benm soruma cvp vermiyonuz ondan konusmuom??küsüm!!!
celencim vişne işini bilmiyom ama ne birası gıııııı çocuğu sarhoş mu edecen şimdiden şaka yapıyon heralde
bıtanem gecmiş olsun inş. tekrarlamaz üzülmeCelencimmmm..erdinmi anammkafamçokkarıştı evet Allah'a şükür iyiyiz ama oğlumun bi ameliyatlık durumu var açıkcası:çok üzgünüm: yani aslında durum şöyle bunu daha önce burada paylaşmamıştım..oğlum 20-25 günlükken boğazında(çenesinin altında)minik bi sivilce gibi bişey çıktı.sonra oğlum üst solunun yolu enfeksiyonu oldu.ve bu şişlik büyüdü.aile büyükleri bunun kan çıbanı olduğunu söyledi.mercimek tanesi gibi bişeydi..(ben hiç kan çıbanı görmedim.bilenler nasıl göründüğünü tahmin edebilir)tabi biz eşimle hemen hastaneye gittik.çocuk cerrahı bunun tiroglossal kist olduğunu söyledi.bebek 5 kilo olduğunda ameliyatla almamız gerek dedi.kendi dr.umuz ameliyatlık bişey değil bu bekleyin dedi.hergün tentürdüyot benzeri bi antisptikle temizledik.çok üzüldük ailece.sonra bi gün bi baktım bu şey patlamış.aynı sivilce gibi.içinden sarımsı pembe bi sıvı çıktı.tekrar götürdük dr.a.adam dediki bu tekrar çıkacak.özellikle grip falan olursa çıkacak o zaman ameliyat ederiz.oğluş bugün 94 günlük Allah'a şükür şimdiye kadar hiç bişey çıkmadı.grip olmasın diye uğraşıyoruz tabi:çok üzgünüm:hani kendi kendime düşündüğümde kist patlarmı diye düşünüyorum.ve aile büyüklerine inanmak istiyorum:Saruboceq::Saruboceq:
belki rüyan tersine çıkar canımın içi yaa
Celencimmmm..erdinmi anammkafamçokkarıştı evet Allah'a şükür iyiyiz ama oğlumun bi ameliyatlık durumu var açıkcası:çok üzgünüm: yani aslında durum şöyle bunu daha önce burada paylaşmamıştım..oğlum 20-25 günlükken boğazında(çenesinin altında)minik bi sivilce gibi bişey çıktı.sonra oğlum üst solunun yolu enfeksiyonu oldu.ve bu şişlik büyüdü.aile büyükleri bunun kan çıbanı olduğunu söyledi.mercimek tanesi gibi bişeydi..(ben hiç kan çıbanı görmedim.bilenler nasıl göründüğünü tahmin edebilir)tabi biz eşimle hemen hastaneye gittik.çocuk cerrahı bunun tiroglossal kist olduğunu söyledi.bebek 5 kilo olduğunda ameliyatla almamız gerek dedi.kendi dr.umuz ameliyatlık bişey değil bu bekleyin dedi.hergün tentürdüyot benzeri bi antisptikle temizledik.çok üzüldük ailece.sonra bi gün bi baktım bu şey patlamış.aynı sivilce gibi.içinden sarımsı pembe bi sıvı çıktı.tekrar götürdük dr.a.adam dediki bu tekrar çıkacak.özellikle grip falan olursa çıkacak o zaman ameliyat ederiz.oğluş bugün 94 günlük Allah'a şükür şimdiye kadar hiç bişey çıkmadı.grip olmasın diye uğraşıyoruz tabi:çok üzgünüm:hani kendi kendime düşündüğümde kist patlarmı diye düşünüyorum.ve aile büyüklerine inanmak istiyorum:Saruboceq::Saruboceq:
celen yıl bası menusunu sormussun dusunmedım daha
firefox ne ki...............
canım sen naptın kuru fasulye falanmı yedindelikafaduldenbu bebek böyle huzursuzlandı.
kaçanzi kaçanzi millet kalmamış kaydirigubbakcemile bende geldim halille oturuveriorum burlarda neyse halil demeyim halilcim dieyim içelim halilciiiimm
dün kocacım bana doğumdan sonra sağlıklı kilo verme ve form tutma die bi cd almışhihoyyyt ama bana şişkosunmu demek istediiii yoksa yardımcımı olmak işstedi anlayamadım:uhm:
ayyy cağla şıkelin bebişi düşmüş:çok üzgünüm: allAhım isteyen herksin kucağını doldursun:Saruboceq:
Celencimmmm..erdinmi anammkafamçokkarıştı evet Allah'a şükür iyiyiz ama oğlumun bi ameliyatlık durumu var açıkcası:çok üzgünüm: yani aslında durum şöyle bunu daha önce burada paylaşmamıştım..oğlum 20-25 günlükken boğazında(çenesinin altında)minik bi sivilce gibi bişey çıktı.sonra oğlum üst solunun yolu enfeksiyonu oldu.ve bu şişlik büyüdü.aile büyükleri bunun kan çıbanı olduğunu söyledi.mercimek tanesi gibi bişeydi..(ben hiç kan çıbanı görmedim.bilenler nasıl göründüğünü tahmin edebilir)tabi biz eşimle hemen hastaneye gittik.çocuk cerrahı bunun tiroglossal kist olduğunu söyledi.bebek 5 kilo olduğunda ameliyatla almamız gerek dedi.kendi dr.umuz ameliyatlık bişey değil bu bekleyin dedi.hergün tentürdüyot benzeri bi antisptikle temizledik.çok üzüldük ailece.sonra bi gün bi baktım bu şey patlamış.aynı sivilce gibi.içinden sarımsı pembe bi sıvı çıktı.tekrar götürdük dr.a.adam dediki bu tekrar çıkacak.özellikle grip falan olursa çıkacak o zaman ameliyat ederiz.oğluş bugün 94 günlük Allah'a şükür şimdiye kadar hiç bişey çıkmadı.grip olmasın diye uğraşıyoruz tabi:çok üzgünüm:hani kendi kendime düşündüğümde kist patlarmı diye düşünüyorum.ve aile büyüklerine inanmak istiyorum:Saruboceq::Saruboceq:
ne var anlamıcak şişkosun deemek istemiş :roflol: anam len msnden atsana onu bana bende bi form tutuyum, malum yüz kiloya az kaldı :roflol:
benim de düştüydü zordur bilirim, bedensel acısını geçtim psikolocik acısı yetiyo, allah sabır versin ne diyek :Saruboceq:
celencim seninki sana cd hediye etmiş..benimki geçerken koltuğun koluna popo attım diye poponla dağları devirmeye başladın dediiÇok üzgünüm çoookkötükedihüso
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?