2008 Ekim Anneleri

he gı bnm kızda ööle.ayakta durur gibi kucağında kafa omuzda.öööle uyuyo.kucağımda bile yan yatıramıorum haaadelikafadulden

Kizlar siz dogum parasi aldiniz mi kac lira aldin bide sigortalimi calisiyodunuz

Son düzenleme:

anaaaaaa yavrum o ne yaaa ,geçmiş olsun kuzum yaaa, şimdi nasıl iyimisiniz barim:teselli:

anam içime kurt düşürmeyin leynnnnnn, len normelde heyecanlanınca yapıyo onu, oyun oynarken filan, uyurken hiç hırıltı yok, gayet sessiz uyuyo, nefes alışları da çok iyi oluyo, emerken de hırlamıyo, ben hiç ihtimal vermiodum bişi olduğuna , len yoksa olabilir mi ki :uhm:

Ulen ben kayseriyi alt ust ettim geldim bu karilar hala yatiyo

yok olm ne yatması, sıpa sabah babası gitmezden önce bi kalkıyo teee bu saate kadar, tam uyutuyom yarım saat sonra uyanıyo, anam o ara bende uyuyum diyom uyutmuyo, sabahla öğlen arası bizim genelde eziyet saatimiz oluyo anacım, şimdi fıydırdım yatak odasına, baam uyuycekmi, sesi çıkmıyo ara ara kontrol ediyom, bu arada aklıma kurt düşürdün manyak karı :mymeka:

Ibolya endiselenme kiz ben meranin dedigine baktim belirtisi yoktu felan diyince korktum hastaneye gitmeden once oyle yazdim ama biz gittik sabah hirliyodu hatta cigerlerini dinledi sorun yok dedi ki sen hic ihtimal vermiyon endiselenme sabah ben endiselendim ama sorun yok

olm devlet memurlarının doğum parası çok az, sigortalılar milyar alıyo, biz 100-200 milyon kadar anca alıyoz, bi arkadaşla konuştuydum bu konuyu, bana memurların bazı haklarının daha fazla olduğunu bu yüzden az para aldıklarını söylediydi, ben de dibini araştırmadım, aman sankim araştırsan bişiy olcek, bizimkurumda karılarn çoğunluğu doğurdu, hepsi aynı, onlar benden daha fazla araştırmışlardır, onlarda bişey çıkmadıysa bizde hiç çıkmaz, tabi sizin kurumu bilimem anacım

Celenin dedigide dogru fakulte olunca cok arastiryo benim annemin romatizmasi ozele gitti fakulteye sevk ettiler incelesinler bi diye anaaam kadin bi girdi cikamiyo bakmadigi hastalik kalmadi annem dizim sizliyo diyo bunlar gozden tut beyine kadar baktilar hergun gidiyo her ginesende tup tup kan aliyolar kadin kansiz degil kansiz yaptilar allah dusurmesin ben meran seni korkutmak icin demiyom yanlis anlama heryer ayni degil ama sen kendi doktoruna gotur

Kizlar siz bebisleri nasil giydiroyonuz ya ben az giydirsem hemen hapsuruyo usuyo diye giydiriyorum oda olmuyo bi altini aciyom sipa hapsuruyo bide sonki kara yatirmisim gibi cenesini titretiyo.

anam ben bi çıtçıtlı badi giydiriyom, badinin üstüne tülbentle belini sarıyom, onun üstüne donunu ve normel badisni giydiriom, bi de ince penye battaniyesiyle gevşek kundak yapıom, onun üstüne de polar battaniyesiyle kundak yapıyom, göğsünden aşşaası örtülü oluyo yani, gösünden yukarısı açıkta kalıyo, zatn sıpanın elini kundağın içine koymaya kalkarsam hır çıkartıo, ilk dğduğu zamanlarda yapıyodum da şimdi akıllandı artık istemyo, ben de açıkta bırakıyom, son olarak da üzerine peluş battaniyesini örtüyom, bizim ev soğuk yaa, nalet olsun kaloriferli bebek üşümesin diye geldik buraya, kömürcüye dolandırıldık, bizim apartmandaki salaklar da ellerini ceplerine sokmadılar, kala kala volkan kömürüne kaldık, volkan kömürüyle kışmı çıkar anasını satim, ara ara oda serinledi mi elektrikli sobayı yakıyom, neyse zaten taşıncam anasını satim ,burda üşüyceme gider orda üşürüm

