2008 Ekim Anneleri

len manyak karı pc ye girsen nolcek.cd de bu angutlülülülülülü

günaydın hanımlar anca okuyup geldim gece kuşları hiçmi uykunuz gelmiyo beee

bişi sorcam bebeğiniz yakalma hareketi yapıyormu bu ayda yapması gerekiyomuş ama benim pamuğumda hala bir hareketlenme yok aslında aşırı hareketli ama oyuncak falan gördüğünde uzanmıyo sadece heyecanlanıyo sizde durum nasıl

Nabersiniz ya ben dun gece zivanadan ciktim kizima biseyler oldu ya cok huysuzlandi susturamak imkansiz ya durup durup agliyo canimi skintisindan.burnum kanadi ne babasinda ne bende hal kaldi sabah doktora goturelim dedik.memede emmiyo emzigini emiyo memeyi almiyi emzigi yavasca cikarip memeyi sokuyom hemen bi iki cekiyo anliyo basliyo zirlamaya sutun tadini degistirecek bisey yemedim sut az geliyo desem degil emmedigi ici goguslerim oldu bi tas gece de akmis islanmis camasirim felan zor bele uyuttuk sbah oldu neseli guluyo dedim bunun biseyi yok bide sogukta cikarmayalim dr gidecez diye hasta ederiz simdide iturma gezdir beni diyo kucagimda oturunca agliyo sastim kaldim

aynenmirmirmirmir

aynen

canım yeni yapıyo benim ben öncesinde elini değdirme çalışmaları yaptırmıştım sende yaptır yapar 1,2 güne kadar
ya kızlar benimki yüzüstü yatırtığımda kafayı kaldırıyo dik tutuyo ama gögüsünü tam kaldırmıyo gerçi ben yaptırmadım bu hareketi sizinkiler yapıyomu
lennnnnnnnnn bu arada hepize iyi yıkllar dedim tabi benim msjda yeni anneninki gibi manzara yok kimse takıpta iyi yıllar demediklava:

mersi boku anam.siede ii yıllar:1closedeyes:a.s.
ya benmkisi yapmıo:çok üzgünüm: napcak elleriylen oyuncaanımı tutcak?bunun sürekli yumruk eliii:çok üzgünüm:

bnmkisi ellerinin üstünde dikelebilio.bunu yaptığında 15 günlüktükaydirigubbakcemile3

mersi boku anam.siede ii yıllar:1closedeyes:a.s.
ya benmkisi yapmıo:çok üzgünüm: napcak elleriylen oyuncaanımı tutcak?bunun sürekli yumruk eliii:çok üzgünüm:
ben kucağıma alıom oyuncağıda onun hizasına asıyom ilk önce ben vuruyom ilgisini çekiyom sonrdada onun elini oyncağa dokondurup sallıyorum 3 gün böyle yaptık şimdi tutup çekiyo

len benim soru gümbürtüye gitmesin bakın helesenağlama

canım yüzüstü yatırdığımda kafasını kaldırıyo ama göğsünü çok kaldıramıyo daha sanırsam 15 güne kadr falan onuda yapar

üzülme canım iyiyıllar :teselli:

Son düzenleme:
haliiiil hosgeldin anam gela.s. menekşe yok benllen ve zambaklan idare et artıkınŞeniz napıon bakem haliiiiilllşakkıdı

eh şimdi koşuyodur o zaman dimi :roflol::roflol:

yok ama iki elinden tutunca uzun bi süre ayakta kalabilio.bi gün ööleyken resmini cekip göndericem sizehihoyyyt
hem nereye gidion kızıııım beni halilen yanlız bırakamassınkaydirigubbakcemile:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…