Bu da mantıklıKimseyi hastaneye çağırmamakgüzel düşünmüşsün.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da mantıklıKimseyi hastaneye çağırmamakgüzel düşünmüşsün.
![]()
Kolonya şişeleri direk hazır alsak etiketli vs baya pahalıya geliyor sanırım dimiMerhaba ben magnet hazırlattım. Kolanya olarak da tüm malzemeleri trendyoldan aldım ve hazırladım. Tatlı olarak badem şekeri düşündüm
ayy cok tatlilar ya! boyle gorunce insan nasil hevesleniyor degil miOğlucumun park beşiği ve ana kucaği teyseleriayy çook heyecanlandim kavuşmak istiyorum çokca özlem doluyum bunlarin içinde görmeyi hayal ettim gözyaşım pıttt
![]()
Ben hediyelik olarak Kolonya siparişi verdim, evime gelecek misafirler için de düz normal çikolata alacağım hastanede o haldeyken kimse başımda uzun durmasın mümkünse diye hastanede bi ikram vs yapmayacağımKızlar hastanede süsleme vs için bir kapı süsü bir de balon düşünüyorum öyle organizasyon vs değil.Bir de kolonya ve çikolata mı hazırlamak mantıklı sizce en azından gelene ikram amaçlı sizin fikirleriniz neler![]()
benim de en buyuk istek ve arzum; sahsim (doguracagimdan mecburKimseyi hastaneye çağırmamakgüzel düşünmüşsün.
![]()
eve de gelmeseler keskeBen hediyelik olarak Kolonya siparişi verdim, evime gelecek misafirler için de düz normal çikolata alacağım hastanede o haldeyken kimse başımda uzun durmasın mümkünse diye hastanede bi ikram vs yapmayacağım
28+5 te 1.510 gr di. İlk bebeğim 28+0 da 1.53 gr di.Kızlar 27+5teyim sizin bebişker kaç gramdı?
İlk dogumumu şehir dışında yaptım benim annem babam kardeşlerim ve eşimin anne ve babasi dışında kimse gelmedibenim de en buyuk istek ve arzum; sahsim (doguracagimdan mecbur), esim, annem bir de sehir disinda olmalari dolayisiyla yetisebilirler mi bilememekle birlikte esimin ailesi disinda kimsenin gelmemesi. gercek olur umarim.
![]()
eve de gelmeseler keskeekim tam okullarin acildigi donem, hastaliklar vs. baslayacak, ben cekiniyorum biraz.
Yok canım zaten çok şükür haftasıyla uyumlu suyunda gayet normal dedi o beni rahatlattı. İnşallah böyle devam eder o bi ihtimal sadece ama asıl sezeryanlık mesele bende kanama durmaması. Normal doğumda kontrol altına alınması güç olabilir diye pek niyetleri yok galiba .Kuzum şekerden dolayı bebek iri olur ama şekerine dikkat edersen normal şeyrinde ilerler dikkat etmeyenler için geçerli o. 10 günden fazla oldu arkadaşım ikizlerini doğurdu 34. Haftada bebekleri o haftaya göre baya iriydi ikizlere göre birgün küvezde kalıp çıktı ama malesef ağır saralık geçiriyorlar yine küvezdeler ve çok ani kilo veriyorlar. O yüzden şekere dikkat ediyoruz ya bebekler çok iri doğarsa ya ağır saralık geçirirler ya diyabet hastası olurlar yada ani şeker düşüşünden dolayı solunum sıkıntısı çekerler. Sen hiç irilik meselesini bu yüzden düşünme dikkat et yeterli
Evet gerçekten dikkat ediyoruz arada kaçamaklar yapıyorum ama onada diabetoloji ve Perinatoloji abartmadan az tadımlık ye dediği içinaşkım eşim de yoğun çalışıyor kışa biraz daha eve geliş saati vs rahat olur ama maalesef eşimden beklenti içinde değilim. Annemin de sağlık sorunları var kadına bir şey diyemiyorum isteyemiyorum. Bakalım o zaman gelsin de allah büyüktür ben bir şekilde atlatırım
Aşkım yok iri bebek dikkat etmezsek allah korusun olur biz dikkat ediyoruz sıkıntımız olmaz inşallah o konuda. Senin kanama hastalığın önemli olan aşkım benim doktorun en iyisini bilir karar verir. Benim de nörolojik sıkıntılar var bakalım benim ne olacak doğum zamanı.
