anam bizde de tam tersi olduydu bu hap neyim bi işe yaramıcak biran evvel tüp yapalım dedim kaç kere ama dr a dinletemedim napıyım ilk aylar hapla bilem yumurtlamayınca birden yıkılmıştım
allahtan dr paragöz deilmiş de sözümü dinlemedi
oyyy arkamdan ağlarmış kıyamam ben sanaaaaa:1hug:
hee ya onda sorun yokta maile eklediğimizde asağıda acılıo ya resim işte o hareketsiz.ancak ac dersen acılınca hareketlenioneye izin ver diiii, aktivex denetimi mi diyiiii
benim pamuğum işte bu hareketleri yapıyo
benim pamuğum işte bu hareketleri yapıyo
Dogru soyluyon ibolya haklisin dedin sutunu sag dolaba loy diye anam benim sutun anca doguruyodu hani hep emiyo bitiriyo acikana kadar tekrar doluyo boyle devem ediyo hep bende gerek gorup al demedim o kaplardan delu ne olur ne olmaz koy bi kenera dimi du bi daha oyle yapacam
hee ya onda sorun yokta maile eklediğimizde asağıda acılıo ya resim işte o hareketsiz.ancak ac dersen acılınca hareketlenio
kız aynı sen yaaa:1shok: dün de diicedimde unuttum.tıpkı sen:lepi: bu ayakta durmayı bnm zillide yapıo.yattığı yerde ellerini tutuna kafayı ve ayakaları kaldırıo.elinden tutup cektiğinde kendi kalkıo ve ayakta dineliokaydirigubbakcemile3
ama koşmuyo
gördük bacım allah bağışlasın kıyafeti aynı ilk resimdeki öptüm gıdığından yavrunu
kız bakın buda benimki alta bakın diğerini beceremedim
Banyo yaptirirken bizimkide korkuyo gobegi dustu ilk yikadigimiz zaman 8 gunluktu filenin kenarindan bi tuttu birakmadi banyo bitene kadar her banyoda mutlaka fileden tutar
huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuu gördünüzmü kızçemiiiiiiii
zincoyu yediydi o resimde ondan yoksa çok cazgır:jeyyar:sonunda gördük yağmur hanımı allah bağışlasın çok hanım hanım durmuş
zincoyu yediydi o resimde ondan yoksa çok cazgır:jeyyar:
he ibolya ticker diyom diğerini beceremedim şimdük niye beceremedin diye üstüme gelme he
:roflol: zinco ha yazıkkkkkkkkkkkkk, anacım yok üstüne gelmeyecem korkma, lem bu karılar niye benden korkuyo bu kadar yaf :uhm:
:roflol: zinco ha yazıkkkkkkkkkkkkk, anacım yok üstüne gelmeyecem korkma, lem bu karılar niye benden korkuyo bu kadar yaf :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?