anaaa vallahamı, e bi de katı meyve sıkacağı varmışmış, ben herüfe ondan sipariş ettiydim, du bi de bunu sölüyüm bakim, piyasada en ucuzu 50 yetaleydi ayoldelikafadulden
gene banlancan yazını editle ay :roflol:
yokolm daha önce dedimya benim herif oraya buraya mail atar internet bankacığlı neyin karıştırır gerekli gördüğü merak ettiği şeyleri araştıırır filan yani, böyle yerlere gelmez o tehlike yok, hemi gelse de zaten biz gırgır yapıyoz derim kızmaz böyle şeylere,
yok lem zaten öyle bi halt etmeye kalkarsa ki kalkmaz ben onu evirir çevirir yanaklarından öperim :roflol: eğer bana inamazsa o haliloşun hayali kahraman olduğunu yazdığımız bölümü de 2 dkkaada bulur gözüne sokar sonra da üstüne çıkar çiğnerim :tomato::roflol:
çok dertliyim çokiyiki psikolojim sağlam allah korkum var yosam kesin katil olurdum
çok dertliyim çokiyiki psikolojim sağlam allah korkum var yosam kesin katil olurdum
günaydın hanımlar cumanız mübarek olsun.ya dün komşular aşure yapmış getirmiş bende çok severim oturup bir güzel yedim valla.sabahta getirdi komşu onuda yedim.feryzada sabahtan beri durmuyor aşure gaz yapmış olabilürmü.????
selaamm.. herkesin cuması mübarek olsun..yaww aşure aşure diip duruonuz..bizim buralarda kimse yapmadı daha..canımız çekio..bi kasede bana yollayın.:a015:
Kiz hemso sende her geleni goturme bacim herifede birak icinde fasulye nohut varya gaz yapiyo sonra seni feyza malamat eder benden demesi ama ben herbiseyi yiyorum benim kiza bisey yapmiyo
selaamm.. herkesin cuması mübarek olsun..yaww aşure aşure diip duruonuz..bizim buralarda kimse yapmadı daha..canımız çekio..bi kasede bana yollayın.:a015:
hemşom benim herif sevmez aşureyi onlar tuzlu yaparlar zaten yoğurt süt falan koyarlar.çerkes benim kocamyerimseniben.valla napim ay dayanamadım yedim zaten yılda bir kere yiyoruzcokacimcoook
ben hazır yapıp yedim ama kızım mahvoldu çok gaz yaptı bi daha içimicem
Benim kiza bisey olmuyo ben nohut yemegide mercimik corbasida fasulyede bulgurda hepsini yedim bisey olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?