım saat - bir saatten çok uyumuyo (o da sallamayla vs yoksa kendi kendine uyumuyo) çok uyanıyo..

benimki şu anda kucağına al beni anne şarkısını söylüyo da ben ilgilenmiyom kaydirigubbakcemile3 anam gündüzleri bu şarkıdan çok söylüyoz, şarkı arabeske dönüşmeden yaklaşmıyom yanına, çünkü şarkı söylerken uyuyup kalıyo, öle her mızıldamasına kucaklamıcakmışız çünküm, bazen öylesine de yapabiliyo, gerçekten ağlıyosa o zaman alıorum kucağıma, bi de nette çocuğunuzu kendi başına yatmaya alıştırın diyodu,mesela azcık sallayıp tam dalmak üzereyken bırakmalıymışız, kendi kendine uyumayı öğrenmeiymiş, benimki yapıyo öyle ama canı isterse, canı istemedi mi naparsan boş delikafadulden

ya aslında uykuya dalmasında bi sorun yok kolay uyuyo ama bazen 10 dakka sonra uyanıyo genelde 1 saatten çok uyumuyo

Benimki de oye gece bi yada iki kere uyaniyo emziriyorum geri uyuyo eger altini acmazssam uykusu acilmiyo memede uyuyo geri gunduzde eger ben ayagimda sallarda kucagimda uyuyrsa en fazla bi saat uyuyo kucagimdan birakirsm uyaniyo .

ya aslında uykuya dalmasında bi sorun yok kolay uyuyo ama bazen 10 dakka sonra uyanıyo genelde 1 saatten çok uyumuyo

anacım valla benimki de bu aralar öle, sürekli huy değiştiriyo, sıpayı dizime aldım salladım biraz önce, tam uyuyodu zil çaldı, su faturası yazmaya gelmişler, geberdecem yaaa, şimcik de hıh hıh yapa yapa parmağını emiyo sıpa, birazdan yine anne beni kucağına al şarkısını çalmaya başlıcak hatta başladı bileme :roflol: bu arada benim sıpa ninnisini dinleyince hiçbişiy değişmio yaa, şuan ninnisni çalıyom banamısın demiyo, bi de o iyi geceler çaynı içtim şimcik, onun yerine ben uyursam nolcek :roflol:

kız iboyla bu özel mesaj nasıl açılıyorki???

kontrol panelinden açlııyo olması lazım anacım

amannn benim sıpa durmuyo yaa, durun bi şunu uyutuyum da öyle geliyim, ıhı ıhı ıhı bu ne lem aaaaaaa delikafadulden

cadı kızımmmm
çok tatlı maşallah baya hanımefendi gibi duruyo
eşim kız olmasını çok istiodu arada laf açılınca kerem ilk ve son diyorum kaş göz yapıo bana daha kızımız olcak dio ne malum diom ya erkek olursa yine teyzemin 5oğlu var şimdi 3gelini doğurdu toplam 4torun olcak biri yolda onlar da erkek...yıldıznamesine baktırmışlar bikaç yıl önce sizin sülalede kız görünmüo demişler ya bende ona çektiysem diom

benimki sabah 8de uyanıo em,altını değiştir oyna 9gibi uykusu gelio sallıom uyyo sallamadan asla uyumaz kendi kendine uyyuyan bebeklere imreniyom valla
gündüz maksimum 1saat uyyo...akşam 6-10arası ağlama saatimiz bazen uyyo bzen ağlıo
gece 9-10-11gibi uyyo gece 2kez uyanıo emmek için öncede mıçmıodu geceleri ama bikaç gündür mıçıo tam 3de altını değiştirriken uyanıo bi neşe laf istio babası muhabbet edio oynuo uyutuo .....valla gece uykum çok ağır o yüzden emzirip yatıom ben sağolsun babişko ilgilenio gece hatta beşiğe yakın tarafta o yatıo hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…