Aynen benim kizda oyle bide bu gezdigimiz yerdeomzumda uyumayi seviyo koydugum an agliyo geri aliyorum kucagima kaldigi yerden devam uyumadan oncede yuzunu bi surtuyo omzuma surtun surtun uyuyo su kemanci nili diyon bende deli oluyom ona album cikaracakmis ya sow yapiyo fizigi cok kotu bebe dogurmadan bozulmus o gari
merhaba kızlar....sabahtan beri hastanedeydik :çok üzgünüm: sabah kalktım baktım tamer azcık hırlıo dedim benimkine hadi fakülyete gidelim o da yarın kendi doktoruna götürürüz dedi..yok dedim ben fakülteye götürcem öyle ısrar ettim ki normalde hiç sevmem fakülteyi kalabalık die....azcık göğsü hırlıo huzurluk yok ama neyse ii tmm dedi gittik...tetkiler yapıldı röntgen istedi doktor ve daha bissürü şeeyy...sonuç hastaneye yatırcaz dedii...bronşları çok dolu zatürreye çevirmesin dedi...3 aylık ben sorumluluk alamam sizi gönderemem eve dedi...şok olduk...tabi fakültede yatmasını istemediğim için hemen doktorumuzu aradım o da medical parkta neyse anlattık onada durumu 3 aylık olduğu için gecede m.park hastanesinde nöbetçi çocuk doktoru olmayacagı için en iyi fakülte dedi ve kaldık...bronşları tıkanmış o yüzden 3 saatte bir buharla ventolin verdiler...sabahtan beri onunla uğraşıyorduk...bu gribal enfeksiyon gibi başlar devamı gelir dedi..oysaki ne burun akıntısı ne kuruluk vardı yavrumda...iştahsızlıkta olurmuş öyle bişeyde yoktu iştahıda yerindeydi..neyse şimdi eve gönderdiler sabaha kadar bekleyin başında eğer sıkışırsa hemen getirin dediler...ama şimdilik iyi çok şükür....yarın sabah yine gidecez kan değerleri temiz çıkmış ama doktor birkaçgün yatışta verebilir ilermesin diye...buharla vertolin vermeye devam edecekler.. :çok üzgünüm:
Gunaydi.n merancim ya cok uzuldum cok gecmis olsun sen dun hic girmedin bende diyom ki icimde bu meran garisi hic ugramadi bugun diyom hani dedinya yarin on seensina girsem issiz adami izlesem felan bende film izledin gezdin felen saniyorum ayy canim benimn bizde simdi doktora gitcektik kizin gozu yine capaklanmaya basladi aksamda ici kizardi ibolya bi damla adi demis ti yusufa iyi gelmis gecmisten damlanin adina bakip doktora soyluyum yazarsa alalim diye girdim ne okudum bizim ki de cok hirliyo bende bide gitmisken onu diyim diyodum dur iyice muayne ettiriyim ihmla gelmez gecn hatt buraya yazdim hirliyo diye ibolya yusufta hirliyo ama oyun yapiyo bi bak belki oda oyle yapiyodur dedi gogsunu dinledim ama ta icerden geliyo ses kiz ibos belki oyun yapmiyodur bi sor doktoruna
Ulen ben kayseriyi alt ust ettim geldim bu karilar hala yatiyo
Anaam 7 tane misafir yaziyo ula halil sulalesiyle gelmiis
yaaa ben sabah demedimmi sanaa:mymeka::roflol:
günaydın ekim analarıgünaydın halilsengözlerimebaksanab
[QUOTE=meran07;4785296]merhaba kızlar....sabahtan beri hastanedeydik :çok üzgünüm: sabah kalktım baktım tamer azcık hırlıo dedim benimkine hadi fakülyete gidelim o da yarın kendi doktoruna götürürüz dedi..yok dedim ben fakülteye götürcem öyle ısrar ettim ki normalde hiç sevmem fakülteyi kalabalık die....azcık göğsü hırlıo huzurluk yok ama neyse ii tmm dedi gittik...tetkiler yapıldı röntgen istedi doktor ve daha bissürü şeeyy...sonuç hastaneye yatırcaz dedii...bronşları çok dolu zatürreye çevirmesin dedi...3 aylık ben sorumluluk alamam sizi gönderemem eve dedi...şok olduk...tabi fakültede yatmasını istemediğim için hemen doktorumuzu aradım o da medical parkta neyse anlattık onada durumu 3 aylık olduğu için gecede m.park hastanesinde nöbetçi çocuk doktoru olmayacagı için en iyi fakülte dedi ve kaldık...bronşları tıkanmış o yüzden 3 saatte bir buharla ventolin verdiler...sabahtan beri onunla uğraşıyorduk...bu gribal enfeksiyon gibi başlar devamı gelir dedi..oysaki ne burun akıntısı ne kuruluk vardı yavrumda...iştahsızlıkta olurmuş öyle bişeyde yoktu iştahıda yerindeydi..neyse şimdi eve gönderdiler sabaha kadar bekleyin başında eğer sıkışırsa hemen getirin dediler...ama şimdilik iyi çok şükür....yarın sabah yine gidecez kan değerleri temiz çıkmış ama doktor birkaçgün yatışta verebilir ilermesin diye...buharla vertolin vermeye devam edecekler.. QUOTE]
merancım cok cok gecmişler olsun.canım daha okurken dedim üni.hastanesimiiii:1no2: bişeysi olmayan adama sırf arastırmak için dünya kadar hastalık cıkartır fakülteler.kendinde diosun bişeciği yoktu die.bence kendi doktoruna gösterin bacım.eminim hiç bişesi yoktur kuzumun allahım esirgesin hepsini.
