2008 Ekim Anneleri

öölede yaptım nihalim.dalmadan yatırdım emmeye.gözleri bi actı yine basladı ağlamaya.hem ac hem uykusu varsenağlama cok ama cok moralim bosuukksenağlamasenağlamasenağlama

öölede yaptım nihalim.dalmadan yatırdım emmeye.gözleri bi actı yine basladı ağlamaya.hem ac hem uykusu varsenağlama cok ama cok moralim bosuukksenağlamasenağlamasenağlama

kızım sende canını sıkacak şey arıyorsun 3-4 saat için üzülme şimdi uyanınca bir emer hepsini boşaltır göğsünün.benimki dün akşam kaç saat emmedi biliyormusun.4 saat emmedi tam.ama neşeside çok yerindeydi.bende zorlamadım yatarken bir emdi uyudu.aç olsa uyumaz seninkide.baktın olmuyor birde sağıp verirsin a.s

ya ama sennki neşeliymiş.benmki geceden beri ağlıo.o kadar huzursuz ki.normalde cemre en fazla 2 saat emmez.ama 2 saatin sonunda emer mutlaka.bak 12 de emdş saat kaç oldu.uyuyo şimdi omzumda.ağzıyla emme hareketi yapıo.sanırım dilini emiosenağlama

celencim bebişler büyüdükçe vücut yağ depolamaya başladığından daha az emmeye başlıyolarmış belkim cemre acıkmamıştır
ya da eray da yapıyo bazen aç ama gaz sancısı olduğu zaman kaka çıkarana kadar memeyle kavga ediyo almıyo ağlıyo belkim öyle de olabilir üzülme tatlım eminim düzelir
göğsünü biraz sağ ama boşaltma hem acın geçer hemde boşa akmaz

oy kurban olurumcanım uyuyorsa bidaha dene emzirmeyi.gazı falan vardır belki sıcak havlu koy araklarına.ve sıkma canını sen ne kadar relax olursan herşey o kadar yolunda gider:lepi:

millet şimdi hürriyetten okuduğum kadarıyla avrupa yakası yaprak dökümü binbir gece kurtlar vadisi
kriz nedeniyle çekimlerini durdurmuşşsenağlamasenağlama
yaprak dökümü olmadan çarşambalar hiç bi anlam ifade etmicek:çok üzgünüm:
allahtan aşkı memnu yu da durdurmamışlar o devam ediyomuş

merhabalar ben aranızda yeniyim benim oğlumda 1 haftadır çok huysuz emmeside azaldı bakıyorumda herkes bundan şikayetçi.2 ay 1 haftalık oldu.demek ki bu dönem böle geçicek..Allah kolaylık versin cümlemize...

celencim gecen hafta ayseceren de öyle yapıyordu memeyi aldığında basıyordu ağıdı. sırf bunun için doktora gittim gazı olabileciğini söyledi bi de göğsün terli olabilir tuzlu olabilir dedi sık sık karbonatlı suyla sil sonra da ılık suyla sil dedi. şimdi bu sorun geçti ama şimdi de ağlama krizine giriyor. aç olmasını dert etme aç olsa uyuyamaz.ve her zaman aynı şekilde emmezlermiş. büyüdükçe daha az emerlermiş.canını sıkma düzelir hersey. bence senin psikolojin de etkiliyor bunu moralini bişeye bozma bebeleri etkiliyor

effekaan aramıza hoşgeldin canım . gerçi ben de yeniyim ama olsun. burda böyle paylaşıyoruz işte bişeyleri. bebeler bunaltınca geliyoz senin de katılman güzel canım

emzirdim şükür.ayakta emdi.gezdirerek yane!!o da 10 dk(

iide bütün gereksiz diziler devam ederken neden en cok izlenenleri kaldırdılar kiÇok üzgünüm çoook nezamana kadarmıs acepCADIARZU
merhabalar ben aranızda yeniyim benim oğlumda 1 haftadır çok huysuz emmeside azaldı bakıyorumda herkes bundan şikayetçi.2 ay 1 haftalık oldu.demek ki bu dönem böle geçicek..Allah kolaylık versin cümlemize...

hosgelmişen anam.moralman yıkık olmasaydım sana ii bi karsılama yaparum ama şindik canım sıkkın:a015:

AVRUPA YAKASI DA KRİZ KURBANI...

