- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
esracım maşallah kızına
ne güzel bakıyo öle böcük böcükkk allah nazarlardan saklasın
ya kızlar resimlerinizi niye hemen kaldırdınız merak ettim ben bide isimlerimizi öğrenmemizde bi sakınca varmı biraz daha yakından tanıyalım birbirimizi mesela ben esra 25 yaşındayım 3 yıllık evliyim bide mat öğrtmyim ama bikaç yıl çalışmayacam bebişim için buda böceem
delikafaduldendelikafadulden erkek bacım
delikafaduldendelikafadulden erkek bacım
maşallah oğluna esracım
memmun oldum benim nickimdende belli adım özlem elektronik haberleşme mühendisiyim.26yaşındayım, sanırım 28ocakta işe başlıycam ben:a015:
1yıllık evliyim:asigim:
Kizlar zaten belli benim adim leyla 21 yasindayim 1bucuk yillik evliyim calismiyorum bekarken calisiyodum sincik herif cok kiskanc anam kapiya cikartmaz ki calistirsin kendi tukanimizda bazen calisiyodum ama kiz dogdu gitmem gayri
ne güzel kız kıskanıyomuş işte keşke bizimkide kıskansa ama ben 24 saatte çalışsam beni kıskanmaz heralde bu arada memnun oldum bacım
ne güzel kız kıskanıyomuş işte keşke bizimkide kıskansa ama ben 24 saatte çalışsam beni kıskanmaz heralde bu arada memnun oldum bacım
aynen dbest sana sonuna kadar katılıyorum...sevgiyle arasında ne bağ var bende bilmiorum :sm_confused:yok bacım kıskançlık hiç güzel bi huy değil yaw benim eşim beni hiç kıskanmaz ben de onu kıskanmam çok rahatız o konuda o yüzden de bu kıskanma olayına hiç anlam veremiyorum yani kimi kimden neden kıskanır ki bi insan :uhm:
bi de kıskanma ile sevme arasında bağlantı kurar bazı insanlar hele ona hiç anlam veremen kötükedihüso
yok bacım kıskançlık hiç güzel bi huy değil yaw benim eşim beni hiç kıskanmaz ben de onu kıskanmam çok rahatız o konuda o yüzden de bu kıskanma olayına hiç anlam veremiyorum yani kimi kimden neden kıskanır ki bi insan :uhm:
bi de kıskanma ile sevme arasında bağlantı kurar bazı insanlar hele ona hiç anlam veremen kötükedihüso
Kiz oyle deme bunaltiyo kendi yanimda olmadan asla biryere gidemem 1bucuk yil oldu evleneli daha yanliz bi yere gitmedim ya gorumcemle ya kaynanamla ya kendisiyle cikarim suc benim ona bisey demiyorim nisanliyken ben boyleyim sartlarim bu dedi o zaman insanin kiskanilmak hosuna gidiyo hersey toz pembe gozukuyo her seyinle zaziyim dedim cok sevdik birbirimizi simdi cekiyokm anam akilsizligimi kapana kisdirdi beni
hoşbulduk canım...hoşgeldin merancım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?