Kiz ben cok giydiriyomusum ozaman
ulen nerdeyse bizden cok misafür var hee..noluoz len.yiyosa kayıt olunÇok üzgünüm çoook
ibolya sağol anamda geçersiz dosya tipi diyiiiiiiiiiiiiiiii niyekü
he var ya yavrum hatta geçen hafta halilo sanıp kaçmıştın yeeeeeeeeeee
Kiz ben cok giydiriyomusum ozaman
hea hatırladım hatırladım delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 aç baam hanfendü msnyi ordan anlatam cahal karı seni:mymeka:
ne giydiriyodun len sen:uhm:
Citcitli badi kilotlu corap birinci kat ustunu ince pijama ikinci kat ustune normal takim uc kat yani ama ev icinde hic battaniye ye sarmiyom sadece battaniye yatinca ortuyom ya ne biliyim hapsuruyodu usuyo diye giydirdim soguk ben usuyunce bebeyi sariyom
bu ne kızlar yaaaa halil burda çete kurmuş herhald
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
edhak, ibolya, leyla21, myprecious, terken
6 misafir popularitemiz günden güne artıyo kanımca:roflol:
kızlar dua edin bna eray ı yeni uyuttum inş uyanmaz dün gecem de kabus gibin geçti zaten 12.30- 7.00 arasında 5 defa uyandık 7 den beri de ayaktayız artıkın dayanacak halim kaalmadı bu çocuk niye birden değişti anlamadım tam da düzeni oturttuk dediyken:uhm:
kızlar dua edin bna eray ı yeni uyuttum inş uyanmaz dün gecem de kabus gibin geçti zaten 12.30- 7.00 arasında 5 defa uyandık 7 den beri de ayaktayız artıkın dayanacak halim kaalmadı bu çocuk niye birden değişti anlamadım tam da düzeni oturttuk dediyken:uhm:
ben de senin gibi giydiriyorum leylacım bana da üşür gibi geliyo oysa oda 24-25 derece şuan bazen 26 derece oluyo
kız celen çıtçıtlı body nin üzerine sadece 1 kat penye az değil mi :uhm: ben dış kıyafeti ne olursa olsun içine alt-üst penye takım giydiriyom mutlaka
Citcitli badi kilotlu corap birinci kat ustunu ince pijama ikinci kat ustune normal takim uc kat yani ama ev icinde hic battaniye ye sarmiyom sadece battaniye yatinca ortuyom ya ne biliyim hapsuruyodu usuyo diye giydirdim soguk ben usuyunce bebeyi sariyom
ben de senin gibi giydiriyorum leylacım bana da üşür gibi geliyo oysa oda 24-25 derece şuan bazen 26 derece oluyo
kız celen çıtçıtlı body nin üzerine sadece 1 kat penye az değil mi :uhm: ben dış kıyafeti ne olursa olsun içine alt-üst penye takım giydiriyom mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?