2008 Ekim Anneleri

ööfff sıkıldım.kendi kendime kıllatmak heç zevkli deilÇok üzgünüm çoook ben kaçanzi.sonram görüşrük:a015:

ööfff sıkıldım.kendi kendime kıllatmak heç zevkli deilÇok üzgünüm çoook ben kaçanzi.sonram görüşrük:a015:

bende oğlanı emzirdim mıkır mıkır söylenio şimdi yatağın üstünde gel benmle oyna dio sabah brokoli patates yedirmeye çalıştım yemedi ya yüzünü buruşturuo memeyi cork cork çekio ama yetmio işte ek bişeyler yemesi lazım ama kafa basmıoCADIARZU

Ayy cagla sikele uzuldum ya neden dusmus acaba hamile olduktan sonra o yukari katlarada kosarak cikmiyodu ama allah isteyen herkse versin

ben de günlerdir şu müge anlıdaki kadın var ya cinayet olayı ona üzülüyorum. kimdir katil diye o bebelere nasıl kıyar diye. ben çok korkuyorum ve endişeleniyorum bu dünya yasanmaz hale geldi malesef. siz ne dşünüyonuz kim olabilir katil?

akrabalardan biri çıkacak bence.. allah belasını versin kim yaptıysa kötükedihüso

Bizim karsi komsunun kizida temmuzun sonuna dogru dogdu bebe doymuyo annesini galiba sutu az kilo da alamiy.o masallah benim kiz ona yaklasti memeyide emmiyo sut az geliyosa bebe emmik istemez l diyorum surekli agliyo ac galiba mama takviyesine baslasana doktor ilk 6 ay anna sutu dedi diyo salak ya yetmiyosa 6ay ac mi birakacan dun hasta olmus hast goturduler kesin doktor mamaya basla demistir

Bu aralar ona hic bakmadim yorum yapmiyim simdi petek dincozun programina bakiyom sacini gordunuz mu pu hahahaa durbun gibi olmus

günaydın kızlar
3 gündür kızım çok huysuzdu ne kucakta duruyo nede başka türlü ama dün geceden beri zirveye ulaştı uyumuyo gce bağırıyo susmuyo napacağımı şaşırdım 2. aydan sonra biraz düzelmişti ama eskisinden daha beter oldu sadece kucakta gezince biraz susuyo o da bazen

Benim kiz uc dort gundur babasi giderken uyaniyo altini degistiriyom yanima aliyorum yattigim yerden emziriyorum uyuyo bende uyuyom 11 e kadar kucuk kucaga uyuyoruz

canım ya seni endişelendirmek istemem ama bi doktora götür istersen en azından için rahatlar.. ne de olsa kış mevsimi, ne yaparsan yap çok miniklerr bu yüzden hasta olmaya çok açıklar.. doktorunu bi ara bence.. inşallah önemli değildir canım geçmiş olsun

canım bizimkide öyle uyumuyo tüm gün ağlıyo noldu bilmem tam düzeldi diyodum gene başladı-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

tabi canım bebek büyüdükçe ihtiyacı da artıo bi dolu memeyi 5dak da boşaltıo artık bizim oğlan...eşim de kızıo artık iyi beslenmiosun dio halbuki aynı yiyom benm oğlan 2.5kg doğmuştu 2.ay sonunda 5800grdı düşün sütüm yaramasa ozaman yaramazdı ama büyüdü artık bakalım mama veriom ama gönülsüz yiyo 3-4kaşık yiyo tamam benş emmeyi tercih edio bakalım öyle öyle alışcak çok uğraşmam lazım çokkkk:sm_cool:

canım bizimkide öyle uyumuyo tüm gün ağlıyo noldu bilmem tam düzeldi diyodum gene başladı-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

bizimkide hala ağlıo akşamları 4aylık oldu ...doktora söyledim şu gaz ilacı sub simplexten 20damla ver dedi rahatlatır dün verdm cidden okadar yırtınarak ağlamadı ben 1çay kaşığı verdim 20 damlayı kim saycak tek tek yerimseniben

Dbest canim senin adin neydi ya dun benim dolu isim vardi aksam kiza bakacak olunca bu firsatta is yaptim cogu seyi kacirdim

Kizlar yilbasinda napiyonuz

evdeyiz oğlan hasta olmasaydı eşim ist.a annenlere gidelim tam 12de zile basarız diodu ama kısmet bidahaki yılbaşına artık...

ben telekomda yeni mühendisim zam beklioz bi arkadaş şunu yollamış paylaşam szinle dedim

Yeni yılın;

Kellere saç,

Hastasına maç,

Züğürde para,

Sıvacıya mala,

İşsize iş ,

Dişsize diş,

Olmayana çocuk,

Üşüyene gocuk,

Aşsıza aş,

Aşksıza aşk,

Evsize ev,

Eşsize eş,

Nazar değmişe hoca,

Evde kalmışa koca,

Dırdırcı ya akıl,

Onu çekene sabır,

Damsıza dam,

Yenimühendise zam,

Vermesini dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…