2008 Ekim Anneleri

Dun arkadasim yeni dogum yapmisti iste bi hafta olmus oraya gittik minicik kizi olmus onu gorunce benim kiz gozume kocaman gozuktu dana oldular bunlar artik ay bebise bi bakiyo bizimki haraket ettkce dikkatli dikkatlu bakiyo sonra bebis agladi buda onun sesinden korktu agladi aglama yarissi yaptilar

Biz gettik bebek emiyodu biz kalkarkerken hala emiyodu ay cok sasirdim dedimki masallah hic birakmadan emiyo dedim 1 saat emiyo diyo benim kizim yeni dogdugunda en fazla 20 dk emerdi simdi en fazla 10 dk emiyo

Biz gettik bebek emiyodu biz kalkarkerken hala emiyodu ay cok sasirdim dedimki masallah hic birakmadan emiyo dedim 1 saat emiyo diyo benim kizim yeni dogdugunda en fazla 20 dk emerdi simdi en fazla 10 dk emiyo

benimkide yeni doğduğunda 1 buçuk saat emdiği olurdu:1shok:ama süt gidermiydi bilmiyorum yavrum 2.760gr doğdu sonra 2.500 oldu sonrada 2.400 oldu sonrada ateşelendi 10 gün küvezde antibiyotik tedavisi gördük.canım benim heryeri delik deşik olmuştu minnacıktı kız kurban olurum şimdi resimlerine baktıkça ağlıyorum.bazı hemşireler vardı merhametsizler hiç acımazlardı.bigün bitanesi sanki elinde ayağında yer kalmamış gibi gitmiş kafasından takmış serumu ağlamıştım sinirimden sonra o serumu çıkartırken saçlarını yola yola çıkarttılar .çıkmayan yerlerindede saçını kesmişler kötükedihüso

Ayy canim cok uzuldum bitanemsin dusunme sen ogunleri simdi sagligi yerinde dimi cok sukur neden oyle kilo kaybettiki erkenmi dogdu

ya aşureden bahsetmişiniz canım çekti valla anacım ne güsel yapardı senağlamasenağlama
bugün biraz temizliğe giriştim yarın arkadaşlar gelecek çay içmeye akşam....
hastalık falan derken ev baya batmış klava:

kıyamam ya offf bebeklere dayanamıorum kan alırken bile sıkıolar ya o topuğu kan çıksın diye içim gidio....canım şimdi nasıl bebişinin durumu toparladı artık heralde

bugün b....mde 45 ytl canım arzum katı meyve sıkacağı

ya o meyve sıkacağının gücü çok düşük iyi sıkmaz bence en azından 500w olması lazım bu 300w....20-30 daha verin moulu...x marka alın derim

o ateş ölçer iymiymiş ya ben b.m'in internet sitesine girip bakıom her cuma bişeyler gelio eskiden hep giderdik annemlere çok yakındı ama şimdi benm ewe yakın yok ama yine de bakıom güsel işime yarıycak bişey olursa aldırırm kocişe diye

kocaya aldıralımda onların cıkış saatine kalmıo ki millet kapışo??lan zambağa nolmus be?diiverin bakem??

yaw ben zaten almışken ii bişe olsun istiyorum doğr 300w düşük neyse zaten ii bişeyse bu saate kalmamıştır..ateş ölçere gelince 1 saniyedemi ölçüyo?bilionuzmu..eğer daha fazla sürede ölçüyosa kullanmak biraz zor olur bence çocuk onu kulağında 10 sn'ye tutacakmı bakalım..bende alından ölçen war 1 sn'de ölçüyo..kr....ft'ın 60 tl'ye aldık.biliom aralarında fiyat farkı çok ama böle şeyler sürekli lazım...iyi olanını almak en mantıklısı...bebişlerimiz en iyisini hak ediyoooo....:lepi:

Ayy canim cok uzuldum bitanemsin dusunme sen ogunleri simdi sagligi yerinde dimi cok sukur neden oyle kilo kaybettiki erkenmi dogdu

canım emememiş galiba ben emdiğini doyduğunu falan sanmışım.gücü yetmemiş emerken süt gelmemiş galiba.susuz kaldığı içinde ateşelnmiş.elhm.şimdi iyiyiz hastanede 1 kilo aldı zaten serumlarla bende sağıp verdim.sonrada sağıp vermeye devam ettim yenilerde gündüz bıraktım sağmayı.ama gece hala sağıp veriyorum.

