2008 Ekim Anneleri

maşallah oğluna esracım
memmun oldum benim nickimdende belli adım özlem elektronik haberleşme mühendisiyim.26yaşındayım, sanırım 28ocakta işe başlıycam ben:a015:
1yıllık evliyim:asigim:

maşallah oğluna esracım
memmun oldum benim nickimdende belli adım özlem elektronik haberleşme mühendisiyim.26yaşındayım, sanırım 28ocakta işe başlıycam ben:a015:
1yıllık evliyim:asigim:

memnun oldum canım bundan sonra o zaman isimlerimizle hitap edelim

Kizlar zaten belli benim adim leyla 21 yasindayim 1bucuk yillik evliyim calismiyorum bekarken calisiyodum sincik herif cok kiskanc anam kapiya cikartmaz ki calistirsin kendi tukanimizda bazen calisiyodum ama kiz dogdu gitmem gayri

Kizlar zaten belli benim adim leyla 21 yasindayim 1bucuk yillik evliyim calismiyorum bekarken calisiyodum sincik herif cok kiskanc anam kapiya cikartmaz ki calistirsin kendi tukanimizda bazen calisiyodum ama kiz dogdu gitmem gayri

ne güzel kız kıskanıyomuş işte keşke bizimkide kıskansa ama ben 24 saatte çalışsam beni kıskanmaz heralde bu arada memnun oldum bacım

Ne tesaduf valla bugun benim kiz da cok huysuzdu ban asiya bagliyorum asidan sonra bebenin huyu degisti aksam babannesi isten geldi dedim sinir etti beni balkona atacam ben bunu diyom karda kici buz tutsun diyom oda anliyo gibi zilli dudaklari buzup agliyo babannesi de kotu annesi aglatmismi diyo icini cekiyo

ne güzel kız kıskanıyomuş işte keşke bizimkide kıskansa ama ben 24 saatte çalışsam beni kıskanmaz heralde bu arada memnun oldum bacım

yok bacım kıskançlık hiç güzel bi huy değil yaw benim eşim beni hiç kıskanmaz ben de onu kıskanmam çok rahatız o konuda o yüzden de bu kıskanma olayına hiç anlam veremiyorum yani kimi kimden neden kıskanır ki bi insan :uhm:

bi de kıskanma ile sevme arasında bağlantı kurar bazı insanlar hele ona hiç anlam veremen kötükedihüso

Kiz oyle deme bunaltiyo kendi yanimda olmadan asla biryere gidemem 1bucuk yil oldu evleneli daha yanliz bi yere gitmedim ya gorumcemle ya kaynanamla ya kendisiyle cikarim suc benim ona bisey demiyorim nisanliyken ben boyleyim sartlarim bu dedi o zaman insanin kiskanilmak hosuna gidiyo hersey toz pembe gozukuyo her seyinle zaziyim dedim cok sevdik birbirimizi simdi cekiyokm anam akilsizligimi kapana kisdirdi beni

aynen dbest sana sonuna kadar katılıyorum...sevgiyle arasında ne bağ var bende bilmiorum :sm_confused:

Sana katiliyorum sonuna kadar konus kiz evli barkli bi bayanim kim ne yapsin beni kimden kiskaniyon dimi bazen bana guvenmiyonmu derim sana guveniyorum ama disardaki insanlara guvenmiyorum der kendi cirkin ben guzelim herhalde onu cekemiyo mu ha ha ha

bencede bunaltır insanı.benimkide hiç kıskanmaz çok rahatım.dünyanın bir ucuna gitsem yalnız gitme demez.bence sende yavaştan yavaştan aş bu durumu ömür böyle geçmez onun anlayacağı bir dille anlat canımsengözlerimebaksanab

ben isterim bilmem benimki hiç kıskanmadığı için bana cazip geliyor çantada keklik gibi görülüyoruöm heralde

ben istememem yani eşim beni kıskansaydı benim beynim bunu direkt güven vermiyorum demek ki şeklinde algılar ki bu da çok huzursuz ederdi beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…