2008 Ekim Anneleri

günaydın annişler ne zmaan sayfayı yenilesem yenimesaj bölümünden ekim analarının mesajı var vallamaşallah ne güzel kaynatıyonuz aferin sizeha bizde birini bulursak konuşuyos kasımdakaydirigubbakcemile
ibolyacım sen neden üzülüyon canım yaw verirsin emzirdikçe vericen valla bende bazen takıyorumkafama ama napalım gidicrek bişekilde .:1hug:
ben 1ocakta gittimı ıssız adama ama bebemi bıraktığıma deymedi hiç sevmedim hemde hiç fazla büyütmüşüm gözümde herhlade ama müzikler gerçekten çok güzel ayakta alkışlarım yani ama sadece müzikleri dediğim gibi -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar süt kanllarım tıkandı sol göğsüm taş bibi ne yapcam kızlar bi çare deyin çok ağrıyo

geçmiş olsun canım.sağman gerekiyor galiba sakın ihmal etme çok canın yanabilir ama öyle bırakırsan emziremezsin ateşlenebilir kitleleşebilir antibiyotik kullanmak zorunda kalırsın.

çok güzelsin nihalcim...dişler maşallah inci gibim haa..kayserililer istila ettük lem burayı..bi kayserili daha var nisanur38 o da kayseride annesinde yakında o da gelir 4 lerizz kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım o senin güzelliğinhe valla kayserililer doldurduk topiğikaydirigubbakcemile3
gayseri:teytey:gayseri:teytey:gayseri:teytey:

kıs sen birde beni gör:1shok:bişey diyimmi benim hamileyken bile karnım çatlamamıştı şimdi karnım çatlıyordelikafadulden anaaaaaaaaaaaaaaaaam ben nerelere gidem-tatlicadiarzu-

kıs sen birde beni gör:1shok:bişey diyimmi benim hamileyken bile karnım çatlamamıştı şimdi karnım çatlıyordelikafadulden anaaaaaaaaaaaaaaaaam ben nerelere gidem-tatlicadiarzu-

Eminim kimse benim kadar catlamamistir takma kafana ben cok zayiftim hamileligimdede 25 kilo birdan alinca vucudum neye ugradigini sasirdi valla karnim komple popom komple bacaklarimin arkasi diz kapaklarima kadar gogsum felen her yerim boyle kalin kalin kirmizi cizgi aynaya bakmak istemiyorum ya bi ara bunalim gecirecedim allhtan herif hic takmiyo beniden baska kim goruyo ne dirdir edip duruyon dedi cok kotu oldum diyince sedaca zepra gibi oldun dedi ama umarsamiyo allahtan sahsen ben erkek olsam cok gozume batar surekli dile getirirdim

günaydın ekim anneleri günaydın halilo ve akadası benm kızın basına vurdu genedelikafadulden zırlayıp duruo yawlaelaelaelaelae kendini b üyük cocuk sanıo kalkmaya calısıo:uhm: söölüyorumda annecim sen daha bebeksin diyorumama inanmıo sanırsamCADIARZU

şööle bi 2 hafta daha gecsin de örümcek alalım dioz???

günaydın arkadaslar. benimkinin huysuzluğu hala devam ediyor.ibolyacığım ıssız adama gittim ve de beğendim canım tabi giriş sahnleri biraz açık ama olsun o da güzel. bebiş annemi biz gelene kadar delirtmiş.yani gelince burnumdan geldi bence sen de git kafan dağılsın

yağmurcum aynı şey benim başıma geldi biliyosun.1 haftadan çok çektim.inanılmaz ağrı yaptı.sağ canım.bak eğer renginde falan bişi yoksa yani irin kan gibi ver bebişin emsin.benim sütüm tertemizdi.1 hafta sağdım ve sağdığım sütümü boşa döktüm.ama sen bi bak bişi yoksa dökme bırak emsin bebeğin.

Benikm kizin gozunun capaklanmasi gecmisti seviniyodum iki gundur yine capaklaniyo ya sabah kalktim gozunun teki tutmus birbirine kuzum tek gozuyle bakiyo

bu geniz tıkanıklığından ölecem.yavrum nefes alamıyo.o damlalar işe yaramıyo.hiç bişi yapamıyorum kafam bozuluyoo

Kiz bizde alicaz ama erken degilmi daha yoksa zamani geldi mi ki orumcege bence erken gibi annem ayaginin ustunre cok bastirma beli agrir boyu uzamaz demisti ama

leylacım genelde erken ama istisnai durumlarda oluo.oğlan dayıya kız halaya ceker derdi büyüklerimiz.kızım halasına cekicek sanırım.o da 6 aylıkmıs yürümeye basladığındakafamçokkarıştı
gerci onun iki tane öküz abisi sorumlu bu durumdan..yazık ne cekmiş kızlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…