ne var olm ne güzel kırıştırıyoz işte ne taş koyuyon iişimize lem, ahh ahh hackr bi arkadaşım var, diyom lem pcye nasıl girilir bana göstert, olmaz diyo, ahhh bi öğretse bi öğretseeeeeee :jeyyar: şaka bi yana anacım çok şiştim yav, ben de ediym diyom o ayrobik şeylerini de şimcik ben onu edersem kalori harcıcem yidiklerim oraya harcancak eeeee o zaman böcüğe ne kalcak :uhm:
hıh güzel soru bilen varsa söylesin bende yapcamben o resmi ööe hareketli bi şekilde nasıl mail atabülürüm.kaydet diince donup kaydedio:uhm:
aynenmirmirmirmirgünaydın hanımlar anca okuyup geldim gece kuşları hiçmi uykunuz gelmiyo beee
bişi sorcam bebeğiniz yakalma hareketi yapıyormu bu ayda yapması gerekiyomuş ama benim pamuğumda hala bir hareketlenme yok aslında aşırı hareketli ama oyuncak falan gördüğünde uzanmıyo sadece heyecanlanıyo sizde durum nasıl
Nabersiniz ya ben dun gece zivanadan ciktim kizima biseyler oldu ya cok huysuzlandi susturamak imkansiz ya durup durup agliyo canimi skintisindan.burnum kanadi ne babasinda ne bende hal kaldi sabah doktora goturelim dedik.memede emmiyo emzigini emiyo memeyi almiyi emzigi yavasca cikarip memeyi sokuyom hemen bi iki cekiyo anliyo basliyo zirlamaya sutun tadini degistirecek bisey yemedim sut az geliyo desem degil emmedigi ici goguslerim oldu bi tas gece de akmis islanmis camasirim felan zor bele uyuttuk sbah oldu neseli guluyo dedim bunun biseyi yok bide sogukta cikarmayalim dr gidecez diye hasta ederiz simdide iturma gezdir beni diyo kucagimda oturunca agliyo sastim kaldim
günaydın hanımlar anca okuyup geldim gece kuşları hiçmi uykunuz gelmiyo beee
bişi sorcam bebeğiniz yakalma hareketi yapıyormu bu ayda yapması gerekiyomuş ama benim pamuğumda hala bir hareketlenme yok aslında aşırı hareketli ama oyuncak falan gördüğünde uzanmıyo sadece heyecanlanıyo sizde durum nasıl
canım yeni yapıyo benim ben öncesinde elini değdirme çalışmaları yaptırmıştım sende yaptır yapar 1,2 güne kadar
ya kızlar benimki yüzüstü yatırtığımda kafayı kaldırıyo dik tutuyo ama gögüsünü tam kaldırmıyo gerçi ben yaptırmadım bu hareketi sizinkiler yapıyomu
lennnnnnnnnn bu arada hepize iyi yıkllar dedim tabi benim msjda yeni anneninki gibi manzara yok kimse takıpta iyi yıllar demediklava:
canım yeni yapıyo benim ben öncesinde elini değdirme çalışmaları yaptırmıştım sende yaptır yapar 1,2 güne kadar
ya kızlar benimki yüzüstü yatırtığımda kafayı kaldırıyo dik tutuyo ama gögüsünü tam kaldırmıyo gerçi ben yaptırmadım bu hareketi sizinkiler yapıyomu
lennnnnnnnnn bu arada hepize iyi yıkllar dedim tabi benim msjda yeni anneninki gibi manzara yok kimse takıpta iyi yıllar demediklava:
ben kucağıma alıom oyuncağıda onun hizasına asıyom ilk önce ben vuruyom ilgisini çekiyom sonrdada onun elini oyncağa dokondurup sallıyorum 3 gün böyle yaptık şimdi tutup çekiyomersi boku anam.siede ii yıllar:1closedeyes:a.s.
ya benmkisi yapmıo:çok üzgünüm: napcak elleriylen oyuncaanımı tutcak?bunun sürekli yumruk eliii:çok üzgünüm:
bnmkisi ellerinin üstünde dikelebilio.bunu yaptığında 15 günlüktükaydirigubbakcemile3
eh şimdi koşuyodur o zaman dimi :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?