2008 Ekim Anneleri

Ya bu arada ben terkeni cok merak ettim bugun ugramadi galiba ne yapti acaba sabah aklima geldi kafama takildi int baktim yesil kanli kaka ishal diyodu bide gunde 4 5 kere yapiyosa yaziyodu terkende kacgundur yesil yapiyo 4 5 kere yapiyo gazi var diyodu ay insm korkulacak bisey yoktur isal tehlikeli diye biliyorum

evt canım aynen oyle..burada hala gergınlık olmamasından yanayım ve sozlerımın arkasındayım..celenınde dediği gıbı gırıp rahatladığımız b burası var zaten nsanlarn anlatmadğıi,soylemedığı ne dertlerı var kımbılır..sadece ıbolyadan yanlış bır cumle kuduğum ıcın ozur dıledım ben.benı yanlış anlamasın dıe..gerısı ona kalmış..

evt cankım bende mrak ettım ugramadı hıc..ne yaptı acaba goturmustur herald.e doktora ama zamanı olmamışır yazmaya.yarın ugrar herhal:CüvCüv:

bende çok merak ettim terkeni bi gelsede bişey yokmuş dese...Allahım korusun yavruşlarımızı

bu durum bana şeyi hatırlattı ya kabaca özetlersem hani okan bayülgen böyle durumlarda "biz şimdi diğer programlar (esra ceyhan vs) gibi önce ağlayıp sonra göbek atmıcaz bu bi şov programı" der ya.. durum bu işte..

kimse kimseye kırılmasın arkadaşlar kendinizi toplayın bakalımm :enbuyukkk: her topicte konuşulan konu belli..

aferin böle laf dinle kıllı karı:mymeka: yarın yolacam kıllarını hazırlandelikafadulden

mhaha benden korkman o kadar hosuma gidio ki puhahadelikafadulden
yolcam bööle tek tek bağırta bağırtadelikafadulden ayyy cok heyecanlııııdelikafadulden

gördüm gördüm burdaymış celen de yaşasınnnn ekip tamamlanıyoooo benim kız da uyuyooo

laelaelaelaelaeşimidihepnızın kıllarını ben yolcam..terledimm haaa

işte bu karı kocasınada bölee nazlanıo sonra adam uyuyoo uyuyabıldiğii kdar
muhahahhaha-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…