Normal doğumda evet kontrol altına alınması zor. Sende hiç düşünme Ha sezeryan ha normal ne fark eder ki. Bende sezeryan olacam hiç umrumda değil önemli olan sağlıklı olmamızYok canım zaten çok şükür haftasıyla uyumlu suyunda gayet normal dedi o beni rahatlattı. İnşallah böyle devam eder o bi ihtimal sadece ama asıl sezeryanlık mesele bende kanama durmaması. Normal doğumda kontrol altına alınması güç olabilir diye pek niyetleri yok galiba .
Mümkünse ben de eve misafir kabul etmemeyi düşünüyorm. Kırkından sonra bakarızeve de gelmeseler keskeekim tam okullarin acildigi donem, hastaliklar vs. baslayacak, ben cekiniyorum biraz.
Aynen öyle aşkım yok benim için önemli değilNormal doğumda evet kontrol altına alınması zor. Sende hiç düşünme Ha sezeryan ha normal ne fark eder ki. Bende sezeryan olacam hiç umrumda değil önemli olan sağlıklı olmamız![]()
Sen kendini doktorunun güvenli ellerine bırak allah yardımcımız olur bir şekilde sşkım benimEvet gerçekten dikkat ediyoruz arada kaçamaklar yapıyorum ama onada diabetoloji ve Perinatoloji abartmadan az tadımlık ye dediği içinmesela geçen bi adet mini mini lokma yedim . 130lara geldim
ama ok yani
Evet aşkım sende bak duruma göre ne nasıl gelişecek .. normal doğum bende isterim ama annemde aynı hastalık var benimle 12 saat ameliyatta kaldı son kardeşimde kanama kontrol altına alınamadı,bilinmiyorduda hastalık. Çok şükür bende biliniyor özel ilaçlarım hazırlanıyor kan depolanınca vs..
Aşkım sende doktorların ne derse öyle ilerle hiç hiç önemli değil bir şekilde halledilir![]()
Sen kendini doktorunun güvenli ellerine bırak allah yardımcımız olur bir şekilde sşkım benim![]()
Bende bebeğimin kalp atışını duymak için sağlık ocağına gitmek istiyorum ama çok kilolu olunca zor duyuluyormuş ? Siz kaç kilosunuz böyle bişey var mıMuhtemelen bende öyle olurumfetal doppler mi alsam diye düşünüyorum sağlık ocağında kalp atışını dinlemek için ama sağlık ocağında ki hemşirede ne zaman endişelenirsen gel dedi
![]()
Benim ailemde okul çağında çocuk kalmadığı için bu konuda içim rahateve de gelmeseler keskeekim tam okullarin acildigi donem, hastaliklar vs. baslayacak, ben cekiniyorum biraz.
Hiç böyle bişey duymadım. Şuan 67 kiloyum ve duymuştumBende bebeğimin kalp atışını duymak için sağlık ocağına gitmek istiyorum ama çok kilolu olunca zor duyuluyormuş ? Siz kaç kilosunuz böyle bişey var mı
Ben 26+5’te ölçtürdüm bebek 1 hafta ileriden gidiyordu 27+5’teydi sizinle ayni. 1134 gram çıkti.Kızlar 27+5teyim sizin bebişker kaç gramdı?
Boşver bazıları öyle tabi bende karşılaşıyorum geçen kadın bana ikiz hamilesin ama normal doğurabilirsin dedi yani sanki onane. Tabiki normal doğum en güzeli ama herkes için uygun değilAynen öyle aşkım yok benim için önemli değilbazıları normal doğrunca madalya verildiğini felan sanıyor normal doğum şöyle böyle amann konuşup dursunlar .
Ya gerçekten sinir bozucu bu devirde milletin nasıl doğuracağını konuşabilme haklarını kendilerinde görmeleriBoşver bazıları öyle tabi bende karşılaşıyorum geçen kadın bana ikiz hamilesin ama normal doğurabilirsin dedi yani sanki onane. Tabiki normal doğum en güzeli ama herkes için uygun değil![]()