2008 Ekim Anneleri

ammmmmmmman benimki evlendik evleneli o lafı söylüyo bana 48 kilo olmama rağmen söylüyodu üstelik ama sevgisinden sölediğini biliyom ben

ama sağolsun sayesinde o hırsla gittim,hamile olduğumu öğrendiğimde kaldırdğım spor aletimi yerinden çıkardım.ve gece gece spora başladım.bana durmadan beni çok sevdiğini ve her halimle güzel bulduğunu söyledi durdu.ama yok..yelkenleri suya indirmedim. bide aynaya bakıyomda harbiden popom göbeğimden büyükkaydirigubbakcemile3 adam haklı yaaa

ppaatoooş resim koyuyoz anacım sende koyanmıkaydirigubbakcemile5

nasıl sılecem
onu de bide resim gönderilen yeri de
mesajının altında edit yazıo.oraya tıkla ve sil.
imageshack.us canımın içi hade bakem görem
olabülüüü..ama hamilelik öncesi koyim..sonrasında korkarsınız belkimlülülülülülülülülülülülü

valla ben dün hamilelik öncesini koydum yemediler.o yuzden sonrasını koyeceeenn:dilcikar:

ticker ım gitmiş geri verin ulen tickerim

benimki de gitmiş noldu lem bunlara

benim kız da gece çok ıkır mıkır yaptı ikimiz de rahat uyuyamadık yani.. şimdi uyuyo bakalım ne kadar uyuyacak

ya bu bebeler dün niye kudurdu bi fikriniz var mı, valla korkumdan ahan daha yeni açtım pcyi, klavye tkıkırtısından uyancak diye hç yeltenmedim bilem pcyi açmaya, şimcik de size yetişcem diye uğraşıyom, böcüğü de yatak odasına fıydırdım sessizlkte uyusun diye, ödlerim kopuyo uyancak diye, gece sabaha kadar nasıl hır çıkarttı anlatamam, şimcik uyuyo, allahım nolur uyanmasın nolur diyip duruyom, bu yıldızlar neyin bizleri etkilermiş ya, acep dün yıldızlarla ilgili bişey olabilümü :uhm:

diyete baslamak sütü etkilermi len:uhm:

bence etkiler, süt yediklerimizden oluyo çünküm, emzikli anneler daha fazla kalori harcıyo, sen vücuda gereken kaloriyi vermezsen süt nerden olcek akıllım delikafadulden şu ek gıdalara bi geçeydik ben de yavaştan recime başlaycem, benim acımasız recimim 3 ayda beni mankene çevirir, gerçi o zaman inadıma canım bişiyler istiyo ama çare yok

ya ben de dün nette bi haber okudum, 12 yaşında bi kız çocuğu 2 yaşındaki kardeşine seni de kurtaracam kendimi de diye kardeşinin 3 yerinden bıçaklamış, biri kalbine gelmiş, sonra da kendini karnından bıçaklamış, kızın annesi babası ayrıymış, kız kardeşini bıçakladıktan sonra babasına telefon açmış kardeşimi öldürdüm şimdi de kendimi öldürcem mutlu olun diye, babası eve koşup yetişene kadar ikiisini de yerde kanlar içinde bulmuş, küçük kız ölmüş büyük kız yğun bakımdan çıkmış ama hayati tehlikesi varmış, insanları bu hale getiren bir düzenin çarkları arasında boğuşuyoruz hepimiz, allah sonumuzu hayretsin :Saruboceq:

Kizlar yilbasinda napiyonuz

benim herifin yeğeni geliyo, üçümüz başbaşa bi yılbaşı geçircez he böcüğü de unutmamak lazım dimi, dördümüz başbaşa bi yılbşı geçircez delikafadulden

hoşgeldin anacım, nasısın eyimisin dicem ama pamukçuktan şikayet etmişin, anacım her ne kadar çokbilmiş hemşire ve doktorlar su vermeyecen deseler de her emzirmeden sonra bir iki damla su ver böcüğüne, ağzını temizler pamukçuk olmaz, geçmişler olsun kuzucuğuma, öpüver yerime Şeniz

selam bacular erayı uyutmayı başardım nihayet
uyanınca misafirliğe gideceğüz bugün
kız iboş merak etme diye sölüyom akşama kadar özleyin beni anacummm

mucuks yavrum tenkyu verimaç yani, düşünceli karının hali bi başka oluyo caaanımmm, anacım benim sıpa eziyet etmesse gece resim olaylarına girelim hemi şakkıdı

ibolyyyyaaa gelmiş hoşgeldın menekseeeem

hoşbulduk anacımmmm benim sıpa yüzünden anca düştük buralara, nettirdiniz baam ben yokkene şakkıdı

benm soruma cvp vermiyonuz ondan konusmuom??küsüm!!!
ne sorduydun olm bi daha sor, zaten benim sıpa uyancak diye korkumdan hızlı hızlı okuyom delikafadulden

ah canımmm geçmiş olsun leynnn daha neler görecez allahım kuş kadar bebede ne çıbanı yaaaa :1shok:

vermessen verme kokarrrrrrr, ben bi ek gıdalara başlayım da o zaman gör sen beni, kendi dötüne göbeğine bakıp bakıp ağlayacan, aah dicen keşkem iboş gibin zayıf olabilseydim dicen, neyyyyyse şimcik kudurtmuyum seni, o zaman gelsin de göstertcem sana ben vermemeyi :mymeka: ya düşük dediniz de benim bi arkadaş vardıydı, o da hamileymiş tedavi görüyolardı, tüp bebeğe gidceklerdi tıpkı ben gibi, karı hamileyim diye mücde verdi bana, pek sevindim ay hihoyyyt

ibolya halil kokunu aldı geldi anam

aşık bana anam aşık ondan geliyo hasretime dayanamıyo zaaar naniknanik

:roflol::roflol::roflol: anam seninki de ayrı bi alemmiş yav, celen karısının deyimiyle angutmuş yani, kusura kalma da, lem bi kızıyom böle olunca, sen tosunlar gibin çocuk doğuruyon o poponla dağları deviriyon diyo, tutmayın beni çiğniyiecem :tomato::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…