yaw ben aslında pek sevmem bi kaseden fazla da yemem.ama siz konuşurken canım istedi.:sm_confused: anneme sölimde yapsın barii..bu arada meywe sıkacağının fiyatını bilen warmi?
Biz gettik bebek emiyodu biz kalkarkerken hala emiyodu ay cok sasirdim dedimki masallah hic birakmadan emiyo dedim 1 saat emiyo diyo benim kizim yeni dogdugunda en fazla 20 dk emerdi simdi en fazla 10 dk emiyo
benimkide yeni doğduğunda 1 buçuk saat emdiği olurdu:1shok:ama süt gidermiydi bilmiyorum yavrum 2.760gr doğdu sonra 2.500 oldu sonrada 2.400 oldu sonrada ateşelendi 10 gün küvezde antibiyotik tedavisi gördük.canım benim heryeri delik deşik olmuştu minnacıktı kız kurban olurum şimdi resimlerine baktıkça ağlıyorum.bazı hemşireler vardı merhametsizler hiç acımazlardı.bigün bitanesi sanki elinde ayağında yer kalmamış gibi gitmiş kafasından takmış serumu ağlamıştım sinirimden sonra o serumu çıkartırken saçlarını yola yola çıkarttılar .çıkmayan yerlerindede saçını kesmişler kötükedihüso
benimkide yeni doğduğunda 1 buçuk saat emdiği olurdu:1shok:ama süt gidermiydi bilmiyorum yavrum 2.760gr doğdu sonra 2.500 oldu sonrada 2.400 oldu sonrada ateşelendi 10 gün küvezde antibiyotik tedavisi gördük.canım benim heryeri delik deşik olmuştu minnacıktı kız kurban olurum şimdi resimlerine baktıkça ağlıyorum.bazı hemşireler vardı merhametsizler hiç acımazlardı.bigün bitanesi sanki elinde ayağında yer kalmamış gibi gitmiş kafasından takmış serumu ağlamıştım sinirimden sonra o serumu çıkartırken saçlarını yola yola çıkarttılar .çıkmayan yerlerindede saçını kesmişler kötükedihüso
bugün b....mde 45 ytl canım arzum katı meyve sıkacağı
ya o meyve sıkacağının gücü çok düşük iyi sıkmaz bence en azından 500w olması lazım bu 300w....20-30 daha verin moulu...x marka alın derim
o ateş ölçer iymiymiş ya ben b.m'in internet sitesine girip bakıom her cuma bişeyler gelio eskiden hep giderdik annemlere çok yakındı ama şimdi benm ewe yakın yok ama yine de bakıom güsel işime yarıycak bişey olursa aldırırm kocişe diye
Ayy canim cok uzuldum bitanemsin dusunme sen ogunleri simdi sagligi yerinde dimi cok sukur neden oyle kilo kaybettiki erkenmi dogdu
kıyamam ya offf bebeklere dayanamıorum kan alırken bile sıkıolar ya o topuğu kan çıksın diye içim gidio....canım şimdi nasıl bebişinin durumu toparladı artık heralde
ah canım sen görseydin o bebekleri nasıl ağlatıyorlardı.tabiki onların işi o ama daha merhametli olabilirler.feyza düzeldi elhm.ama ben hala çok tedirginim:1shok:
bu arada sizin bebişler tırnaklarını kestiriomu ben benimkiyle sawaşıomda....daha kesmeye başlamadan ağlıo sustur susturabilirsen...yüzü gözü yara içinde napsam olmuo anlamadım gitti...benimkindemi bi promlem war????
ayak tırnaklarını el gibi kesmene gerek yok celencim...biraz uzun kalabilir yani el tırnakları gibi kısa yapma sakın...sadece ucundan makasa gelen yerinden azcık kesbnm kisini emziriom uyuyo kucağımda kucağımdan hiçindirmeden tek tek kesiom.ama önceden tüm malzemelri yanıma hzır ediom.ayak tırnakları uzamın şimdi onu nasıl kescem die düşünüom:uhm:
canım hoşgeldin Şeniz biraz geç oldu ama ben sana hoşgeldin dememişim yeni farkettim kusura bakma a.s.bu arada sizin bebişler tırnaklarını kestiriomu ben benimkiyle sawaşıomda....daha kesmeye başlamadan ağlıo sustur susturabilirsen...yüzü gözü yara içinde napsam olmuo anlamadım gitti...benimkindemi bi promlem war????
ayak tırnaklarını el gibi kesmene gerek yok celencim...biraz uzun kalabilir yani el tırnakları gibi kısa yapma sakın...sadece ucundan makasa gelen yerinden azcık kes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?