ağlayan bebeği nasıl sustururuz vardı.prof.dr.anlattı.ama edhak ında dediği gibi hepsi bildiğimiz seelerdi.ya benm anlamadığım ağlayan cocuğu masajla susturun dio.iide zaten bas bas bağırıpo bide yatırıp masaj yapmaya kalksam yıkar ortalığı:sm_confused:
Dun degilde evelsigun gece ibolya israile boykot diye bi link gonderdi topice sonra kimse giripte bi tana tiklamamis diye kizdi ben bebeyle uyrastim gonderdim siz zahmet etmediniz felan yazmisti bende dedimki hatta ben girdim okudum tesekkur bile ettim beni adamdan saymiyon mu dedim sadece ikumaylami sanki dedi kizidi bence ibolya ona kizdi yani ben oyle tahmin ediyorum belki oda ceza almis olabilir
Sevgili çıtır-pıtır benim bebiş 2,5 aylık oldu ben daha düzene sokamadım, ilk bebeğimin olması bende çok farklı duygular açığa çıkarttı, her kafadan bir ses çıkıyor, dün bir kitap aldım "bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler" onu okumaya çalışıyorum fırsat buldukça, hiçbir derdi yoksa bırakın yatağına kendi kendine uyusun diyor ama mümkün değil, ben öğretemedim çocuğa kendi kendine uyumayı, ayakta da değil, hem kucakta olacak hemde yürücem, yani bayağı bir keyifle uyumak istiyor, inan akşam ayak bileklerim beni taşıyamıcak zannettim, kilolarda var malum :)
beni unuttun kıs ama olsunn bi defalık affettim
ama iboşşumu gerçekten merak edyom kime polim ypıyo böle anlamadım msn de de yok
bugün celen de gelmemiş,bunlar yeni bi yer mi buldu ki knuşmak için anlamadım gitti
merhabalar
biz de dünden beri mahvolduk artık bişi olmaz diye 1 kase küçücük mercimek çorbası içtim kızcağızım hiç uyuyamadı sabaha kadar ağladı hala da keyfimiz yok ıkınıp duruyo tövbe bir daha içmem
çelen benim kızım 10 gündür ya ayakta ya uyuyarak emiyo başka türlü kesinlikle emmek istemiyo düzelir inşallah
aa cok ilginç.birsürü marka veren var.az önce mart anneleriydi sanırım gecelik arıolar.bisürü iç giyim markası + adresi vermişlerfisfisfis bende size bi pişik kremini almayın diicedim.şimdi isim vermiimmi??
Dun degilde evelsigun gece ibolya israile boykot diye bi link gonderdi topice sonra kimse giripte bi tana tiklamamis diye kizdi ben bebeyle uyrastim gonderdim siz zahmet etmediniz felan yazmisti bende dedimki hatta ben girdim okudum tesekkur bile ettim beni adamdan saymiyon mu dedim sadece ikumaylami sanki dedi kizidi bence ibolya ona kizdi yani ben oyle tahmin ediyorum belki oda ceza almis olabilir
Nihal canim yeni okudum iyiyim tatlim hacerde iyi ya bisey sorcam sutunun az oldugunu nasil anlayabiliriz simdi benim gogsum sert oluyodu iste emerken dudagini kenerindan akiyodu felan sikinca bayagi bi sut cikiyodu dun goguslerim cok yumusakti iyice bastirarak sikinca sut cikti sut ictim felen ama fayda etmedi doydumu acaba ddiye andiselendim ac olsa aglardi aglamadi ama memeyi emerken sinirlendi az oldugu icin gece de hep uyurdu 3 kere uyandi ac di herhalde yada huysuzlugundan mi uyandi aglamiyo ama
kızlar merhaba
ibolya bacım hoşgeldin yer gök inlemiş sen yokken herkesçikler seni merak ediyo nerdesin bacımmmm
hoşgeldin bacım sen gittin buralar öksüz kaldı yawsenağlama
şş ne len bu tripler:mymeka: bi havalar var sende ama??yavrum hepimiz üzülüyoruz olanlara.herkes yanıo.ben artık bakmaz oldum.ööle etkilendimki o küvezdei bebeklere gecen gece sütüm gelmedi senağlama ama ilgilenmedi kimse die bozulmanda yersiz deilmi.sen insanlığa davet et tabi.ama gerisini karsıya bırak:teselli: cok hassassın.hepimiz ööle.annelik daha ayrı bi hava kattı haberleri seyrederken.ama gerilmek ve germekte yersiz.a.s.
bu kanald ye ne oldu yaw diziler iptal sabah seda sayan da yok yılların programını da kriz vurduysa....
aşkı memnu yu izliycem bu akşam
celen doğru söylüo ibolya hepimiz üzülüyoruz tepkiliyiz ama elimizden ne gelir ki sadece israil mallarını almayarak tepki gösterebiliriz..mesela prima israil malı bebek bezinizi değiştircekmisiniz?
evet,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ya tabiki elimizden ne geliosa yapıcaz.ama bizim elimizden ürünleri boykot etmekten baska maddi destekten baska cok ta bişi gelmez.bide gönülden dua etmek.allahım zorda olan kullarının yanında olsun.ama sen o ülkeyi boykot ederken burdaki arkadaslarınıda boykotluosun.biz keyfimize bakmıoruz.şimdilik günlük hayatımızı idame ettiriyoruz.bu kadar cok gergin olmak suara en son isteyeceğim şey.cünkü en basta sorumlu olduğum bi bebek var.ama merak etme kendi bebeğim için dua etmeden tüm bebeklerin hakkında hayırlısını istiyorum sonra kendi bebeğim için dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?