Hani koyup sildiniz mi yoksa
misafir defolsun koyarız bacımŞeniz sende koycen ama:mymeka:
kız ne prensi prenses benim kızım.beyaz bi tulum var.kafasındada bantı var. battaniyeye sarılı:))kaydirigubbakcemile3
uleee bi çocıuğu uyutmaya gittik resimler konmuş silinmiş kendi resmlerinizi mi koydunuz hadi bidaha koyun bende görem bacılar bende koyacam kaydirigubbakcemile5
kız uzaktan ne bilim ay, ama aynı mısırlı prensler gibin duruyo uzaktan kaydirigubbakcemile3
babası kılıklı zaten.erkek fatmam diye seviyorum zati
kaydirigubbakcemile3
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kime özlememiş beni diye şımarıyodum ama herkes meşgul sanırsam bugün bebelerde bi tuhaflık var benim kız da deli etti beni şimdi uyuyo bakalım ne zaman uyancak delikafadulden
kız uzaktan ne bilim ay, ama aynı mısırlı prensler gibin duruyo uzaktan kaydirigubbakcemile3
babası kılıklı zaten.erkek fatmam diye seviyorum zati
kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: kız bebeler bi değişik oluyo yaa, her hareketleri ayrı bi şirin her çığlıkları ayrı bi şarkı yani, anam orcinal bunlar orcinal kaydirigubbakcemile3
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
len kuşum geldiğini şimcik gördüm asma bakem suratını yaaaa, olm benim sıpadan başalamadım bugün, dellendi yav, kıçımı yere koyamadım böle mi olur yav , demincik çığrındı çığrındı uyudu, şimdi yine ıkır mıkır yapıyo delikafadulden şimcik de mutfaktayım, canım bişiy çekti de netten onun tarifine bakıyodum kaydirigubbakcemile3 o sıra size de bi bakem dedim sende yüzünü pörsütmüşün, gel öpem seni bakem Şeniz
misafir gitmiş tabi çay kahve neyim vermediniz gitti o da :icecream:
bu cocuk beni deli eder sanırsam yakındalaelaelaelaelae 5 dk uyuyo sonra ıngaaaaaaadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?