Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    182
Benim de hala annemlerin ordaki sağlık ocağında kaydım, evimin 2 bina altında var sağlık ocağı ama doktorların baktığı hasta sayısı dolu olduğu için kaydımı alamadım, bir daha da uğraşmadım açıkçası diğer sağlık ocağında bütün hemşireleri doktorları vs tanıyorum diye staj falan da yapmıştım orda. Ama bizim doktora yeni bi hemşire atandı saat 10dan önce gelmiyor, telefonlara çıkmıyor, gebe izlemi için bile aramıyor bilmiyorum çocuğun aşılarını nasıl takip edecek. Saat 10dan sonra da hava ısınmış oluyor giderim ama geri nasıl gelirim bilmiyorum 😂

Ben şehir dışına taşındığım için taşımak zorundayım canım ama doktorlar dolu gidip rica edicem bakalım kabul edecekler mi. Aynı sağlık ocağında farklı bi doktora mı geçsen acaba çocuğun aşıları konusunda haklısın, bu sıcakta dönüşte Allah kolaylık versin canım 😄

Kızlar selam, nst çekildi çok şükür sancım çıkmadı gece bir daha çekilecek, serum takviyesi alıyorum, bir doz ciğer geliştirici yapıldı yarın inşallah ikinci dozu olcam, doktorum bugün de doğabilir ama doğmayabilir de dedi🥹 inşallah doğmaz 🙏 hunileşmem bayağı var malesef artık sanmıyorum ki bu kapansın, dualarınıza ihtiyacım var, kızımı kaybetmek istemiyorum 🙏 sadece biraz zamana ihtiyacımız var.
Allah hayırlı zamanda doğmayı , sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏

Kızlar tansiypnu yükselen varmı benim bugünlerde ara sıra tansiyonum çıkıyor 14 falan oluyor korkmaya başladım düzene girmezse ilaç başlıcak doktorum
Canım tansiyona benim dr um cok cok önem veriyor hem sabah akşam ölçmemi istiyor hem de ayağıma parmaklarıma bakıp şişme var mı yok mu kontrol ettiriyor

İlk olarak diyetisyenle başladım. Kahvaltıda 2 yumurta,domates,salatalık,7 adet zeytin,2 parmak kalınlığında peynir,bolca yeşillik tam buğday ekmeği de var ama ben tüketmiyorum çünkü değerimi çok yükseltiyor sonrasında öğle yemeği. Öğle yemeği yemiyorum bu aralar pek kahvaltımı geç yapıyorum çünkü orda da et,tavuk,balık yanına salata,1 kase yoğurt,1 bardak ayran(balık yoksa tabi) 2.5-3 saat sonra ara öğün gene 1 kase yoğurt,içine 3 yemek kaşığı yulaf;elma,armut,şeftali 3,4 adet kayısı ve kuruyemiş hangisi olursa karıştırarak yemiyorum artık midem bulanıyor. Akşam yemeği için gene et,tavuk 7,8 kaşık sebze yemeği,salata haftanın en az 1 ya da 2 günü kuru bakliyat yanına gene bolca ayran,yoğurt,cacık. Ekmeği tamamen hayatımdan çıkardım maalesef 🥲
Onun dışında haftanın en az 4 günü yarım saat tempolu yürüyüş ama yapmıyorum 😬 haftada 2 kez bulgur,makarna hakkım var tabii yanında bol proteinle birlikte pek tüketmiyorum. Arada kaçamaklar da yapıyorum değerlerimi kontrol ederek. Biraz uzun oldu ama sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin canımm 😊
Çok güzel olmus planlaman canım ben mesela hamileliğimin başından beri asla et balık yiyemiyorum o kdr zor ki benim için.Bir de sulu yemekler cok zorluyor beni komedi gibi bir olay oldu benim beslenme olaylarım 😂.Senin adına çok sevindim inşallah hep böyle güzel gitsin

Kızlar selam, nst çekildi çok şükür sancım çıkmadı gece bir daha çekilecek, serum takviyesi alıyorum, bir doz ciğer geliştirici yapıldı yarın inşallah ikinci dozu olcam, doktorum bugün de doğabilir ama doğmayabilir de dedi🥹 inşallah doğmaz 🙏 hunileşmem bayağı var malesef artık sanmıyorum ki bu kapansın, dualarınıza ihtiyacım var, kızımı kaybetmek istemiyorum 🙏 sadece biraz zamana ihtiyacımız var.
Allah en hayırlısını bilendir canım sen eminim başından beri elinden gelenin en iyisini yapıyorsundur Rabbim selametle sağlıkla en hayırlı ve doğru zamanda kavuşmayı nasib etsin evladınla sağlıkla huzurla sen içini ferah tut

