2008 Ekim Anneleri

günaydın mı deseeeeem günaymadımı deseeeem bilemiorumsenağlama cemre cıldırmıs gibi.gece yarıma kadar uyumadı.tam yatağına yatırıyoruz tekrrar cığlıksenağlama en son uyuttum yanımıza yatırdım.e tabi ozamanda ben uyuyamadım öküz ezer die gecede hep uyandı.cıldırma noktasındayım.bu kadar uyanık kalmaya uyur dedim.ama 7 de bi kalktık alllahım nası ağlıo emmiosenağlama kucağıma alıp gezdirince susuo. emmek için yatırınca basıo cığlığı.gaz sancısı gibiş geldi bana.oturdum havlu ütüledim karnıına bastım.yıktı ortalığı.valla ne yalan söliim bende hıckıra hıckıra ağladımsenağlama
kimsem yok bu lanet sehirdesenağlama biraz bakında kafam sakinlesin diyebileceğim kimse yoksenağlama depresyona girmek üzereyim.

celen bacım aç saç kurutma makinasını benimkine iyi geliyo sakinleşiyo bi dene bakım uzaktan karnına tut ayaklarına biraz faydası olur belki benim makina sürekli fişte takılı bak bende yalnızım kimsem yok burda eşim tüm gün okulda zaten grip olmuş odaya bile uğramıyo akşamları gelip tutuyodu hasta olunca oda yok geçcecek bu günler bacım sıkma canının
bide aklıma geldi acaba doymuyomu artık

valla bacım dün öğleden sonradandır girmiyom kız çıldırdı herüf hasta yoksa bakardım hem görmedimde ben israili protesto ediyoz kısmı var kkda ona girdim rabbim yardımcıları olsun her kızıma okuduğumda ordaki bebelerede okuyorum rabbim yardımcıları olsun

celencim yağmurcum hep aynı durumdayız. durmuyor bu kız ne yapsam olmuyor uyuyamıyor hep aynı sıkıntılarımız ne zaman gececek bunlar. ben de burda yalnızım depresyona girmemek içinbaska seylere yöneliyorum. yağmurcum benim eşim de aksama kadar okulda ama gelince beni kurtarıyor.dün yemek bile yapamadım suan sallıyorum bi yandan. valla bilmiyorum fikri olan varsa paylasalımm

günaydın kızlar
hem öyle her şeye üzülmeyin hepimiz yalnızız burda birbirimize arkadaş olduk işte bebişlerimiz de var canları sağolsun hem en yakın arkadaşınla konuşamadığımız şeyleri burda rahat rahat dile getirebiliyoruz üzülmeyin hiçbişeye

Gunaydin kizlar sabaha sitemli baslamissiniz ya gercekten anne ol.ak cok zor yanlizsiniz yaninizda biraleri de olsa sonucta anna sizsiniz kimse senin cocuguna senin gibi bakamazki bek yanliz degilim annem yakinimda oturuyo cagirsam yarim saatte burda ama herkes kendi derdinde kayinvaldemle oturuyom zaten oda calisiyo bildiginiz gibi dukkanda ama aksamdan aksma evdebi banyosunda yardimci bide aksam sevmek icin aliyo biraz bulasik feln hallderken zaten aksamlar kisa yorgun hemen yatiyo heriften hic hayir yok zaten bende ayni sizin durumunuzdayim yanliz degilim ama yanlizim dun gece sinirlerim ayaga kalkti valla ama yapmamiz gereken tek sey sabretmek bi yaz gelseydi biraz rahatlardik bebelerde sikiliyo valla

yağmurcum benimki ağladı ağladı sonra uykuya daldı. ama hareketli hareketli sanki hemen uyanacak gibi. sırtına karnına masaj yapmayı denesen iyi oluyor gibi. bi de karnını sıcak tut belki sancısı vardır. ben bunların hepsini denedim bazen sonuç veriyor.uyurken bir melek oluyor bebeğim canım benim. herseye rağmen onu çok seviyorum. hayatımın anlamı o benim ya. iyiki varlar. Allah yokluklarını göstermesin.

