2008 Ekim Anneleri

uleee bi çocıuğu uyutmaya gittik resimler konmuş silinmiş kendi resmlerinizi mi koydunuz hadi bidaha koyun bende görem bacılar bende koyacam kaydirigubbakcemile5

kız ne prensi prenses benim kızım.beyaz bi tulum var.kafasındada bantı var. battaniyeye sarılı:))kaydirigubbakcemile3

kız uzaktan ne bilim ay, ama aynı mısırlı prensler gibin duruyo uzaktan kaydirigubbakcemile3

uleee bi çocıuğu uyutmaya gittik resimler konmuş silinmiş kendi resmlerinizi mi koydunuz hadi bidaha koyun bende görem bacılar bende koyacam kaydirigubbakcemile5

şşşşşşş şinci koymayın olm ya benim sıpa bugün hiç durmadı, dellencem, çıldırçam ve bi o kadar da fıttırcam, gece uyuyo sıpa o zaman koyun yaaaa delikafadulden

ay benimkinin çığlıkları yerleri gökleri açştı bu gün, anam gülmekten ölcem, yeni yeni şarkılar keşfetmiş bu sıpa, uyku çayını zorla tıktım ağzına inşallah uyur yaaaaaaaa

kime özlememiş beni diye şımarıyodum ama herkes meşgul sanırsam bugün bebelerde bi tuhaflık var benim kız da deli etti beni şimdi uyuyo bakalım ne zaman uyancak delikafadulden

anaaaaaaaaaaaa ahan da ben biraz önceki mesacı yazarkene benim sıpa pıtır pıtır pıtır diye mıçtı leynnnnnnnnnn hayde işin yoksa bi de mok değiştir kaydirigubbakcemile3delikafadulden

misafir gitmiş tabi çay kahve neyim vermediniz gitti o da :icecream:

ne ikram etçez zıkkkım yisin, hatta yisinler, niye misafir takılıyolar gelsinler nickleriylen delikanlı gibin takılsınlar, hayret bişiy yok onlara çay kavve neyin, bu arada beni m sıpa yine pıtırdattı ben bi şuna bakem, birazdan da anne ben mıçtım türküsünü söylemeye başlıcek çünküm :roflol:

ya kızlar resimlerinizi niye hemen kaldırdınız merak ettim ben bide isimlerimizi öğrenmemizde bi sakınca varmı biraz daha yakından tanıyalım birbirimizi mesela ben esra 25 yaşındayım 3 yıllık evliyim bide mat öğrtmyim ama bikaç yıl çalışmayacam bebişim için buda böceem

benim kız da mçsa keşke şuan gaz sancısı çekiyo çok huysuz ya ayaklarını karnına ittim falan ama nafile :çok üzgünüm: tam uyuyo yavrum birden bağırmaya başlıyo ayaklarını karnına çeke çeke senağlama

bu cocuk beni deli eder sanırsam yakındalaelaelaelaelae 5 dk uyuyo sonra ıngaaaaaaadelikafadulden

esracım maşallah kızına
ne güzel bakıyo öle böcük böcükkk allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…