2008 Ekim Anneleri

esracım maşallah kızına ne güzel bakıyo öle böcük böcükkk allah nazarlardan saklasın

aaaaahahahahahaaa :roflol: aaaaahahahaahaaaaa:roflol:
sğl kuşum hojbuldum
bi ara görürüz fot.larımızıı bende daha size zeksü çorabımı göstercem uleynn sositososito:roflol:

he bacım su coraplı meşhuuuur fotoyu bide biz görem bakalım
bacılar bugun doktor karısı bebişin bıngıldağının küçüldüğünü ufak olduğunu sööledi:uhm: apcam dedim doktoruna sor dedi:çok üzgünüm:

çok teşekkür ederim bugün daha iyiym elhm.akşam kızı babası uyuttu bende biraz rahatladım birazda ağladım iyi oldu.tabi sizinle konuşmakta çok faydalı:1hug:

yavrm senn ismin ne yaw:uhm: bişe söölücek oluyoz kimselerbilmez diye yazınca bi tuhaf oluo?veya ne diyelim sana??

karıya bak bıngıldağı ufak demeyide bilio kıllandırıoda napcam deince nie doktoruna sor dio alla allaa :mymeka:

kızlar sizin bebişlerin mokunun kıvamı nasıl?? benim kız hala patlar tarzda mçıyo, rengi sarı ve sıvı.. ishal moku gibi.. normal olduğunu biliyorum ama annem ısrarla artık koyulaşması lazım diyo içime kurt düşürdü... :uhm:

...........................................

Son düzenleme:
maşallah ikinizede yahuu....kızın sana benzioo çok güzell
ya benim çocuklarda bi arıza var anacım ikiside babasına benziorr yaa :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…