Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    187
MaşAllah 🧿 diyet gerçekten işe yarıyor ama amaç zayıflamak değil kesinlikle ideal kiloyu koruyup daha sağlıklı beslenip miniklere kilo aldırmak. 2 hafta önceki kilomla aynıyım mesela bebeğim güzel bir şekilde almış 🧿 Grupta birkaç kişiyle aynı görünüyor doğum tarihleri bakalım hangi tarihte gelmek isteyecekler. Sizde de mi gebelik şekeri var yoksa?
Canım nasıl bir beslenme rutini oluşturdun mesela

Kızlar selam, hastaneye yatışım yapıldı açıklığım ilerlediği için tedbir amaçlı bugün ciğer geliştirici yapılacak, dua edin nolur kızım doğmasın 🙏
Aşkım dualarım seninle ben inanıyorum 32 ye gelicek bak Okadar dedik dedik 30 Lara yaklaştık tüm kalbim seninle

Kızlar selam, hastaneye yatışım yapıldı açıklığım ilerlediği için tedbir amaçlı bugün ciğer geliştirici yapılacak, dua edin nolur kızım doğmasın 🙏
Çok çok geçmiş olsun canım benim, Allahım hayırlısıyla bu günleri sağlıkla atlatmanı nasip etsin, 36. Haftadan sonra tam vaktinde gerçekleşsin doğumun inşallah 🥺💕

Kizlar benim bu oğluş kendini topluyor gibi sanki Biyerini dayiyor soluma şişiriyor sol tarafi bugun iki kez yapti arada yapiyordu da bugun daha bi topluyo gibi kendini normal mi ki😊
Canım ben de dün hastaneye karnım yamuk gittim poposunu sağıma dayamıştı bugün de solda, benimki popo geliş bacakları aşağıda kafası yukarıda olduğu için yapıyor doktorum normal dedi 🌸

Evet pozisyon değiştirdiklerinde severlerse bi süre orda kalırlar rahat pozisyon bulmuş demek ki🥰
Demekki mutlu orda sipacik♥️Az önce yine kasti kendini ya pazrtesi doktora sôylesemmi ayni baktim sağ taraftada sertlik soldada oluyor karnin alt kismi yumuşak bitek kastiğinda .

Demekki mutlu orda sipacik♥️Az önce yine kasti kendini ya pazrtesi doktora sôylesemmi ayni baktim sağ taraftada sertlik soldada oluyor karnin alt kismi yumuşak bitek kastiğinda .
Eğer rahim altın yumuşaksa yalancı kasılmadır genelde korkma o zaten doğuma kadar neredeyse her hamilede oluyor🥰 tabi doktoruna söyle

Kızlar tetanoz aşısını hala olmayan var mı, benim aşılarım tam olduğu için boğmacalı olandan tek doz 28-36 arası yaptırmamı söylemişti doktorum, bugün 30'a girdim benim gibi olan var mı
Ben ilk dozunu 35 gün falan önce olmuştum.İkinci dozu bugün oldum.26+5 im.

Hepimizin duası seninle canım.Bekleyecek biraz daha çiçeğimiz ❤️
ayak el şişliklerinde ne durumdasınız kızlar
El değilde ayaklarım sanki hafiften şişmeye basladi

Kızlar tansiypnu yükselen varmı benim bugünlerde ara sıra tansiyonum çıkıyor 14 falan oluyor korkmaya başladım düzene girmezse ilaç başlıcak doktorum

Yatış yapmaları daha iyi canım gözetim altında olursun şimdi doğmayacak inşallah ama tedbirlerini alıyorlar, dualarım seninle 🙏🏻

Yok yok canım öyle bir durum yok. Dünya sağlık örgütünün de önerdiği haftalar bunlar. Öyle bir şey olsa doktorlar böyle yönlendirme yapmaz.

Bugün kontrolüm vardı doktor da aynı şeyi söyledi canım pazartesi olmayı düşünüyorum 32'yi beklemeyim, sen tam 30+0'da mı olacaksın

Canım nasıl bir beslenme rutini oluşturdun mesela
İlk olarak diyetisyenle başladım. Kahvaltıda 2 yumurta,domates,salatalık,7 adet zeytin,2 parmak kalınlığında peynir,bolca yeşillik tam buğday ekmeği de var ama ben tüketmiyorum çünkü değerimi çok yükseltiyor sonrasında öğle yemeği. Öğle yemeği yemiyorum bu aralar pek kahvaltımı geç yapıyorum çünkü orda da et,tavuk,balık yanına salata,1 kase yoğurt,1 bardak ayran(balık yoksa tabi) 2.5-3 saat sonra ara öğün gene 1 kase yoğurt,içine 3 yemek kaşığı yulaf;elma,armut,şeftali 3,4 adet kayısı ve kuruyemiş hangisi olursa karıştırarak yemiyorum artık midem bulanıyor. Akşam yemeği için gene et,tavuk 7,8 kaşık sebze yemeği,salata haftanın en az 1 ya da 2 günü kuru bakliyat yanına gene bolca ayran,yoğurt,cacık. Ekmeği tamamen hayatımdan çıkardım maalesef 🥲
Onun dışında haftanın en az 4 günü yarım saat tempolu yürüyüş ama yapmıyorum 😬 haftada 2 kez bulgur,makarna hakkım var tabii yanında bol proteinle birlikte pek tüketmiyorum. Arada kaçamaklar da yapıyorum değerlerimi kontrol ederek. Biraz uzun oldu ama sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin canımm 😊

ben de henüz yaptırmadım 27+4 üz bugün, doktorum hafta belirtmedi karma aşı istedi, önümüzdeki hafta tdap yaptırmayı düşünüyorum ama bu sıcakta sağlık ocağına gitmeyi de gözüm kesmiyor 🥵

Ben de taşındığım için sağlık ocağına kayıt bile yaptırmadım henüz ama belki sabahtan gidersek daha serin olur canım

Back
X