ohaaaa kalın giydiryion olm o ne lan, benim ev sıcak olsa kundak bileme etmem manyak karı çocuğu çıtkırıldım mı yapcan:mymeka:
kıyamam yaabenneyaptımki ac mı acaba??aclıktan mı uyanıo ki:sm_confused:
anam ben bi çıtçıtlı badi giydiriyom, badinin üstüne tülbentle belini sarıyom, onun üstüne donunu ve normel badisni giydiriom, bi de ince penye battaniyesiyle gevşek kundak yapıom, onun üstüne de polar battaniyesiyle kundak yapıyom, göğsünden aşşaası örtülü oluyo yani, gösünden yukarısı açıkta kalıyo, zatn sıpanın elini kundağın içine koymaya kalkarsam hır çıkartıo, ilk dğduğu zamanlarda yapıyodum da şimdi akıllandı artık istemyo, ben de açıkta bırakıyom, son olarak da üzerine peluş battaniyesini örtüyom, bizim ev soğuk yaa, nalet olsun kaloriferli bebek üşümesin diye geldik buraya, kömürcüye dolandırıldık, bizim apartmandaki salaklar da ellerini ceplerine sokmadılar, kala kala volkan kömürüne kaldık, volkan kömürüyle kışmı çıkar anasını satim, ara ara oda serinledi mi elektrikli sobayı yakıyom, neyse zaten taşıncam anasını satim ,burda üşüyceme gider orda üşürüm:
olmuşmu bakımmmmmmmmmm
ben de senin gibi giydiriyorum leylacım bana da üşür gibi geliyo oysa oda 24-25 derece şuan bazen 26 derece oluyo
kız celen çıtçıtlı body nin üzerine sadece 1 kat penye az değil mi :uhm: ben dış kıyafeti ne olursa olsun içine alt-üst penye takım giydiriyom mutlaka
puhahaaaaa :roflol:lülülülülülülülülülülülü
çok biliyosan kendin anlat o zaman olm niye alay ediyon :mymeka:klava:
selam kızlar nasılsınız bakalım.ben iyiyim sabah biraz ev süpürdüm sildim sonra eşim geldi öğlen yemeğine derken kapı çaldı kargo geldi.kitaplık almıştık bisiteden benim heyecanlı kocamsırnaşık şey hemen açıp baktı parçalarına nasılmış diye.o sırada bütün odayı batırdı benimde sinirlerimi hoplattıklava:nasılsa akşam kuracaksın ne hemen açıyorsun demi.bir bekle beraber dağıtmadan düzgünce açalım.:jeyyar:
ederim tabi angut karı.yapımı cok kolay aslında cok dolandırıon anlatırken yapamadım.kızım kaç gündür imzasız bir anneye baktısenağlama sen bunun eksikliğini bilemen tabisenağlama
olmadı olamadı olamayordu:çok üzgünüm:
ederim tabi angut karı.yapımı cok kolay aslında cok dolandırıon anlatırken yapamadım.kızım kaç gündür imzasız bir anneye baktısenağlama sen bunun eksikliğini bilemen tabisenağlama
olmadı olamadı olamayordu:çok üzgünüm:
yazık sanaaaaa :1no2: :1no2:
çocukcağızın psikolojisi bilenem bozulmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?