2008 Ekim Anneleri

oooo selam kızlar herkes brda bi ben eksiğim yani. benim zilliden ancak fırsat oluyo ben gecmişi okuyana kadar o uyanıyor uçuyorsunuz masallah yetişemiyorum. misafirlerde var bayağıca

kıyamam yaabenneyaptımki ac mı acaba??aclıktan mı uyanıo ki:sm_confused:

celenim yok be hep sadece geceleri yatarken mama veriyom hatta fazlasını almıyo memeyi atıyoo
karnı tok altı kuru gülücükler saçıyo agular atıyoo ağlasa bi sıkıntısı var dicem ama gözler hep cin gibin cumartesiden beri böyleyiz:çok üzgünüm: neyse 15 dk oldu uyanmadı ben biraz uzanıyım inş uyanmazz:a015:

bacım okurken ben bunaldım o kadar giydirdikten sonra çocuğu nasıl buluyon ben -30 derecede dışarı çıkarırken bile bu kadar giydirmiyorum ya napıyon sen dışarı çıkarken çıtçıtlı badi tpenye tulum ceket ve polar battaniye hepsi bu kadar
evdede kolsuz çıtçıtlı badi ve penye tulum o kadar ve bu halde bile uyrken emerken terliyo ne yelek ne ceket giydiriyom

selam kızlar nasılsınız bakalım.ben iyiyim sabah biraz ev süpürdüm sildim sonra eşim geldi öğlen yemeğine derken kapı çaldı kargo geldi.kitaplık almıştık bisiteden benim heyecanlı kocamsırnaşık şey hemen açıp baktı parçalarına nasılmış diye.o sırada bütün odayı batırdı benimde sinirlerimi hoplattıklava:nasılsa akşam kuracaksın ne hemen açıyorsun demi.bir bekle beraber dağıtmadan düzgünce açalım.:jeyyar:

olm bende öyle giydiryom len, ben sadece fazladan penye battanyieyle bi kat bi de polar battaniyeyle bi kat gevşek kundak yapıom, o da örtü niyetine oluyo yani, bazen bütün battanliyeleri çıkartıp oynaştırıyom, patik giydiriyodum onu da giydirmiyom artık, sadece çorap giydiriyom, ayakları terliyo çünkü, ne zaman altını açsam ayakları terli olduğu için üşümeye başlıyo

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
celen35, beyazzzambak, edhak, ibolya, karatay, kimselerbilmez+, leyla21+, minikpatik, prensesim33, terken, yağmur ankara+
lan bu kadar kişiyiz haliloyla ama kimsden ses cıkmii:mymeka:

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
beyazzzambak, celen35, edhak, ibolya, karatay, kimselerbilmez, leyla21, minikpatik, prensesim33, terken, yağmur ankara+
vay anasını beeeeee herkes burda

çok biliyosan kendin anlat o zaman olm niye alay ediyon :mymeka:klava:

ederim tabi angut karı.yapımı cok kolay aslında cok dolandırıon anlatırken yapamadım.kızım kaç gündür imzasız bir anneye baktısenağlama sen bunun eksikliğini bilemen tabisenağlama
olmadı olamadı olamayordu:çok üzgünüm:

ah yavrum kıyamam yazıkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3

len olm sen niye benlen uğraşıyon vallaha seninle reelde tanışmayı çok istiyom, sırf sana sarılabilmek içün kötükedihüso:roflol:

yazık sanaaaaa :1no2: :1no2:

çocukcağızın psikolojisi bilenem bozulmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…