yav benim zillide uyumak bilmedi.bugün aşureyi fazlamı kaçırdim nekaydirigubbakcemile3komşularım saolsun.yoksa ben aşureyi rüyamda bile göremezdimsırnaşık şey
kız leyla nasıl yapılıyo anlatsana ben hiç aşure yapmadım da.. canım çekti hem kociş de çok sever anlatıver hele
yaaa
kulaktan ölçmeyin diyorlardı ama. bakayım yetişirsem ben de aalayım
r
Herkes nassil yapiyo bilmiyorum ama ben kayinvaldemden boyle ogrendim simdi geceden ben corba kaseleri oluyoya onla bi kase nohut ve fasulyeyi islatiyorum duduklu tencerenin icine o islattigim nohut ve fasulyeyi suyunu suzup dokuyorum bi kasede yarma( burda yarma diyolar adina biliyosundur harhalde ben onceden bugdayla hep karistirirdimda )koyuyorum sihah ve sari kuru uzum kurukayisi ben seker pareyle yapiyirum incir findik fistuk ceviz karariyo diye pisirdikten sonra ustune atuyorum bide portakal kabugu rendeliyorum cok guzel aroma veriyo utunuttugum bisey yoktur ins suyunu ben goz karari koyuyorum olcmedim ama ayarlarsin iste malzemelerin ustune ciksin bayagi bunlarin hepsini duduklude yarim saat pisiriyorum pisitikten sonra seker ilave edip karistiriyorum sonra kaselere koyup uzerine tarcin ceviz hatta narla da sus yapiyorum goruntuyu renklendiryo canim ben boyle biliyom varsa degisik yapan yazssin bide oyle yapalimi
iboşun kocası buraya bızım hatun ne yazıo dıe gelse bugun alımallahhh
halıll de kım len dıcek... yaf demeyın suna sole..ne olur ne olmaz aıle facıası m ıstonuz lenn:mymeka:
Ay takiliyoruz be hem kendi diyo ask bu ask devlerin aski felen diye aman herifi de girecek olursa zahmet olacak bi 2 gun oturup gecmisi okursa halilil hayali kahraman oldugunu anlar ha haa
kızlar b.....mde bugün kulaktan ateş ölçer 20 ytl alınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben aldım harika
günaydınlaaaaaaaaaaarrrrrr
kızzzzzlara bizim burda bim yok heralde bim olmayayn tek ilçe burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?