2008 Ekim Anneleri

Benikm kizin gozunun capaklanmasi gecmisti seviniyodum iki gundur yine capaklaniyo ya sabah kalktim gozunun teki tutmus birbirine kuzum tek gozuyle bakiyo

yavru o sorun bizde de var, doktorumuz göz masajı yap dedi, hatta göstertti de ama ben beceremedim yapmayı, bak ben napıyom biliyonu hemen hemen her sabah banyo tasına azcık sıcak su dolduruyom, cildini yakmayacak sıcaklıkta ayarlıyom, sonra tülbenti o tasın içinde ıslayıp yüzünün heryerini siliyom, nasıl biz sabahları yüzümüzü yıkıyoz onunkisini de öyle yapıyom yani, gözünü de siliyom aynı şekilde, eğer yüzünü silmiceksen temiz bi pamuğu kaynamış ılık suya batır gözünün çapağını sil, doktorumuz böyle söylemişti, bi de geçenlerde sağlık ocağına gittiğimizde hemşire bu çocuğun gözü sürekli çapaklanıyo göz masajı yapmıyonmu dedi, yapmak istiyom ama beceremiom doktorumuz da söylemişti ama bi türlü yapamıyom dedim, o zaman gentagut diye bi damla var ondan alın dedi, antibiyotikmiş sanırsam, eğer bu şekilde yapmazsanız bebeğin gözü enfeksiyon kapar daha kötü olur dedi, mademki masaj yaparak çıkartamıyon damla yap dedi, sabah öğle akşam 1 yada 2 damla yapcakmışız, şimdi onu yapıyom, çapakları kendiliğinden akıyo, anacım doktoruna bi sor sende yap, allah korusun enfeksiyon neyin kapmasın,

bu geniz tıkanıklığından ölecem.yavrum nefes alamıyo.o damlalar işe yaramıyo.hiç bişi yapamıyorum kafam bozuluyoo

ev ganeferli mi anam, evin havası kuru olmasın sakın, ondan burnu tıkanıyo olabilir, bi de benimkisi banyonun son aşamasında bi çğırık kopartıyo, farkında olmadan sümkürüyo, olan sümükler çıkıyo kaydirigubbakcemile3, burnu kendiliğinden temizleniyo sizin öyle olmuom u :uhm:

gentagut anam o damlanın adını, bize de verdiler o damladan, ben sürekli damlatıyorum, yanlız benimki o damlaya ifrit oluyo o ayrı kaydirigubbakcemile3 yavru ayağını sıcak tut başını serin demişler, sıcacık evin içinde ne üşüyecek bence saçma, hemi şapka takıp da boğmaktan iyiidir, bak çıtırın başına ne geldi allah korusun, sanmıom ben kafası açık olduğu için olsun öyle olsa iki gözü de çapaklanır, mesela benimkinin tek gözü çapaklanıyo, bu arada tebrük ederim yavru, maşşallah sizin s ülaleyi bebeler istila etmiş , allah devamını getürsün üle kaydirigubbakcemile3 allah bahtlarını açık etsin, hayırlı ömürlü olsunlar işallah :Saruboceq:

Kizlar bisey sorcam size dogumdan sonra asi yapildi mi bana hamileyken 2 tane asi yaptilar gecen bebisin 2. Asilari icin saglik ocagina gittimde ocak ayinda gel sanada yapacax dediler

ne aşısıymış oooooooooo :uhm::1shok:

anammmm kıyamam yavrummmmmm, çimdir kötünü çimdir :roflol:

gelirsem oraya dötünü çimdirim bak :jeyyar::roflol:

sen git halili çimdirlülülülülülü sabahtan bi geldi bakındı sana göremeyince gitti.ahan şimdi kokunu almısta gelmişşutarafagitti:roflol::roflol:

sen git halili çimdirlülülülülülü sabahtan bi geldi bakındı sana göremeyince gitti.ahan şimdi kokunu almısta gelmişşutarafagitti:roflol::roflol:

develerin aşkıııı büyük olurrrrrr ya dağlar yerle biiiiiiir olucekkkkkkk ya kıyametler kopucekkkk ya da dünyaaa batıcekkkkk halil benden işte o zamannnn bıkıceeeeekkkkk, olm zekzü garıyım halil napsın onun da bi kabayatı yok :roflol: halil gel len öpücem, minik devem benim :roflol:

kızlar çok fena moralim bozuk ya:çok üzgünüm:bugün burda hava çok güzeldi.15 gündürde dışarı çıkmıyorduk. pazartesi toplanan arkadaşlar var bikere gitmiştim oraya gideyim dedim aradım yerini öğrendim.1buçuk dolmuşuyla gidecektim.bir güzel hazırlandım feyzayıda hazırladım bebe çantasınada koydum.eşim dolmuşa bindirecekti indik aşşağı beklemeye başladık erken inmişiz 5 dk.falan bekledik dolmuş gelmiyorkötükedihüso.bekle bekle yok birde ne görelim angut dolmuşçu güzergahı değiştirmiş kafasından siteye hiç uğramadan karşı yoldan geçti gitti.anam ben bir üzüldüm bir üzüldüm nerdeyse ağlayacağım eşimde üzüldü beni öyle görünce taksi çağıralımda git falan dedi ama benim hevesim kaçtı bikere.geri çıktık artık eve :çok üzgünüm:kısmet değilmiş dedik artık