kıyamam ya offf bebeklere dayanamıorum kan alırken bile sıkıolar ya o topuğu kan çıksın diye içim gidio....canım şimdi nasıl bebişinin durumu toparladı artık heralde

ah canım sen görseydin o bebekleri nasıl ağlatıyorlardı.tabiki onların işi o ama daha merhametli olabilirler.feyza düzeldi elhm.ama ben hala çok tedirginim:1shok:

günaydınnnn
amann haa amayın o katı meyve sıkacağını gücü cok düşük.
ben gecen hafta aldım katı meyve sıkacağı,,sıze soleyecektım bak unuttum..
cok arastırdım.gucu düşük olanlar ucuz ama onlarda bıseye yaramıyor..sıkmaz ımkanı yok.bosuna para vermeyın.alacaksanız bırazdaha koyun guzel bısı alın.
benkmkı bluehouse.
hem gücü en yüksek hem fıyatı en ucuz bunu buldum..
bluehouse BH510JE..Fıyatı toptangibi.com da 125 ben ordan aldım.hemen teslım de ettıler..hem bukadar guclu,ve özellikleri iyi olan hemde bukadar ucuz pıyasada yok..
özellikleri:
Güçlü 800 W motor
Bütün elmaların, meyve ve sebzelerin itilebilmesi için geniş hazne
Pulse (anlık çalıştırma) işlevli düğme
Paslanmaz çelik mikro gözlü filtre sepeti
Paslanmaz çelik bıçak
2 litre kapasiteli posa haznesi
Köpük ayıraçlı 1 litre meyve suyu kabı
Yiyecek itici

hersey sıkılıo anam cok guzel bişi...bebiş için aldım ben ..2-3 hafta sonra meyve sularına gecıcem..kızım en doğalını en gzelını içsin dedimm:asigim:
buyuyene kadar sreklı verıcez nasılsa..tavsıye ederım kızlarr.
bızde yararlanıyoruz tabı hacuc suyu fılan yaptık gecen ıctık super oluo bol vıtamın ohh

ah canım sen görseydin o bebekleri nasıl ağlatıyorlardı.tabiki onların işi o ama daha merhametli olabilirler.feyza düzeldi elhm.ama ben hala çok tedirginim:1shok:

çok geçmiş olsun..benim de en çok korktuğum şey hasta olması...we o merhametsiz hemşireler ewt işleri bu ama yinede daha nazik dawranmalılar..hepsi öle deil bazıları çok güleryüzlü yumuşak we sevecenler...hepsi öyle olmalı olmayanlarda başka meslek seçsin kendine.... zaten bebeğin hasta telaşlısın ne yapcanı bilmion bide onların suratlarını''suratsız oluolar genelde'' çekiosun...ben çok geriliyorum...benim için güleryüz herşey demek..Allah kimseyi hastaneye düşürmesin.:1no2:

bu arada sizin bebişler tırnaklarını kestiriomu ben benimkiyle sawaşıomda....daha kesmeye başlamadan ağlıo sustur susturabilirsen...yüzü gözü yara içinde napsam olmuo anlamadım gitti...benimkindemi bi promlem war????

bnm kisini emziriom uyuyo kucağımda kucağımdan hiçindirmeden tek tek kesiom.ama önceden tüm malzemelri yanıma hzır ediom.ayak tırnakları uzamın şimdi onu nasıl kescem die düşünüom:uhm:

bnm kisini emziriom uyuyo kucağımda kucağımdan hiçindirmeden tek tek kesiom.ama önceden tüm malzemelri yanıma hzır ediom.ayak tırnakları uzamın şimdi onu nasıl kescem die düşünüom:uhm:
ayak tırnaklarını el gibi kesmene gerek yok celencim...biraz uzun kalabilir yani el tırnakları gibi kısa yapma sakın...sadece ucundan makasa gelen yerinden azcık kes

canım hoşgeldin Şeniz biraz geç oldu ama ben sana hoşgeldin dememişim yeni farkettim kusura bakma a.s.
sorun seninkinde değil merak etme genelde huysuzlanırlar...uyurken kesersen daha iyi olur...kestikten sonrada bebek törpüsüyle törpüle...eczanelerden bulabilirsin törpü...

ayak tırnaklarını el gibi kesmene gerek yok celencim...biraz uzun kalabilir yani el tırnakları gibi kısa yapma sakın...sadece ucundan makasa gelen yerinden azcık kes

ama nasıl??ayakları hep hareket halinde..uyurken soysam uyanır.corabına takılıo yazıkkaydirigubbakcemile3

yaw ben kajoyu çok merak ediyorum kimsede tel.numarası falan yok mu aceba...dün rüyamda gördüm zaten
terkenide merak ettim umarım bişeyi yoktur oğluşun..ama eğer bişeyi yokta gelip buraya bişey yazmıosa klava: ahanda bunu haketti demektir..inş bişeyi yoktur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…