2008 Ekim Anneleri

Ya hepimizim hodukleri ayni cins nasilda secmisiz haa ben bugun benim hoduge iyi davraniyom aksam annemlere gotursun diye babannem gelmis leylanin kzini gormek istoyom demis 3 ayi gecti annemlere gitmeyeli oysaki evleri arabayla 20 dk dusun bugin bu bahaneyle gittik gittik

Ibolyaa nasil dolmussun kiz oyle canin benim gadalarini alirim gel bi opuum seni

öptürtmem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

varmısınız hödüklerimizi yarıştırmaya, benim hödüğüm sizin hödüklerinizi yener kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

öptürtmem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

varmısınız hödüklerimizi yarıştırmaya, benim hödüğüm sizin hödüklerinizi yener kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

muhahaaaa horoz dövüşü gibin:roflol: yakışıııırrrr:lepi:

ben anneme gidecem ya 2-3 gün görüşmezsek belki bişeyler kafasına dank eder öküz herif

ben anneme gidecem ya 2-3 gün görüşmezsek belki bişeyler kafasına dank eder öküz herif

anacım salla yaaa, görmeyver, yokmuş gibi davran o sinir olsun, he ne dicem bak sölüyüm de gül, geçen seferki kavgamızda annemle erkek kardeişim bizi barıştırmaya geldilerdi, annem diyo ki oğlum bu kı z napıyo sana diyo, anne diyo bakın ben kızınızı dövmyüom svmüyom dio, kızınızın diil aama benim can güvenliğim yok diyo :roflol::roflol: deprasyonda olduğum zamanlarda üzerime çok geldiydi, üzerine bıçakla yürüdüydüm de :roflol::roflol:

Son düzenleme:
adama napıyosan artık kıs senden korkuyo benimkide benden bi korksaaa klava: yok bea feminist olmak lazım geçen gün bi arkadaş oturmaya geldi evlilik arefesinde ama bazı kaygıları var tabi benimle konuşunca evlenmekten vazgeçti zavallıcık ama kötü zamanda geldi ya ben napimmsositosositonaniknanik

allah iyiliğini versin senin emi cadı karı adam sözünden çıkmıo diye kızıo bu da ...
ya öyle böyle evlendik bide çocuğumuz var bu deveyi güdecez mecbur
ben benim adam adına konuşayım akşama kadar bin türlü insanla uğraşıo bide gelip çocuk sallıo diye üzülüom ama bazen kızıom nie düşüncesiz diye ama erkek işte bunlar genleri farklı bizim gibi düşünemiolar hissedemiolar bu yüzden yıllardır herkesin yaşadığı problemler bunlar...kaydirigubbakcemile

yuhhhhhhhhhhh manyamış karı.ben de diyom bu adam niye can güvenliğim yok deyip duruyo.len ekim karıları size diyom len bu karının heyheyleri var.güvenip de sakın buluşmayın len.valla seri katil neyim bile olur bu karıdan:roflol::roflol::roflol:

bakın bakın uyanık katil karı.biz şüpelenmeyek diye ruh haline melek gibi yazmış.yalan kuyruklu yalan.depresyonda len apaçık bu ibolya karısı

ee bacım senden de korkulur....laelaelaelaelae

ama en iyisini sen yapıon...
helal sana ....
bidahakine daha masum bi silah seç...klava:
kafasına indir bitane:roflol::roflol:
hiç olmazsa rahatlarsındelikafadulden

dbest maşalah len bebişine.6800 ha.kız tam kaç aylık bu senin bebişin?bizimki 3 ay 3 günlük.ama kilosu 5900.sizce zayıf mı ya.bak kafam karıştı şimdi

Keske benim herifte seninki gibi sozumden cikmasa ibosum ama bazi konular disinda one dese o oluyo ve ben buna deli oluyorum gecenlerde annem ve kardeslerim bize geldi babamda isini halledip gelecekti neyse saat 9 oldu babam gecikecem dedi cocuklarda dersimiz var anne gidelim dedi kalktilar dedimki bizim hoduge hemen birakta gel askim dedim (annemde romatizma hastasi soguga hic cikamiyoda bakma iste torununu ozledi bizde gitmiyoruz dayanamidi geldi) bana ne ya sinir ediyon beni ben servismiyim diyo yazik allah rizasi icin altinda araba var sirtinda mi tasiyon sanki hoduk baktim olmuyo bari duraga birak kadin tek basina gece vakti usteklik kardesimde gec kiz sapigi var biseyi var artik hirsla onlardan once cikti hemen asonsorude bekletmiyo bile kendi indi o kadar uzuldumki agladim dusun gerci ilk defa boyle bisey yapti ama olsun sonucta benim uzulecegimi biliyo

