2008 Ekim Anneleri

Kimseler yok galiba. Hepinize yeni yılda sağlık ve mutluluklar, bol kazançlar ve bol şans diliyorum

Ben de kızımı uyutursam geri döneceğim aile saadetime. Yav sinir oldum iki çift laf edecektim kimse yok :çok üzgünüm: kimsenin olmamasına sinir olmadım,sinir olduğumdan dedikodu yapacaktım yanlış anlaşılmasın

geriye dönüp baktığınızda mutlulukla anacağınız bir yıl geçermeniz dileğiyle tüm ekim annişlerini ve bebeklerini öpüyoruz oğluşumla sizi seviyoruz iyiki varsınıza.s.

nerdesiniz kızlar geçen seneden beri kimse girmemiş topiğekaydirigubbakcemile3
herkese hayırlı ömürler tüm sevdiklerinizle :1shok:a.s.

günaydın millet:dance:

biz uyandık kahvaltımızı neyim yaptık oğluşla babası oynuolar.akşam evimizin karşısında havai fişek gösterisi oldu süperdi valla onu izledik güm güm diye yeni yıla girdik...sonra da yatıık Şeniz
sizler naptınız?

herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı güzel bir 2009 diliyorum.:içelim:a.s.

saat 11 olmamıştı uyudum ben sevmiyom ya daha doğrusu bana bişey ifade etmiyor ne yılbaşı ne doğumgünü bi anlam ifade etmiyo bana allahtan kocam da benim gibi hiiiiiç sıkıntı yok yani ikimizde kendi halimizdeyiz yani

ama herkese mutlu seneler........

Aynen bende hic sevmiyorum ama yani doha dogrusu sevinemiyorum yani ne biliyim onceden dort gozle beklerdik kesin bi yerlere giderdik tombala felen oynardik gec saatlarde arabasi yenirdi on dakikalari bagira bagira sayar 2 1 0 diyince cigliklar ziplamalar bu sene hic oyle olmadi kayinvaldemde esimde hastaydi zaten kizimda sinir ettigi icin iki yorugundum bende 11 de uyuduk

uyanamadınızmı millett

kalkın açbuk çoluk çocuk saabı karılarsınız acıktı bebeler kalkın bakem

uyanmamız olm çoktaaan uyandık da evde misafir vardıydı malum sölemiştim bi sene önce çocuk pcyi zaptetti bana anca sıra geldi kaydirigubbakcemile3

anacım dün akşamüzeri benim başıma bi ağrı çöreklendiydi, akşam üzeri millete yimeni yidirdim benim böcü de uyku huysuzluğu ettiydi, gittim yatak odasında sessizce uyutayım die, bi güzel emzirdim pışpışladım uyuttum, bana da bi ağırlık çöktü, yanına azcık uzanam dedim, uyumuş kalmışım, ahan eşim geldi bi baktı benim böcük hıh hıh yapıyo parmaklarını şapur şupur emiyo ben uyuyom, :roflol: anaaaa dedim ben onu uyuttum sandıydım meğersem o beni uyutmuş dedim anam yeni yıla uyuyarak gridim, benim açımdan çok güzel bişiy demekki 1 yıl boyunca uyuycam hihoyyytkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…