2008 Ekim Anneleri

Kiz ben cok giydiriyomusum ozaman

cok giydirme bacım.nasıl alıstırırsan öle gider.benmkindede cıtcıtlı body üstünede penye alt üst takım var.uykusundan kalkınca üstüne yün yelek giydiriyorum.ortama alısınca onuda cıkarıyorum.doğduğundan beri bööle alıstı artık sıcağı sevmio.yazın napceez bakam:uhm:

hea hatırladım hatırladım delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 aç baam hanfendü msnyi ordan anlatam cahal karı seni:mymeka:

anlatamaaazz bbana 1 hafta boyunca anlatmaya calıstı en son kendi kendime yaptım:mymeka:

ne giydiriyodun len sen:uhm:

Citcitli badi kilotlu corap birinci kat ustunu ince pijama ikinci kat ustune normal takim uc kat yani ama ev icinde hic battaniye ye sarmiyom sadece battaniye yatinca ortuyom ya ne biliyim hapsuruyodu usuyo diye giydirdim soguk ben usuyunce bebeyi sariyom

terkeeeennna.s. hani gecen konusuoduk ya bi center dan.ahan oranın adı neydüüü:uhm:

bu ne kızlar yaaaa halil burda çete kurmuş herhald
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
edhak, ibolya, leyla21, myprecious, terken
6 misafir popularitemiz günden güne artıyo kanımca:roflol:
kızlar dua edin bna eray ı yeni uyuttum inş uyanmaz dün gecem de kabus gibin geçti zaten 12.30- 7.00 arasında 5 defa uyandık 7 den beri de ayaktayız artıkın dayanacak halim kaalmadı bu çocuk niye birden değişti anlamadım tam da düzeni oturttuk dediyken:uhm:

ben de senin gibi giydiriyorum leylacım bana da üşür gibi geliyo oysa oda 24-25 derece şuan bazen 26 derece oluyo

kız celen çıtçıtlı body nin üzerine sadece 1 kat penye az değil mi :uhm: ben dış kıyafeti ne olursa olsun içine alt-üst penye takım giydiriyom mutlaka

kıyamam yaabenneyaptımki ac mı acaba??aclıktan mı uyanıo ki:sm_confused:

Hee valla hallo artti sabah 7taneydi buarada ins bebisininuykusu duzene girer anam uyumusken gitte sende yat

bilmem kıza yetio cok şükür.ha ama alt penyesinin altına kilotlu corap ve kısa corap giydiriyoum.bnm içinde önemli olan ayaklarının sıcak olması.kız cocuğu sonucta.yasakkelime

ohaaaa kalın giydiryion olm o ne lan, benim ev sıcak olsa kundak bileme etmem manyak karı çocuğu çıtkırıldım mı yapcan:mymeka:

Bende giydiriyodum dis kiyafetin altina ama bugun cikartim simdi klotlu corap citcittli badi ust takim bide yelek var artik boyle celen dogru soyluyo sicaga alisinca en ufak soguk ortamdan usutur soguguda gormeli vucu

:roflol: ulen ne seksyy karıymışım beeeeeeee, hayranlarım gün geçtikçe artıyo, bu arada myprecious seni tebrikederim anam kayıt olarak aramıza girme cesaretini gösterttin, gel öpecem Şeniz misafirler size sesleniyom yiyosa kayıt olun da celen ağzınızla burnunuzun yerini deiştirsin :roflol: bu arada edhakcum zekzü hatunum bi denem guzum bu bebeler ara ara hır çıkartıyolar, sonra yine normal düzene geçiyolar, birkaç gün eziyetini çekebiliyon, az sabret, yine eski düzene gircek bak gör Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…