len olm bişiy yaptığğım yok, uyur yılan gibi sokuyo insanı, bende delleniyom, tarzımız farklı, o usul usul öldürüyo ben gösterte gösterte, işte onun içün suçlu oluyom ben

yok anacım valla öyle diil, depresyondaydım o ara, yardımcı olacağı yere sürekli üzerime geliyodu, ben kendimi kurtarmak için çabalıyodum, iyileşmeye uğraşıyodum o inadına beni delirtmeye çalışıyodu, ihç anlayış göstermiyodu, eşim depresyonda deyip yardımcı olmuyodu, inadına alay ediyodu benimle, karı bi depresyondan çıkamadı diye amcasının oğluna falan söylüyodu, bigün acayip kavga ettik, hakaretler etmeye başladı, o ara mutfaktaydık, bende delirdim gözüm karardı artık yeter daha fazla üzerime gelme delirteceksin beni diye üzerine bıçakla yürüdüydüm, zaten sonra bıçağı fırlatıp yere düştüm sinirden, olduğum yerde ağlaya ağlaya baygınlık geçirdiydim, yoksa bişiy ettiğim yok adama,

ee bacım senden de korkulur....laelaelaelaelae

ama en iyisini sen yapıon...
helal sana ....
bidahakine daha masum bi silah seç...klava:
kafasına indir bitane:roflol::roflol:
hiç olmazsa rahatlarsındelikafadulden

herkeş neden beni cadaloz görüyo yaaaaaa :çok üzgünüm:

yavrum benimkisi söz dinleme deil resmen uyuzluk, hiçbi konuda fikri yok, ne söylersem farketmez deyip arkasını dönüo, sence şöylemi diorum ses etmiyo, bu insanı delirtiyo işte, al işte bi hödük de seninki, terbiyesizlik etmiş :mymeka:

ne ettünüz millet...
kıllatmışsınız yine...iboşum özet geçsende bende okumasan şu geçmişşi yaww Şeniz

ne ettünüz millet...
kıllatmışsınız yine...iboşum özet geçsende bende okumasan şu geçmişşi yaww Şeniz

anacım geçiyim ayıpsın, celenle ben bugün bebeleri dra kontrole götürceydik, celen götürdü ben ortada kaldım, sevk sistemine geçmişler emekli sandığında da, mecburen geri döndük, leyla, terken, celen, beyazzambak ve ben kocalarla kavgalıyız, hatta hödüklerimizi hödüklük yarışına sokmayı düşünüyoruz, terken karısı evi terk edecem akıllansın diyo, ben de bi laf ettim bütün karılar beni cadaloz olarak görüyolar artık, halbusem ağır tahrik vardı olayda, ahan büle anam, bütün karılar bugün kocalardan dertlüyük, sanırsam bu konu senin ilgi alanına girmiyi kaydirigubbakcemile3

sğl kuşuuum yavrum yerim seni ben yerimm kaydirigubbakcemile5 he len seviom kocişimi ben yoruldum 1 haftadır olm tamerin peşinde sabah kalkmış aşkitom bulaşık makinesini boşaltmış kirlilerini koymuşş pek yapmaz pasaklıdır benim kocacım...bende düzen severim ama napım 2 gündür yapamamıştım...o onları yapınca bende hadi başladım dipli köşeli temizliğe heryerlerr miss gibi olduu...ohhh...sabahtan beri temizliğe adadım gendümüü...
len olm ben sana hak veriom walla artık seninki tescilli hödük klava: (afedersin) de diğerlerinin dertleri ne bilmiom :uhm:

ay kızlar az önce bi geldim kocam son yazdıklarımızı okuodelikafadulden tabi ben açık bırakmışım...delikafadulden
o da yazmış'' yarın hepiniz kocalarınızı çağırın bende onlarla konuşayım şu mesajları'' die
anam bi geldim yollıcam dio..:mymeka:
dedim sakın manyak mıdır nedir..
ne konuşacaksa..
dedim bak kork bendenklava:

anacım benimki iso dokuzbin bilmem kaç ödülü alcak az daha uğraşırsa :roflol:

valla benim korkum yok konuşabilir, isterse telefon numarasını da veriyim, benden de bi selam söylesin Çok üzgünüm çoook

puhahaaa basıldıkdelikafadulden bence hiç araya dalmasın bu kadar sinirin üstüne hepimiz araya dşecek bi hödük beklioz.vala allah yarattı demez bu kocaya kızmıs ekim anaları:enbuyukkk:kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…