valla bacım dün öğleden sonradandır girmiyom kız çıldırdı herüf hasta yoksa bakardım hem görmedimde ben israili protesto ediyoz kısmı var kkda ona girdim rabbim yardımcıları olsun her kızıma okuduğumda ordaki bebelerede okuyorum rabbim yardımcıları olsune kızlar yani size söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum, ben akşamdan beri çocuu babasına atıp çocuk zırıl zırıl ağlaken umursamaıp filistin için bişeyler yapmaya uğraşıyorum siz buraya attığım linke tıklamamışsınız bile:çok üzgünüm:
tünaydın herkeslere.kızlar ben evden dışarı çıkmadan bebişimi hasta etmekle rekortmen bir anne oldum galiba.evden dışarı çıkmadı ama hasta oldu anlamadım.burnu akıyo ve şu hırıltı 2 kat daha arttı.birkaç gündür 1.30 da yatmaya alıştı.5 saat uyumuyo.7 de yada 8 de kalkıyo ve 1.30 a kadar uyumuyo anlamadım.kucakta bi o tarafa bi bu tarafa .Allah'tan bizimkiler sizinkiler gibi düşüncesiz değil.akşam eve halası dedesi babası gelince bi çocuk sevme yarışıdır gidiyo.bi o kucağa bi bu kucağa valla Allah razı olsun bana bi emzirme düşüyo.kalabalık olmanın avantajı galiba.
deliricem kızım emmio yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa memeyi ağzına almıo.emzirmek için yatırıorum bas bas bağırıoooooooooo
deliricem kızım emmio yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa memeyi ağzına almıo.emzirmek için yatırıorum bas bas bağırıoooooooooo
Canim benim ya bi sorunu var mutlaka sutun az mi geliyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?