Celencim ben calismiyom ama esim dukkaninda calisiyomusum gibi sigortami yatirdi yani calismadim ama dukkanda calisan eleman gibi sigortam yatti o bakimdam devlet dogum parasi veriyomus bende aldim

şşş o yasak aslında biliyonmu, orda burda söleyip durma :mymeka:

dr bize hapşurmak doğal refleks hemen üşüdü zannedip giydirme bırakhapşursun dedi -tatlicadiarzu-

ayy şu nili boğabilirmiyim acaba izin verirseniz gıcıkkkkkkk:mymeka:

bizimki doğduğu günden beri hep hapşuruyo zaten, benim hödük koca da bu çocuk hapşuruyo hasta mı diye diye beni az sinir etmedi, kaç aylık olduk hala hapşuruyo ama çok şükür hastalığmıız da yok, benim en çok dikkatiimi çeken altını açınca çocuk hıçkırmaya başlıyo, sizinkinde de oluo mu, çok güldürüyo beni o hali kaydirigubbakcemile3 bu arada o yemekteyiz programını hiç izlemiyom sinirimi bozuyo siz nasıl katlanıyonuz yav ordaki uyuzlara:mymeka:

Evet oyle simdi ben sigortaliyim ya ilk ay 460 lira aldik bugun 700 lira oteki ayda 200 felen yani toplam 1bucuk milyarmi ne alacakmisiz ama her ay ssk kurumuna gidip parami yatirin diyomussun yoksa yatirmiyolarmis

la olm zaten çocuk kısmı arada hırlarmış, ahan senin yazından sonra bi arkadaşım var ona sordum, dedim böle bişi olabilirmi diye, çocuklar heycanlalnınca hırlar zaten dedi, eğer göğüsten gelirse o zaman kork dedi, seninki boğazdan geliyo sadece o da ses tellerinden çıkıyo dedi, kucağına aldığın zaman sırtından sırtından kedi hırlaması gibi olursa o zaman doktora götürün durduk yere hastalığı davet etme diye de kızdı bana :çok üzgünüm: benimki heycanından yapıyo ya, uyurken hiç hırıltı yok, emerken de yok, sadece oyun yaparken öyle yapıo hızlı hızlı nefes alıyo hatta, hemi muayenee gittiğimizde dr göğsünü dinliyo yaaa, zaten haftaya gitcez du ben bi de doktora sorup emin oluyum

len aynı valla, ben önceden pamukkale üniversitesinin profesrüne gidiyodum tedavi görürkene, anam karı tedaviye başladığımız zamanlarda benden üç beş tahlil istedi, aboooğğğ bi girmişiz üniversiteye, 8 tüp kan aldılar anasını satim, kadın iğneyi batırdı damarıma, tüpleri de şak şak takıp çıkartıyo, aman benim gözüm korktu, kurbanlık koyun gibi ettiler beni orda, o sonmuş ondan sonra özel hastaneye gidiyom anasını satim, işin gücün olmucak sırf çekap amaçlı dalacan üniversiteye, gerçi onda da adamın cıcığını çıkartıyolar ya neyse kaydirigubbakcemile3

Evet oyle simdi ben sigortaliyim ya ilk ay 460 lira aldik bugun 700 lira oteki ayda 200 felen yani toplam 1bucuk milyarmi ne alacakmisiz ama her ay ssk kurumuna gidip parami yatirin diyomussun yoksa yatirmiyolarmis

bizim mutemet amca yatırmıştır hehrhal, ben takip etmiyom valla, aman çekemiyom, benim herf sürekli kontrol ediyo zaten bana ne hacet kaydirigubbakcemile3

ulen nerdeyse bizden cok misafür var hee..noluoz len.yiyosa kayıt olunÇok üzgünüm çoook

tünaydın bacılar merancım çok geçmiş olsun arkadaslar eğer sırtını dinlediğinizde hırıltı varsa ciğerden geliyor diye biliyom ben yanıltmıyım ama birde göğsünü iyi korkumak lazımmış göğüs kısmından soğuk aldımı Allah korusun bronşit öksürük falan olabilirmiş bizim oğlan griple beraber balgamlı öksürüğe tutulduğunda göğsüne yün koyduk anında kesti öksürüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…