2008 Ekim Anneleri

yav benim zillide uyumak bilmedi.bugün aşureyi fazlamı kaçırdim nekaydirigubbakcemile3komşularım saolsun.yoksa ben aşureyi rüyamda bile göremezdimsırnaşık şey

Afiyet olsun canim Bugun bizde yaptik cok seviyorum hemen iki kase yedim istesen yaparsin ne varki ben yaptim daha once bi kac kere

kız leyla nasıl yapılıyo anlatsana ben hiç aşure yapmadım da.. canım çekti hem kociş de çok sever anlatıver hele

kız leyla nasıl yapılıyo anlatsana ben hiç aşure yapmadım da.. canım çekti hem kociş de çok sever anlatıver hele

Herkes nassil yapiyo bilmiyorum ama ben kayinvaldemden boyle ogrendim simdi geceden ben corba kaseleri oluyoya onla bi kase nohut ve fasulyeyi islatiyorum duduklu tencerenin icine o islattigim nohut ve fasulyeyi suyunu suzup dokuyorum bi kasede yarma( burda yarma diyolar adina biliyosundur harhalde ben onceden bugdayla hep karistirirdimda )koyuyorum sihah ve sari kuru uzum kurukayisi ben seker pareyle yapiyirum incir findik fistuk ceviz karariyo diye pisirdikten sonra ustune atuyorum bide portakal kabugu rendeliyorum cok guzel aroma veriyo utunuttugum bisey yoktur ins suyunu ben goz karari koyuyorum olcmedim ama ayarlarsin iste malzemelerin ustune ciksin bayagi bunlarin hepsini duduklude yarim saat pisiriyorum pisitikten sonra seker ilave edip karistiriyorum sonra kaselere koyup uzerine tarcin ceviz hatta narla da sus yapiyorum goruntuyu renklendiryo canim ben boyle biliyom varsa degisik yapan yazssin bide oyle yapalimi

Son düzenleme:
Gozume uyku girmedi belki birileri vardir dedimn kalktim ama kimseecikler yok neyse geri yatiyim bari

günaydın anam.bayılecm uykusuzluktan.gece 2ydiuyudum sabah 5.45 de kalktım uyuz kızımın yüzünden.

kızlar dün kızım 11 de uyudu ama ban akıllısı 2 ya kadar uyuyamadım zaten kızım sadece ilk uykusunda düzgün uyuyo uyuyamadım bir türlü benim angut kocam babasına illa gelin falan dedi zaten kaynana kapağı buraya atmayı allahtan arıyo 15 tatilda geliriz dedi aklıma geldikçe cinleniyom resmen daha doğumda yaptıklarını hazmedemedim gene geliyo çatlayıp yarılacam ha kafayı yiycem ya dua edip duruyom inşalalh bir aksilik olur da gelmezler diye

bide cahilliğe bakarmısınız uzunyol diye bi şoför daha bulacaklarmış babasının bir arkadaşı da gelecekmiş yaw hiç tanımadığımız adam yatılı misafir gelecekmiş bi de kayınbaba zaten 10 kaynanaya bedel çay yap kahve yap çocuğa su ver yemeklerden ver ağlayınca ayaklarından tutup baş aşağı yap salla gibi bir sürü zırvalıklar herife bişi diyemiyom sen benim ailemi sevmiyon diye kavga ediyo mecbur susuyom ama şimdiden delirecem ya ikisini de............ ..... .... .... ... ..... ... biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppp
kurbanın olam celen getir kazanı napacaksan yap şu ....................

merhaba kızlarrr

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook denicem valla canım çekti ama fasulye sevmem koymıcam olur heralde çok saol tarif içinnn

valla benimkide durmadı gece 12 zor bela yattı 3te kalktı 1 saat dolandık 6da tekrar salladım yeni uyudu
kazanı kur celennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ilk sıra beyazzmbağın at bacım

iboşun kocası buraya bızım hatun ne yazıo dıe gelse bugun alımallahhh
halıll de kım len dıcek... yaf demeyın suna sole..ne olur ne olmaz aıle facıası m ıstonuz lenn:mymeka:

yokolm daha önce dedimya benim herif oraya buraya mail atar internet bankacığlı neyin karıştırır gerekli gördüğü merak ettiği şeyleri araştıırır filan yani, böyle yerlere gelmez o tehlike yok, hemi gelse de zaten biz gırgır yapıyoz derim kızmaz böyle şeylere,

Ay takiliyoruz be hem kendi diyo ask bu ask devlerin aski felen diye aman herifi de girecek olursa zahmet olacak bi 2 gun oturup gecmisi okursa halilil hayali kahraman oldugunu anlar ha haa

yok lem zaten öyle bi halt etmeye kalkarsa ki kalkmaz ben onu evirir çevirir yanaklarından öperim :roflol: eğer bana inamazsa o haliloşun hayali kahraman olduğunu yazdığımız bölümü de 2 dkkaada bulur gözüne sokar sonra da üstüne çıkar çiğnerim :tomato::roflol:

selam bacular
anam dün akşam bi aşure kaynatam dedimcokacimcoook siz de burayı kaynatmışınızklava:
neyse yorum yapmıcam tatlıya bağlanış nasılsa deşmeye gerek yok burda kardeş gibin olduk kardeşler arasında olur ufak sürtüşmeler:1hug:
hepiceğinizi seviyom :asigim: sakın hiç biriniz gitmeyin burdan olur mu valla bi gün girmeyince çok merak ediym hepiceğinizi

kızlar b.....mde bugün kulaktan ateş ölçer 20 ytl alınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben aldım harika

anaaa vallahamı, e bi de katı meyve sıkacağı varmışmış, ben herüfe ondan sipariş ettiydim, du bi de bunu sölüyüm bakim, piyasada en ucuzu 50 yetaleydi ayoldelikafadulden

günaydınlaaaaaaaaaaarrrrrr
kızzzzzlara bizim burda bim yok heralde bim olmayayn tek ilçe burası

gene banlancan yazını editle ay :roflol:

Gunaydin kizlar kazan kurululuyi yini ulan bu siralar atacak kimsem de yok be siz atin anam ben bulurum atacak valla kaynanama kiyamam herifimden cok dusunur beni herifimi atarim kaynanami atmam kayinbabam yok zaten rahmetli allah omur versin anam eltimde yok gorumcem daha cocuk yatili lise okuyo bayramdan bayrama gorurum yuzunu herif bu aralar iyi trubunde beklesin her an girebilir hoduklugu bitmiyo cunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…