ekim anneleri olarak topluca bi kurşun mu döktürsek ne:sm_confused: cıtır da yok nezamandır??ben en cokta kajo yu merak ediyorum:çok üzgünüm:
len halile laf atma bak: sonra tayfasını toplayıp geliokafamçokkarıştı
kız sen calısıomuydun?ne doğum parası aldın bakem?de heleCADIARZU beleş bişeyse ibolyaylan bizde alak:jeyyar: puhahaaaaa:roflol:
Kizlar siz bebisleri nasil giydiroyonuz ya ben az giydirsem hemen hapsuruyo usuyo diye giydiriyorum oda olmuyo bi altini aciyom sipa hapsuruyo bide sonki kara yatirmisim gibi cenesini titretiyo.
Celencim ben calismiyom ama esim dukkaninda calisiyomusum gibi sigortami yatirdi yani calismadim ama dukkanda calisan eleman gibi sigortam yatti o bakimdam devlet dogum parasi veriyomus bende aldim
dr bize hapşurmak doğal refleks hemen üşüdü zannedip giydirme bırakhapşursun dedi -tatlicadiarzu-
ayy şu nili boğabilirmiyim acaba izin verirseniz gıcıkkkkkkk:mymeka:
günaydın anam nasılsınız bakemmmmmmmmmm
olm devlet memurlarının doğum parası çok az, sigortalılar milyar alıyo, biz 100-200 milyon kadar anca alıyoz, bi arkadaşla konuştuydum bu konuyu, bana memurların bazı haklarının daha fazla olduğunu bu yüzden az para aldıklarını söylediydi, ben de dibini araştırmadım, aman sankim araştırsan bişiy olcek, bizimkurumda karılarn çoğunluğu doğurdu, hepsi aynı, onlar benden daha fazla araştırmışlardır, onlarda bişey çıkmadıysa bizde hiç çıkmaz, tabi sizin kurumu bilimem anacım
Ibolya endiselenme kiz ben meranin dedigine baktim belirtisi yoktu felan diyince korktum hastaneye gitmeden once oyle yazdim ama biz gittik sabah hirliyodu hatta cigerlerini dinledi sorun yok dedi ki sen hic ihtimal vermiyon endiselenme sabah ben endiselendim ama sorun yok
Celenin dedigide dogru fakulte olunca cok arastiryo benim annemin romatizmasi ozele gitti fakulteye sevk ettiler incelesinler bi diye anaaam kadin bi girdi cikamiyo bakmadigi hastalik kalmadi annem dizim sizliyo diyo bunlar gozden tut beyine kadar baktilar hergun gidiyo her ginesende tup tup kan aliyolar kadin kansiz degil kansiz yaptilar allah dusurmesin ben meran seni korkutmak icin demiyom yanlis anlama heryer ayni degil ama sen kendi doktoruna gotur
Evet oyle simdi ben sigortaliyim ya ilk ay 460 lira aldik bugun 700 lira oteki ayda 200 felen yani toplam 1bucuk milyarmi ne alacakmisiz ama her ay ssk kurumuna gidip parami yatirin diyomussun yoksa yatirmiyolarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?