Yaprak Dökümü, Binbir Gece, Kurtlar Vadisi derken ekranın en çok izlenen dizilerinden Avrupa Yakası da kriz kurbanı oldu... Diğer pek çok dizi gibi Avrupa Yakası da kriz nedeniyle çekimlerini durdurdu. Dizi iki ay boyunca yeni bölüm çekmeyecek ve oyunculara izin verildi. atv'nin en pahalı yapımı olan Avrupa Yakası, kanal yönetiminin tasarruf tedbirleri doğrultusunda bu kararı aldı. Dizi iki ay boyunca tekrar bölümlerle ekrana gelirken, iki ay sonra yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam edecek.()

ahanda buyrun burdan yakın Çok üzgünüm çoook

slm kızlar15 gündür annemdeydim şevval senam grip oldu foşur foşur burun bi de öksürüyo.dr ilaç verdi
celencim şevvalde çığırıyodu memede dr gazdan dedi.özellikle bezinde çişliyken hafif kaka lekesi varsa gazdan ıkınmış demektir.nurse harveys gaz ilacı kullanmaya başlayalı çok rahat gazını çıkarıyo.gazdan ağlıyo ama 1-2 sırtını sıvazlayınca gort diye bi ses geliyo.rahatlıyo tamamen bitkisel.kullanabilirsin bana drumuz önerdi.benimde yku sorunu var nerdeyse 12 saat uyumuyo.sonra artık yorgunluktanuyuya kalıyo.20 dk uyuyo hemen mızırdanıyo pişpişliyom uyumaya devam ediyo.sadece bu gece kesintisiz uyudu o da hasta sanırım ondan.bizim ekimin öküz babalar gurubu üyesi sayın kocam sadece keyfi yerindeyken oynyo ediyo.ayy bu konuyu açmayayım snirlerim ayağa kalkıyo.öptüm hepücünüzü mis gibi uyku me bol süt diliyorum meleklerinizee

hadi yaabu akşam yaprak dökümü yok yanee üfffffffff:1closedeyes:

of uyuz oldum ya bir sürü şey yazmıştım sitenin azabına uğradım celencim biz 3 aydır bu şekildeyiz ben oğlumun cok cok emdiğini hatırlamıyorum hep sorunluyuz kavga dövüş cebelleşererk hep gazımız var ama senin kız böyle dğildi dimi geçici birşeydir bende 3 gün ncesine kadar gazımız azaldı heralde diyodumki eskiyi aratıyor şimdi kakası yeşil heralde ben üşüttüm süt soğuk geldi heralde karnını ağrıtıyo kimsem yok demişsin bak sizin ordan bizim eve 14 şb diye bir otobüs var atla ona gel bana valla bak çok güzel olur sıkınıtmız hafifler bende kendimi çok yalnız hissediyorum bugün ilk defa hava açtı vay be gökyüzü maviymiş o bile bana çok iyi geldi
inanırmsısın tuvalete bile gidemiyorum ayıptır söylemesi kabız oldum ya töbeler olsunsenağlama

kızlar şu ticker yapmanın en kolay yolu nedir? celencim müsaitsen bana anlatabilir misin. ben de fıstığımı göstermek istiyorum yaa
tickershack.com a gir.orda angel lı olan biyer var oraya tıkla.ve istenilenleri yap.en son kod cıkıcak.onu kopyala ve kontrol panelinde profil dğzenle var.oraya tıkla onun en altına in.imza bölümü var.kopyaladığını oraya yapıstır.hade bakem:mymeka:

canımsın yaa saol.bende bugun seni aklımdan geciriodum.söölesem gelirmi acaba die.ben bilmiorum anam buraları.hem benm koca erken gelii.sennki gec gelii.sen cıkıp gelsene.valla süpper olur.en azından wc ye girerükkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…