Ben hediyelik olarak Kolonya siparişi verdim, evime gelecek misafirler için de düz normal çikolata alacağım hastanede o haldeyken kimse başımda uzun durmasın mümkünse diye hastanede bi ikram vs yapmayacağım
Ay bir de eve gelenler kısmı oluyor dimi onu düşünmemişim🥶

Yani sanırım çok araştırmadım kendim yapmak istedim Trendyoldan 50li şişe 400 TL’ye aldım daha uygunlarıda vardı. İki tane Eyüp Sabri Tuncer’in kolanyasından aldım mavi renk 300dü. Evde fiyonk yapacağım malzemem var. Canva da stecker tasarladım onuda kurtasiyeden çıkaracağım
Ne güzel olmuş planlaman sağlıkla kavuşun inşallah evladınla 🌸

Çok güzel olmus planlaman canım ben mesela hamileliğimin başından beri asla et balık yiyemiyorum o kdr zor ki benim için.Bir de sulu yemekler cok zorluyor beni komedi gibi bir olay oldu benim beslenme olaylarım 😂.Senin adına çok sevindim inşallah hep böyle güzel gitsin
Ayy inşAllah. Ben de hiç balık yemedim desem 🫢 aram pek yok da. Eee neler yiyorsun peki merak ettimm 🫣

Bir anda mı oldu canım yani bir günde aniden mi eğer öyleyse ne olur ne olmaz idrarda proteine bir baktır diyecektim doktorum beni tembihledi bu konuda çok öenmliymiş
Yok 2 haftadır vardı ama bugün baya şiş🥹 geçen verdim problem yok demişti doktorum

Eve gelenlerede ikram vs yapmayacağım kimsenin karnını doyuramam o halde
Ben yeni doğum yapmış birini asla ziyaret etmem. Sadece gurbetteyiz arkadaşlarım doğum yaparsa yarım saatliğine uğrar bi kaç çeşitte hazırlar götürürüm çat bile içmeden kalkarım. Çünkü insanın hali anca ona yetiyor. Biraz düşünceli olmak lazım. İlla hizmet içinde değil. Bebeği oluyor dinlenmeli rahat oturup kalkmalı. Çok cahil var. En iyisini yapıyorsun hiç bişey yapma gelen çok yemek isterse kalksın yapsın. Ben iyiki uzaktayım en çok buna seviniyorum hem gelen giden olmaz hemde bebişlerimi öpemezler😂

Ben yeni doğum yapmış birini asla ziyaret etmem. Sadece gurbetteyiz arkadaşlarım doğum yaparsa yarım saatliğine uğrar bi kaç çeşitte hazırlar götürürüm çat bile içmeden kalkarım. Çünkü insanın hali anca ona yetiyor. Biraz düşünceli olmak lazım. İlla hizmet içinde değil. Bebeği oluyor dinlenmeli rahat oturup kalkmalı. Çok cahil var. En iyisini yapıyorsun hiç bişey yapma gelen çok yemek isterse kalksın yapsın. Ben iyiki uzaktayım en çok buna seviniyorum hem gelen giden olmaz hemde bebişlerimi öpemezler😂
Bende kendi memleketimdeyim, eşim tarafından görümcem kayınpederim kayınvalidem var amcaları halaları başka şehirde ve yaşlılar gelemezler 😂 benim akrabalarımda öyle çok durmazlar biliyorum ve ellerininde boş geleceğini sanmıyorum hatta yengelerim zorlandığın zaman Haber ver yardıma geliriz diyorlar

Bende kendi memleketimdeyim, eşim tarafından görümcem kayınpederim kayınvalidem var amcaları halaları başka şehirde ve yaşlılar gelemezler 😂 benim akrabalarımda öyle çok durmazlar biliyorum ve ellerininde boş geleceğini sanmıyorum hatta yengelerim zorlandığın zaman Haber ver yardıma geliriz diyorlar
E bak maşallah öyle olunca ne güzel 😂 benim en büyük korkum bebeğimi öpmeleri yoksa gelseler de okey ama ben bile öpmem annesi olarak ondan korkuyorum😂

Selam kızlar, demir hapı, d vitamini ve magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz? Ben ocean demir, ocean d vit jelibonu ve magnidevs

Back
X