ah leylacım okudum yazdıklarını. insan eşinden böyle bir durumda destek bekliyor. senin olayında da eşin düşüncesizlik yapmış.hiç akıllarına gelmez ki bu kadının psikolojisi ne durumda. forumdaki herkes bundan yakınıyor. benimki allahtan öyle değil ama bazen tutuyor damarı. sen de üzülme takma kafana. bizim durumumuzun bence havalarla da alakası var. hava güneşliyken ben daha ii oluyorum bunu farkettim. burda kaç gündür yağmur durmuyor odadan bile çıkmaya korkuyorum zaten hasta olacak diye

tünaydın herkeslere.kızlar ben evden dışarı çıkmadan bebişimi hasta etmekle rekortmen bir anne oldum galiba.evden dışarı çıkmadı ama hasta oldu anlamadım.burnu akıyo ve şu hırıltı 2 kat daha arttı.birkaç gündür 1.30 da yatmaya alıştı.5 saat uyumuyo.7 de yada 8 de kalkıyo ve 1.30 a kadar uyumuyo anlamadım.kucakta bi o tarafa bi bu tarafa .Allah'tan bizimkiler sizinkiler gibi düşüncesiz değil.akşam eve halası dedesi babası gelince bi çocuk sevme yarışıdır gidiyo.bi o kucağa bi bu kucağa valla Allah razı olsun bana bi emzirme düşüyo.kalabalık olmanın avantajı galiba.

ya meran bak benim kızın hırıltısı var diye burda bas bas bağırıyorum.burnundan nefes alamadığı bile oluyo.senin bebişin rahatsızlığını bi sayarmısın bana lütfen.hemen götüreyim ben de.Allah korusun böle bişi olmasın bizde de.2 gündür daha beter.burnu tıkanıyo,sümük birikiyo.peçeteyle temizliyorum ama genzine tıkanıyo.sizinde mi öle.ordaysan nolur cevap yaz.

Eylul canim benim kizimda hirliyo ve surekli burnu tikaniyo ilik suyu burnunu damlatiyorum yumusuyo burnunun icindekiler hapsuruyo hemen cikiyo oyle yapabilirsin ben dun doktora goturdum bakti cigerleinde sorun yok dedi bazen bebekler hirlaya biliyo

geçmiş olsun canım.sakınan göze çöp batarmış derlerya öyle hakkaten.kalabalık olma konusundada şanslısın vallayerimsenibenbizde eşim ve ben birbirimize destek olmaya çalışıyoruz napalım bunada şükür:Saruboceq:

deliricem kızım emmio yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa memeyi ağzına almıo.emzirmek için yatırıorum bas bas bağırıoooooooooo

deliricem kızım emmio yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa memeyi ağzına almıo.emzirmek için yatırıorum bas bas bağırıoooooooooo

celencim benimde epeydir öyle emmek istemiyor.saatlerce emmediği oluyor:çok üzgünüm:bende biraz uyutup (tam uyutmuyorum az daldırıyorum)öyle emziriyorum o zaman güzel emiyor.canım artık büyüyorlar eskisi gibi öyle zırt bırt emmiyorlar sanırımkafamçokkarıştıbenimki iyice acıkınca emiyor.seninde mutlaka öyledir sıkma canını:teselli:

Canim benim ya bi sorunu var mutlaka sutun az mi geliyo acaba

göğsüm sızlıo artık okadar doldu.akmaya basladı.sağmak istemiyorum olurda emmek isterse boş olmasın göğsüm.en son 12 de emdi.şimdi uyuyo.sol göğsümü teee sabah 8 de emdi.taş gibi oldu göğsüm.memeyi ağzına almıo bilesenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…