ammmmmmmman benimki evlendik evleneli o lafı söylüyo bana 48 kilo olmama rağmen söylüyodu üstelik ama sevgisinden sölediğini biliyom ben
gönderiiiyim şimdide benim tek resmim yok leptopta kayıtlı
herifle cekilmiş var olurmu
ama sağolsun sayesinde o hırsla gittim,hamile olduğumu öğrendiğimde kaldırdğım spor aletimi yerinden çıkardım.ve gece gece spora başladım.bana durmadan beni çok sevdiğini ve her halimle güzel bulduğunu söyledi durdu.ama yok..yelkenleri suya indirmedim.bide aynaya bakıyomda harbiden popom göbeğimden büyükkaydirigubbakcemile3 adam haklı yaaa
ppaatoooş resim koyuyoz anacım sende koyanmıkaydirigubbakcemile5
mesajının altında edit yazıo.oraya tıkla ve sil.nasıl sılecem
onu de bide resim gönderilen yeri de
olabülüüü..ama hamilelik öncesi koyim..sonrasında korkarsınız belkimlülülülülülülülülülülülü
ticker ım gitmiş geri verin ulen tickerim
benim kız da gece çok ıkır mıkır yaptı ikimiz de rahat uyuyamadık yani.. şimdi uyuyo bakalım ne kadar uyuyacak
diyete baslamak sütü etkilermi len:uhm:
ben de günlerdir şu müge anlıdaki kadın var ya cinayet olayı ona üzülüyorum. kimdir katil diye o bebelere nasıl kıyar diye. ben çok korkuyorum ve endişeleniyorum bu dünya yasanmaz hale geldi malesef. siz ne dşünüyonuz kim olabilir katil?
Kizlar yilbasinda napiyonuz
herkeslere merhabaaa..umarım hepiniz iyisinizdir.
uzuuun bi aradan sonra nihayet girebildim..arada bi okumak için geldim ama cevap yazamadan çıktım.çünkü benim oğluş gündüzleri hiç uyumaz oldu.başından ayrılamıyorum.sosyal hayatım kalmadı.çooooooooook canım sıkılıyooosenağlama
hava soğuk diye evden de çıkamıyoruz..sanırım çoğunuz aynı durumdasınızdır.şu kış bi geçse,beni evde bi Allah'ın kulu tutamaz.İstanbul kazan ben kepçe akşamlara kadar gezcem oğlumlaÇok üzgünüm çoook
bide oğlumun ağzı pamukçuk oldu..ya herkesin bebişi yeni doğduğunda olur.bizimki 3 aylıkken:uhm:3-4 gün ikimizde mahvolduk.benim göğüs uçlarımada geçti.1 gün emziremedim.ağlamaktan sesi kısıldı.tam geçti derken dün baktım yine başlamış.ağzı yanakları heryanı dolmuş.bugün yine göğüs uçlarım yanmaya başladı..karbonatlı su+dut şurubu ve kullandığı özel bi ilacı var.bunun dışında bi yöntemi olan varmı?
hadııııı len halıl gelmeden koyakk
selam bacular erayı uyutmayı başardım nihayet
uyanınca misafirliğe gideceğüz bugün
kız iboş merak etme diye sölüyom akşama kadar özleyin beni anacummm
ibolyyyyaaa gelmiş hoşgeldın menekseeeem
ne sorduydun olm bi daha sor, zaten benim sıpa uyancak diye korkumdan hızlı hızlı okuyom delikafaduldenbenm soruma cvp vermiyonuz ondan konusmuom??küsüm!!!
Celencimmmm..erdinmi anammkafamçokkarıştı evet Allah'a şükür iyiyiz ama oğlumun bi ameliyatlık durumu var açıkcasıyani aslında durum şöyle bunu daha önce burada paylaşmamıştım..oğlum 20-25 günlükken boğazında(çenesinin altında)minik bi sivilce gibi bişey çıktı.sonra oğlum üst solunun yolu enfeksiyonu oldu.ve bu şişlik büyüdü.aile büyükleri bunun kan çıbanı olduğunu söyledi.mercimek tanesi gibi bişeydi..(ben hiç kan çıbanı görmedim.bilenler nasıl göründüğünü tahmin edebilir)tabi biz eşimle hemen hastaneye gittik.çocuk cerrahı bunun tiroglossal kist olduğunu söyledi.bebek 5 kilo olduğunda ameliyatla almamız gerek dedi.kendi dr.umuz ameliyatlık bişey değil bu bekleyin dedi.hergün tentürdüyot benzeri bi antisptikle temizledik.çok üzüldük ailece.sonra bi gün bi baktım bu şey patlamış.aynı sivilce gibi.içinden sarımsı pembe bi sıvı çıktı.tekrar götürdük dr.a.adam dediki bu tekrar çıkacak.özellikle grip falan olursa çıkacak o zaman ameliyat ederiz.oğluş bugün 94 günlük Allah'a şükür şimdiye kadar hiç bişey çıkmadı.grip olmasın diye uğraşıyoruz tabi:çok üzgünüm:hani kendi kendime düşündüğümde kist patlarmı diye düşünüyorum.ve aile büyüklerine inanmak istiyorum
belki rüyan tersine çıkar canımın içi yaa
vermeeeeeemmmmmmmlülülülülülü ben zayıflıcam sen şişko kalcan o
o bebek kayıplarını ben 7 kez yasadım.bende ii bilirim o ruhunda acılan yaraları.allahom kimseye evlat acısı yasatmasın.olmayanların kucağını doldursun olanlarınkinide korusun:Saruboceq:
ibolya halil kokunu aldı geldi anam
ya bu avatarı değiştiremiyorum bi türlükötükedihüsofenalık geçircem..hiç bi resmi kabul etmiyo..oğlanın ilk doğduğu zamanki hali kaldı burda off..bu kadar küçük boyutta fotom yok
celencim seninki sana cd hediye etmiş..benimki geçerken koltuğun koluna popo attım diye poponla dağları devirmeye başladın dedii
bu arada dualarını esirgemeyen dostlarıma sonsuz teşekkürlera.s.
ammmmmmmman benimki evlendik evleneli o lafı söylüyo bana 48 kilo olmama rağmen söylüyodu üstelik ama sevgisinden sölediğini biliyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?