2008 Ekim Anneleri

sağol canım benim zaten bizim evde metekareye 2gaz ilacı düşüyo :roflol:bide bunu deneyem bakım kereme iyi gelen belki yağmurada iyi gelira.s.

muhahaha:roflol:sırnaşık şeytoplu dua sevdim bunuamin diyek

sağol canım benim zaten bizim evde metekareye 2gaz ilacı düşüyo :roflol:bide bunu deneyem bakım kereme iyi gelen belki yağmurada iyi gelira.s.

canım bu gaz ilacı kana karışmadan direk vucuttan atılıomuş diğerleri kana karışıo demişti bizim doktor sadece bunu verdi başka bişey kullanmadık biz.o dönemler kusuodu ben çok veremedim ama faydası oldu verdiğim zamanlar

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
dbest, beyazzzambak, leyla21, phatosh, sarilal, yağmur ankara

kızlar herkes napıyor bakiiimmm

ben yaptırmadım canım bebeğim tam 2,5 aylık. 2. ay aşıları için sağlık ocağına gittiğimizde konuştum 3 aylıkken getir yapalım dediler zaten ağızdan veriliyor..

biz haftaya 2.dozunu yaptırcaz çok pahalı bi aşı anacım 130ytl vermiştik ilk doza ikinci de ayndır heralde

herkeslere merhabaaa..umarım hepiniz iyisinizdir.
uzuuun bi aradan sonra nihayet girebildim..arada bi okumak için geldim ama cevap yazamadan çıktım.çünkü benim oğluş gündüzleri hiç uyumaz oldu.başından ayrılamıyorum.sosyal hayatım kalmadı.çooooooooook canım sıkılıyooosenağlama
hava soğuk diye evden de çıkamıyoruz..sanırım çoğunuz aynı durumdasınızdır.şu kış bi geçse,beni evde bi Allah'ın kulu tutamaz.İstanbul kazan ben kepçe akşamlara kadar gezcem oğlumlaÇok üzgünüm çoook

bide oğlumun ağzı pamukçuk oldu..ya herkesin bebişi yeni doğduğunda olur.bizimki 3 aylıkken:uhm:3-4 gün ikimizde mahvolduk.benim göğüs uçlarımada geçti.1 gün emziremedim.ağlamaktan sesi kısıldı.tam geçti derken dün baktım yine başlamış.ağzı yanakları heryanı dolmuş.bugün yine göğüs uçlarım yanmaya başladı..karbonatlı su+dut şurubu ve kullandığı özel bi ilacı var.bunun dışında bi yöntemi olan varmı?

selam bacular erayı uyutmayı başardım nihayet
uyanınca misafirliğe gideceğüz bugün
kız iboş merak etme diye sölüyom akşama kadar özleyin beni anacummm

nam benim ticker da gitmiş üfffff şimdik tekrardan yapcam
phatosh cum geçmiş olsun canım bu pamukçuk nasıl bişey ki:uhm:
ismini duydum hatta pamukçuk olmasın dye su verilirmiş derler diye su da içiyoz oğlumla ara sıra ama görmedim hiç yara mı oldu
yazıkk kıyamam hiç bi bebişe valla:asigim:

Bu aralar ona hic bakmadim yorum yapmiyim simdi petek dincozun programina bakiyom sacini gordunuz mu pu hahahaa durbun gibi olmus

banada profitrol die bi tatlı varya ööle geldicokacimcoook

Kizlar yilbasinda napiyonuz
bizde evdeyüz.hava soğuk hem zaten bu kasvetli şehirde kimimiz varkisenağlama
buarada konuyu actığın ii oldu.o aksam neler yapıcaksınız?
ben corba tavuk pilav bikaç çeşit meze bi kaç cesit salata pasta sigara böreği yapıcam.ayrıyeten cerez cips meyve ckolatacokacimcoook.bi bira içsek light olarmı:içelim: bide pastayı hazır pasta kekleri varya ondan aldım.ona muhallebini yapıcam belkide puding.üstüne dondurulmus vişne koyucam ama bu vişneleri çözdürmedenmi koyucam.eriyince sulanmazmı??ilk defa bööle bişi kullanıcam.kullananlar bi zaamet sööleseŞeniz

kııızz ben seni bu gece rüyamda gördüm.oğlusun ameliyat oluodu.hepimiz basında beklioduk.allaha emanet..cok şükür ufak sorun dısında iisiniz:Saruboceq:

phatoshcım canım gemiş olsu bu gün celende sizi rüyasında görmüş senin bebeğin meliya oluyo muş demekki bu sıkıntınız varmış hissetmiş ermiş gibi garı yaaaw

kıslar dün hicri yılbaşı idi ama ben unuttum yarın da miladi yılbaşımız birbirimize bol bol dua edelim inşallah bebişelrimizle eşlerimizle sevdiklerimizle hayırlı sağlıklı uzun bir ömür versin rabbim a.s.hihoyyyt:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…