Ibolya bende bi antubiyotik kullandim ama gecmedi bende hani su serum fizyolojik tuzlu sular oluyo ya onla siliyorum gozunu burnu tikanincada ondan damlatiyorum hasuruyo cikiyo icindekiler duzelmisti ama iki gundur yine oldu gecer ins bu ara cadinin elini gece kapaymadim anam sabah bi baktim gozunun ordan dudagina kadar cizmis oysaki tirnagini kesmistim kendi yuzumde denedim bacim cizmiyodu nasil becerdi bilmem torpu yapmadiydim ondan galiba

bende iyileşemedim daha öksürük var emzirirken bi öksürüom kerem korkuo yavrum gözlerini kocaman açıo offf bi iyileşseydim tam olarak....

özlem gün içinde bi kaç kez corba ksığına bal al üstüne 1-2 dAmla limon syu sık.ham yap.üstüne 1 bardak ılık su iç.3 günde kesti bnm öksürüğü.tavsiye ederim vallaa.syerimseniben

bize tobrex vermişti canm..antibiyotik bi damlaymış demekki ilkinde geçirdi ikincide geçirmedi....aynen bizim de tek göz çapaklanıo offf anam başımız bi ayık gitmioki
oğlan da mızmız girip hemen çıkıom ne doğru dürüst emio ne mama aç çocuk ya sinir oluom

kıyamaaaaamm:teselli: e sende kocanlan gitseydin bi yere.bişeyler yiyip içsen bile ii gelior hava almakyerimseniben o dolmuscunundaaaa:tomato:

Canim benim uzulme simdi hic cikamiyoruz ya disari gozumuz dusuyo normalda olsa aramayiz bu kadar gitmisiz gidememis sorun yapmayiz ama yaz gelsinde gezeriz hatta kayseriye geldiginde beraber takilalim ben bu yaz kiracam engelleri kizi hergum disari parka cikaracam anam bu bebekler bizde oldukca herseye alismak gerek bosver takma kafana

çabuk uzuyo lem tırnakları, ben de daha yeni kestiydim halbukse, sıpa sabah yanağını çizmiş, heryerimiz çizik oldu, burnunun iki yerinden çizdi, yine burnunun üstünü çizdi, bi de yanağını çizdi, hemi çiziyo hemide çığrık çğrık çığrınıyo, uykusu da tilki uykusu gibi anam uykuda da kesemiyom, ben de dinlemedim biraz önce bağırış çığrış kestim tırnaklarını, şimdi istese de çizemez :jeyyar: annem de iş mi tutuyo o aylakçılıktan tırnakları uzuyodur diye gülüyo :roflol: anacım çok sık kesmek lazım tırnaklarını hemn uzuyo

şşşşşşşş olm midesini genişletmicekmişin çocuğn heeee, iççük oynaştır bişeyler et ondan sonra emzir, lem obez mi edecen çocuğu, aç deeldir o, hır çıkartıodur aklınca,

len niye morelini bozuyon yaaa, bak biz varız, hade celeni boşver ben varım, gel anam kollrıma seni teselli ediyim lennnnnnnnn :jeyyar: kızım şaka bi yana aynı durumdayız işte hepiimiz, ben ne zamandır dışarı çıkamıyom hava soğuk, böcüğümü de bırakıp gitmeye gönlüm el vermiyo, olm takma kafana ya, yarın gidersin nolcek, ara bi arkadaşını sana glecem de, kocan götürsün getirsin, aaaaa kafanı taktığın şeye bak :mymeka:

hele bi yaz gelsin ahırından kaçmış danalar gibi hoplaya zıplaa gezmeye gidcem vallaha :roflol:

ayy kızlar size bişey diyemmi ben aylardır bu ibolyanın nickini iboyla diye okuyomuşumya:roflol:az önce özel mesaj atarken böyle biri yok deyip duruyor birde bakmtım yanlış yazmışım anammm ne güldüm kendimekafamçokkarıştı:roflol:

olur kıs ben barışmanço parkına gelirim hem bebeleri salıncakta sallarız hemde şemşamer çiteriz.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…