heeeee tabi canım, bak yaaa ateşe körükle gidiyo, lem o bulaşıyo ama suçlu biz oluyoz :mymeka:
yaff canım idare et sende he de ya allah allah
bende ayaklarına bir inca çorap uzun kollu çıtçıtlı badi altına patikli pijama üstüne havlu çorap üstüne patik daha sonra alt üst takım giydiriyom ayakları 4 kat ama yinede kakası yeşiilll birde bebesi gazlı olanlar gazınız geçtimi ben tam rahatladık diyodumki 3 gündür yine kötüyüz ayağımda sallıyom şuan biyandanda laf yetiştirmeye çalışıyom maşallah hepinizin bebesi uslu heral
celencim palladiumumu diyon acaba?
kıslar bozuk plak gibi tekrarlayıp duruyom ama ben geçen ay 3 aralıkta bi hastalandım bide 21 aralıkta hastalandım şimdi 6 ocak hala olmadım acaba hangi tarihe göre hamilelik korkusu taşımalıyım ?
pardon???idare et derkenCADIARZU
beyazzambakın naptın bacım nasılsın
olen oku oku bitmiyor geçmişi okuyum dedim.kız leyla yeğenimi hasta edecen ha çok giydiyorsun
ben bi çıtçıtlı badi birde tulum giydiriyorum.ayağını sıkı tut ama ha.
He valla bacim usuyo diye giydirdikce giydirdim toktur bee kizdi bebegin sirtini ac dedi anan cikariyom cikariyom bebenon sirtina ulasamiyorum hakli adam bebe hareket edeniyodu ya annelik iste usuyecek yavrum diye ama soyle bisey var benim kizim terlemiyo o kadar giydiriyom hic terlemiyo terlese zaten giydirmem dogdugundan beri bi kere terledi daha
hade len
gecenlerdede sen bulastın hep baaalaelaelaelaelae ben bişi dedimmiCADIARZU
bende senlen tanısmayı cok isterdim sırf gaydırı gubbak cemile oynayabilmek içinhihoyyyt puhahaaa cok severim ama oynamasını bilmemdesenlen seke seke oynarduk:teytey::roflol:
terlemez anacım daha bebekler.sadece kafası o da emerken cok terler.bide cok sıcaklarsa ensesi terler..sen azar azar ac yavrum o cocuğu.ama birdende acma hhaaaayasakkelime
he valla ne güzel olurdu nerdeeeeeeeeeeebulaşırım olm, bana bu alemde bulaşık ibolya derler lülülülülülü lem valla geçenlerde aklıma ne geldi, len dedim bu ekim karıları keşke reelde tanışıo olsadı, keşke aynı apartmanda olsadık, hemi o zaman can s ıkıntısı da çekmezdik bi gün gayfaltıyı s ende ederdik, öğlen yemeni bende yirdik, akşam yimeni başkasında, birebir karşılıklı olunca daha güzel olurdu sankkim be :çok üzgünüm:
sağol canımın içi maşallah tüm bebeklere ben yapmadım valla ibolya yaptı:1hug:ayyy kızlar ne güzel imzalar yapmışsınız hepinizin bebelerine maşşallah çok güzellerrrr
yağmur bebeğin resimlerine de bayıldım yaa ne kadar güler yüzlü maşalahh çok güzel bi bebekkk
he anam valla süper olurdu.en azından hepimiz aynı sehirde olayydık:çok üzgünüm:bulaşırım olm, bana bu alemde bulaşık ibolya derler lülülülülülü lem valla geçenlerde aklıma ne geldi, len dedim bu ekim karıları keşke reelde tanışıo olsadı, keşke aynı apartmanda olsadık, hemi o zaman can s ıkıntısı da çekmezdik bi gün gayfaltıyı s ende ederdik, öğlen yemeni bende yirdik, akşam yimeni başkasında, birebir karşılıklı olunca daha güzel olurdu sankkim be :çok üzgünüm:
He ibolya kiz ne guzel olurdu beebelerde arkadas buyurlerdi sen ispanakli kek yapinca hepsini sen emek durumunda kalmaz herif gelmeden bitsin diye hepimize verirdin
He ibolya kiz ne guzel olurdu beebelerde arkadas buyurlerdi sen ispanakli kek yapinca hepsini sen emek durumunda kalmaz herif gelmeden bitsin diye hepimize verirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?