Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Kızlar çatlağı oluşan var mı ? Benim göbeğimin altında çatlak oluştu. Lierac diye bi krem var acaba etkili mi ? Kullanan var mı ya da başka bi önerisi olan
Hindistan cevizi yağı iyi geliyo bir de bne biooil kullanıyordum eskiden ama şimdi zararlı falan diyolar zaten karnıma pek elletmiyor doktorum riskliyim de, bir de ben çoook yöntem denedim ilk gebeliğimde hiç işe yaramadı büyük ihtimalle çatlayacaksa çatlıyor yani yapcak bir şey olmuyo 🩷

Kızlar selam ben sabah akşam magnezyum kullanıyorum suyu da boool bol içiyorum, alt bacaklarım ağrıyo hareket etmediğimden mi acaba? Ya da ağrıyan var mı? Üst tarafı ağrısa çok endişe ederdim önceki gebeliğinde üst bacak ağrısı ile başlamıştı doğumum ya da denk geldi bilmiyorum. Şimdi sanki kaval kemiklerim kırık gibi ağrıyo geçiyo

Kızlar çatlağı oluşan var mı ? Benim göbeğimin altında çatlak oluştu. Lierac diye bi krem var acaba etkili mi ? Kullanan var mı ya da başka bi önerisi olan
Ben Shea butter ve bio oilin yağını kullanıyorum canım hiç çatlak oluşmadı daha tavsiye ederim

Kızlar selam ben sabah akşam magnezyum kullanıyorum suyu da boool bol içiyorum, alt bacaklarım ağrıyo hareket etmediğimden mi acaba? Ya da ağrıyan var mı? Üst tarafı ağrısa çok endişe ederdim önceki gebeliğinde üst bacak ağrısı ile başlamıştı doğumum ya da denk geldi bilmiyorum. Şimdi sanki kaval kemiklerim kırık gibi ağrıyo geçiyo
Ben günde 3 magnezyum kullanıyorum ama dizlerim feci şekilde ağrıyo asla yürüyemiyorjm ve dizimi açıp kapatamıyorum bir aydır böyleyim. Doktorum hareketsizlikten ve çok kilo verdiğinden dedi

Canım bence hareketsizlikten oluyor bu ağrılar. Ben de ne zaman uzun süre yatsam bacak, bel, sırt ağrıları yaşıyorum. Ne zaman ki birkaç gün üst üste kalkıp hafif yürüyüşler yapıyorum hareket ediyorum ozaman geçiyor ağrılarım

Ben günde 3 magnezyum kullanıyorum ama dizlerim feci şekilde ağrıyo asla yürüyemiyorjm ve dizimi açıp kapatamıyorum bir aydır böyleyim. Doktorum hareketsizlikten ve çok kilo verdiğinden dedi

Canım bence hareketsizlikten oluyor bu ağrılar. Ben de ne zaman uzun süre yatsam bacak, bel, sırt ağrıları yaşıyorum. Ne zaman ki birkaç gün üst üste kalkıp hafif yürüyüşler yapıyorum hareket ediyorum ozaman geçiyor ağrılarım
Off demek ki sadece bende yok 🙁 hepimiz adına üzüldüm ben gaz problemi yaşıyorum hareket etmediğimden mecburen günde toplam 30 dk anca yürüyorumdur tuvalette girmek ve gaz çıkarmak için yürüyüş yapmak için, neyse böyle bitecek 🙏 hepimize şifa ve kolaylık versin allah❤️

Off demek ki sadece bende yok 🙁 hepimiz adına üzüldüm ben gaz problemi yaşıyorum hareket etmediğimden mecburen günde toplam 30 dk anca yürüyorumdur tuvalette girmek ve gaz çıkarmak için yürüyüş yapmak için, neyse böyle bitecek 🙏 hepimize şifa ve kolaylık versin allah❤️
Çok az kaldı canım, Allahın izniyle sağlıkla atlatalım bugünleri💕

Sırf üstü yatmak istiyorsan belinin altına bi yastık koy hafiften yüzünü falan sırf üstü gibi yap göbeğini hafif yana çevir o şekil de uyuyabilirsin Maslak göbeğin biraz yan dursun ki damara baskı yapmasın 🥰
Uykudayken deli dana gibi dönüyorum valla 🤣 nere rast gelirse çocuk dicek bu anam ne yerinde durmaz kadinmiş 🤣🤣

Merhaba tatlım. Yatarak geçiyor 😅 hiç bir iş yapmak gelmiyor içimden. Bide bel ağrısı çekiyorum 😑
Sen nasılsın
Merhaba canim💜Bende bugun hiç yatmadim uğraşip durdum evde oğluşumun park beşiği geldi onu kurdum canim çikti kurana kadar kocişe supriz olsun dedim🙂kurana kadar ayaklarim şismiş bide bugun evin yerlerini filan sildim hiç oturmadim benim ayaklar sinyal verdi 🤪şimdi yemeğimi yaptim yeni oturdum çok şükür en güzeli yatmak yat dinlen 💜

Oğlucumun park beşiği ve ana kucaği teyseleri🥺ayy çook heyecanlandim kavuşmak istiyorum çokca özlem doluyum bunlarin içinde görmeyi hayal ettim gözyaşım pıttt 🥺💙

Eklentiler

• 17538917720228711770221695020192.webp
    17538917720228711770221695020192.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 59
  • 17538918169311081046787069367900.webp
    17538918169311081046787069367900.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar hastanede süsleme vs için bir kapı süsü bir de balon düşünüyorum öyle organizasyon vs değil.Bir de kolonya ve çikolata mı hazırlamak mantıklı sizce en azından gelene ikram amaçlı sizin fikirleriniz neler🌸

Kızlar hastanede süsleme vs için bir kapı süsü bir de balon düşünüyorum öyle organizasyon vs değil.Bir de kolonya ve çikolata mı hazırlamak mantıklı sizce en azından gelene ikram amaçlı sizin fikirleriniz neler🌸
Merhaba ben magnet hazırlattım. Kolanya olarak da tüm malzemeleri trendyoldan aldım ve hazırladım. Tatlı olarak badem şekeri düşündüm

Kimseyi hastaneye çağırmamak 😅 güzel düşünmüşsün. 😇

Merhaba canım.
Ben oğlumda sleppy natural kullandım. Bundada pişik yapmazsa onu kullanicam. Ama hastane çantam için küçük paket bulamadım 1 numara sleppy. O yuzden önlem aldım. Çanta için.
Teşekkür ederiimm aklımdaki 2. marka da sleppy bakalım hangisi iyi gelecek 😊

Back
X