bizimkide hala ağlıo akşamları 4aylık oldu ...doktora söyledim şu gaz ilacı sub simplexten 20damla ver dedi rahatlatır dün verdm cidden okadar yırtınarak ağlamadı ben 1çay kaşığı verdim 20 damlayı kim saycak tek tek yerimseniben
evdeyiz oğlan hasta olmasaydı eşim ist.a annenlere gidelim tam 12de zile basarız diodu ama kısmet bidahaki yılbaşına artık...
ben telekomda yeni mühendisim zam beklioz bi arkadaş şunu yollamış paylaşam szinle dedim
Yeni yılın;
Kellere saç,
Hastasına maç,
Züğürde para,
Sıvacıya mala,
İşsize iş ,
Dişsize diş,
Olmayana çocuk,
Üşüyene gocuk,
Aşsıza aş,
Aşksıza aşk,
Evsize ev,
Eşsize eş,
Nazar değmişe hoca,
Evde kalmışa koca,
Dırdırcı ya akıl,
Onu çekene sabır,
Damsıza dam,
Yenimühendise zam,
Vermesini dilerim.
sağol canım benim zaten bizim evde metekareye 2gaz ilacı düşüyo :roflol:bide bunu deneyem bakım kereme iyi gelen belki yağmurada iyi gelira.s.
Dbest canim senin adin neydi ya dun benim dolu isim vardi aksam kiza bakacak olunca bu firsatta is yaptim cogu seyi kacirdim
kızlar rota aşısı yaptıranınız varmı
ben yaptırmadım canım bebeğim tam 2,5 aylık. 2. ay aşıları için sağlık ocağına gittiğimizde konuştum 3 aylıkken getir yapalım dediler zaten ağızdan veriliyor..
kızlar rota aşısı yaptıranınız varmı
Bu aralar ona hic bakmadim yorum yapmiyim simdi petek dincozun programina bakiyom sacini gordunuz mu pu hahahaa durbun gibi olmus
bizde evdeyüz.hava soğuk hem zaten bu kasvetli şehirde kimimiz varkisenağlamaKizlar yilbasinda napiyonuz
herkeslere merhabaaa..umarım hepiniz iyisinizdir.
uzuuun bi aradan sonra nihayet girebildim..arada bi okumak için geldim ama cevap yazamadan çıktım.çünkü benim oğluş gündüzleri hiç uyumaz oldu.başından ayrılamıyorum.sosyal hayatım kalmadı.çooooooooook canım sıkılıyooosenağlama
hava soğuk diye evden de çıkamıyoruz..sanırım çoğunuz aynı durumdasınızdır.şu kış bi geçse,beni evde bi Allah'ın kulu tutamaz.İstanbul kazan ben kepçe akşamlara kadar gezcem oğlumlaÇok üzgünüm çoook
bide oğlumun ağzı pamukçuk oldu..ya herkesin bebişi yeni doğduğunda olur.bizimki 3 aylıkken:uhm:3-4 gün ikimizde mahvolduk.benim göğüs uçlarımada geçti.1 gün emziremedim.ağlamaktan sesi kısıldı.tam geçti derken dün baktım yine başlamış.ağzı yanakları heryanı dolmuş.bugün yine göğüs uçlarım yanmaya başladı..karbonatlı su+dut şurubu ve kullandığı özel bi ilacı var.bunun dışında bi yöntemi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?